Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Nie znalazl ktoś przpyadkiem/celowo... m^^.V.. Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ty mi go podprowadziłeś, he?
  mhmmm...
  Twoja stara!!
  ja wohl!!
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Dec 08, 2007 4:46 am

jaka prawde ninja [chyba nie powiesz, ze napisalac, ze jest glupia? xd ]
biologia jest zua...
PostPosted: Sat Dec 08, 2007 8:27 am

wilkus
jaka prawde ninja [chyba nie powiesz, ze napisalac, ze jest glupia? xd ]
biologia jest zua...

nie, to bylo tylko niewinne stwierdzenie faktu , ze jak co sprawdzian drugi rząd ma mniej zadań i polegające daniu odpowiedzi w postaci jednego zdania... ale mnie objechała biggrin aż fajnie sie patrzylo jak jej się tapeta kruszy z twarzy jak sie złości biggrin biggrin biggrin

a dziś dostałam opr od mamy ze jestem chora... życie biggrin

Mroovecka

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Dec 08, 2007 9:32 am

u nas tak jest na laboratorium... jedna grupa twierdzi, ze wszystko jest fantastycznie, a z drugiej polowa nie zdaje...

eh, przynajmniej mialas radoche xd

poczekaj, az Ci powiedza, ze przez Ciebie cala rodzina byla/jest/bedzie chora >.<
PostPosted: Sat Dec 08, 2007 10:19 am

wilkus
u nas tak jest na laboratorium... jedna grupa twierdzi, ze wszystko jest fantastycznie, a z drugiej polowa nie zdaje...

eh, przynajmniej mialas radoche xd

poczekaj, az Ci powiedza, ze przez Ciebie cala rodzina byla/jest/bedzie chora >.<

radoche miałam ze jej sie tak kruszy... a ze dostałam laske ze spr, to już nie bardzo... ale wkoncu sie wkurzyłam i mimo ze mialam biole podstawowa (bojestem na matfizie) to nauczylam sie całego działu z repetytorium maturzystów na jeden sprawdzian i mimo że baba zrobiła nam sprawdzian z czego czego z nami nie przerobiła to znałam jaki jedyna chyba wyczerpującą odpowiedz biggrin
w tym czasie studenntka miala z nami lekcje i nie zdążyła czegoś przerobić, ale tej wiedzmy nie poinformowała... To my jej mowimy, a ona na mnie z ryjem, ze pewnie nie uważałam na lekcji. Jak jej mowie ze mam notatki, to ona na to ze mnie na lekcji musiało nie byc. Sie wtrupiłam i powiedzialam jej zgodnie z prawdą. Że to 1sza lekcja od dwóch lat z której mam notatki i na której wogóle słuchałam jak sie kobieta produkuje. Klasa troche szoku dostała ze jej to w twarz powiedziałam biggrin biggrin biggrin

zawsze mieliśmy z niej zwałe, bo ona jest szersza niż wyższa i miała taki śmieszny polarek z napisem WIND STOPPER biggrin pasowało do niej biggrin

Mroovecka

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Dec 08, 2007 11:38 am

eheheehe, albo ma poczucie humoru, albo nie zdawala sobie sprawy z wlasnej glupoty.

kurcze, az mi zal, ze jej miny nie widzialam xd
swoja droga bardzo sluszny profil 3nodding
PostPosted: Sat Dec 08, 2007 11:51 am

tralalala *trzasku skrzypu pisku* usiłuję śpiewac piosenke z dirty dancing biggrin i jest kosmos biggrin biggrin

Mroovecka

Mroovecka

PostPosted: Sun Dec 09, 2007 8:22 am

*zgrzyt zgrzyt* noż w dupe jeża... a rano było dobrze... ninja
PostPosted: Tue Dec 11, 2007 9:09 am

ha...haha... HAHAHA!! MOGĘ MOWIĆ, ŚPIEWAĆ I ŚMIAĆ SIĘ!! WRESZCIE biggrin biggrin biggrin *asasasasasasasasasasaaaaa*... nie jest to rewelacja ale sa już postępy biggrin biggrin biggrin rofl 4laugh

Mroovecka

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Dec 11, 2007 9:21 am

przynajmniej jakiś postęp cool
PostPosted: Tue Dec 11, 2007 10:18 am

mozesz mi zdradzic, co zrobilas, zeby miec taka chrype? o.O

wilkus
Crew

dziki_wieprz

PostPosted: Tue Dec 18, 2007 6:11 am

Mroovecka
ha...haha... HAHAHA!! MOGĘ MOWIĆ, ŚPIEWAĆ I ŚMIAĆ SIĘ!! WRESZCIE biggrin biggrin biggrin *asasasasasasasasasasaaaaa*... nie jest to rewelacja ale sa już postępy biggrin biggrin biggrin rofl 4laugh

zatańczmy taniec radości!
PostPosted: Tue Dec 18, 2007 7:56 am

ILikeGreenChickenLegs
Mroovecka

zatańczmy taniec radości!

*bans*

Lieutenant Narayan Z

Greedy Hunter

Chesteros

PostPosted: Tue Dec 18, 2007 9:11 am

No widzisz, Ty odzyskałaś, a ja od paru dni skrzypię, charczę, piszczę, duszę się i kaszlę. Jest coraz gorzej, boli mnie krtań i nie wiem co robić. Flegamina nie działa, żadne inne gówna też nie. Do lekarza nie mogę iść, bo nie jestem we Wrocku zarejestrowana. Ogólnie jest dooobrze XD
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces