|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 4:46 am
jaka prawde ninja [chyba nie powiesz, ze napisalac, ze jest glupia? xd ] biologia jest zua...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 8:27 am
wilkus jaka prawde ninja [chyba nie powiesz, ze napisalac, ze jest glupia? xd ] biologia jest zua... nie, to bylo tylko niewinne stwierdzenie faktu , ze jak co sprawdzian drugi rząd ma mniej zadań i polegające daniu odpowiedzi w postaci jednego zdania... ale mnie objechała biggrin aż fajnie sie patrzylo jak jej się tapeta kruszy z twarzy jak sie złości biggrin biggrin biggrin a dziś dostałam opr od mamy ze jestem chora... życie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 9:32 am
u nas tak jest na laboratorium... jedna grupa twierdzi, ze wszystko jest fantastycznie, a z drugiej polowa nie zdaje...
eh, przynajmniej mialas radoche xd
poczekaj, az Ci powiedza, ze przez Ciebie cala rodzina byla/jest/bedzie chora >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 10:19 am
wilkus u nas tak jest na laboratorium... jedna grupa twierdzi, ze wszystko jest fantastycznie, a z drugiej polowa nie zdaje... eh, przynajmniej mialas radoche xd poczekaj, az Ci powiedza, ze przez Ciebie cala rodzina byla/jest/bedzie chora >.< radoche miałam ze jej sie tak kruszy... a ze dostałam laske ze spr, to już nie bardzo... ale wkoncu sie wkurzyłam i mimo ze mialam biole podstawowa (bojestem na matfizie) to nauczylam sie całego działu z repetytorium maturzystów na jeden sprawdzian i mimo że baba zrobiła nam sprawdzian z czego czego z nami nie przerobiła to znałam jaki jedyna chyba wyczerpującą odpowiedz biggrin w tym czasie studenntka miala z nami lekcje i nie zdążyła czegoś przerobić, ale tej wiedzmy nie poinformowała... To my jej mowimy, a ona na mnie z ryjem, ze pewnie nie uważałam na lekcji. Jak jej mowie ze mam notatki, to ona na to ze mnie na lekcji musiało nie byc. Sie wtrupiłam i powiedzialam jej zgodnie z prawdą. Że to 1sza lekcja od dwóch lat z której mam notatki i na której wogóle słuchałam jak sie kobieta produkuje. Klasa troche szoku dostała ze jej to w twarz powiedziałam biggrin biggrin biggrin zawsze mieliśmy z niej zwałe, bo ona jest szersza niż wyższa i miała taki śmieszny polarek z napisem WIND STOPPER biggrin pasowało do niej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 11:38 am
eheheehe, albo ma poczucie humoru, albo nie zdawala sobie sprawy z wlasnej glupoty.
kurcze, az mi zal, ze jej miny nie widzialam xd swoja droga bardzo sluszny profil 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 11:51 am
tralalala *trzasku skrzypu pisku* usiłuję śpiewac piosenke z dirty dancing biggrin i jest kosmos biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 8:22 am
*zgrzyt zgrzyt* noż w dupe jeża... a rano było dobrze... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 9:09 am
ha...haha... HAHAHA!! MOGĘ MOWIĆ, ŚPIEWAĆ I ŚMIAĆ SIĘ!! WRESZCIE biggrin biggrin biggrin *asasasasasasasasasasaaaaa*... nie jest to rewelacja ale sa już postępy biggrin biggrin biggrin rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 9:21 am
przynajmniej jakiś postęp cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 10:18 am
mozesz mi zdradzic, co zrobilas, zeby miec taka chrype? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 6:11 am
Mroovecka ha...haha... HAHAHA!! MOGĘ MOWIĆ, ŚPIEWAĆ I ŚMIAĆ SIĘ!! WRESZCIE biggrin biggrin biggrin *asasasasasasasasasasaaaaa*... nie jest to rewelacja ale sa już postępy biggrin biggrin biggrin rofl 4laugh zatańczmy taniec radości!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 7:56 am
ILikeGreenChickenLegs Mroovecka ha...haha... HAHAHA!! MOGĘ MOWIĆ, ŚPIEWAĆ I ŚMIAĆ SIĘ!! WRESZCIE biggrin biggrin biggrin *asasasasasasasasasasaaaaa*... nie jest to rewelacja ale sa już postępy biggrin biggrin biggrin rofl 4laugh zatańczmy taniec radości!*bans*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 9:11 am
No widzisz, Ty odzyskałaś, a ja od paru dni skrzypię, charczę, piszczę, duszę się i kaszlę. Jest coraz gorzej, boli mnie krtań i nie wiem co robić. Flegamina nie działa, żadne inne gówna też nie. Do lekarza nie mogę iść, bo nie jestem we Wrocku zarejestrowana. Ogólnie jest dooobrze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|