Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Pomozcie mi zrozumiec ludzi. Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

.
  .
View Results

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:53 am

Jukatan
Insane Lady-sama

najlepiej wynajmnij 2 osobom i wez po 300 od glowy ninja
pokoj dwom osobom? obcym, dajze spokoj, az taka pazerna nie jestem. troje ludzi w mieszkaniu to za duzo! XD

jak chcesz, ja tam sie zgadzam z Baranina, ale nie wtracam sie...
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:53 am

Baranina
Jukatan
Baranina
Jukatan
Baranina
noo niezle mrgreen my mamy 3 , ja nie kupilam czajnika bo i tak nie pijam tu nic cieplego

ile od lba za mieszkanie u was?
za mieszkanie nie wiem, bo to moje, a pokoj jej wynajmuje za 400
to bardzo malo.. powinnas brac okolo 550 jesli pokoik samodzielny.
tak, jak juz ja wywale w maju to od pazdziernika wynajme za wiecej - teraz nie mam serca jej powiedziec, coby wiecej dawala.
poprostu powiedz że też życ z czegos musisz.. a z reszta kurde, masz prawo jej wypowiedziec z miesiecznym wyprzedzenem, ogarnij sie mloda bo inaczej cie ludzie tak w uja beda robic ze huhu stressed
po pierwsze, nie jestem pazerna, po drugie, i tak oddaje te pieniadze moim rodzicom i oni mi oplacaja czynsz i takie bajery - nie wypowiem jej na razie, bo mi sie nie chce, jest idealna - nie odzywa sie do mnie, siedzi u siebie, wychodzi z pokoju tylko po wrzatek i do lazienki, nie zaczepia...

Jukatan

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:54 am

Jukatan
Insane Lady-sama

najlepiej wynajmnij 2 osobom i wez po 300 od glowy ninja
pokoj dwom osobom? obcym, dajze spokoj, az taka pazerna nie jestem. troje ludzi w mieszkaniu to za duzo! XD
czy ja wiem.. zawsze weselej mrgreen tez zalezy z kim sie mieszka. bo jak trafisz na takiego pojeba jak ja , no to fat moze byc ciezko, ale sa tez ludzie z ktorymi mozna sie dogadac na luzaku i jeszcze wypic.
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:55 am

Jukatan
Baranina
Jukatan
Baranina
Jukatan
Baranina
noo niezle mrgreen my mamy 3 , ja nie kupilam czajnika bo i tak nie pijam tu nic cieplego

tak, jak juz ja wywale w maju to od pazdziernika wynajme za wiecej - teraz nie mam serca jej powiedziec, coby wiecej dawala.
poprostu powiedz że też życ z czegos musisz.. a z reszta kurde, masz prawo jej wypowiedziec z miesiecznym wyprzedzenem, ogarnij sie mloda bo inaczej cie ludzie tak w uja beda robic ze huhu stressed
po pierwsze, nie jestem pazerna, po drugie, i tak oddaje te pieniadze moim rodzicom i oni mi oplacaja czynsz i takie bajery - nie wypowiem jej na razie, bo mi sie nie chce, jest idealna - nie odzywa sie do mnie, siedzi u siebie, wychodzi z pokoju tylko po wrzatek i do lazienki, nie zaczepia...

ja pierdole, zanudzilabym sie z nia w tym mieszkaniu... >.<

Insane Lady-sama

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:57 am

Jukatan
Baranina
Jukatan
Baranina
Jukatan
Baranina

oo boze.. boje sie takich ludzi, juz lepiej zeby cos mowili.. ta moja wspollokatorka tez jest taka nic nie mowiaca. nawet jak chce internet to czasem mi nie powie tylko bedzie siedziala i czekala az ja nie skoncze... troche to jest nie teges xd
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:58 am

Insane Lady-sama

jak wracam z uczelni to jestem już wybawiona i wyśmiana, więc marzę tylko o spokoju i kubku ciepłej herbaty XD~

Jukatan

Jukatan

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:59 am

Baranina
oo boze.. boje sie takich ludzi, juz lepiej zeby cos mowili.. ta moja wspollokatorka tez jest taka nic nie mowiaca. nawet jak chce internet to czasem mi nie powie tylko bedzie siedziala i czekala az ja nie skoncze... troche to jest nie teges xd
ty, nie mówiłam, ja z nią na roku jestem XD razem jeździemy sobie rano P:
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 10:05 am

Jukatan
Baranina
omg..kto co lubi...

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 10:05 am

Baranina
Zimtca
Baranina
Jukatan
ja tam nie mogę zrozumieć mojego kolegi, który p...rzy sobie zycie XD strasznie rozpuszcza swoją dziewczynę - zamiast płacić za mieszkanie, kupuje jej prezenty, zabiera ją codziennie na sushi, już raz go wyp***dolili z domu, bo nie płacił, teraz szykuje się druga taka przeprawa.
studiował inżynierę materiałową, chociaż chciał informatykę - nie zdał sesji, wy**bali go, zdawał drugi raz. nie dostał się na informatykę, wlaściwie nie wiadomo, na co sie dostał, ale matce powiedział, że na informatyce jest, teraz wymaga zaświadczenia, że studiuje, nam powiedział, że studiuje te inżynierę. sami nie wiemy
dostaje mandaty, bo nie kupuje biletów (woli kupić coś swojej dziewczynie), rodzice mu dają na bilety i mandaty - nie, wydaje na co innego.
ta dziewczyna też jest paradoksem, bo nienawidzi kłamstwa, a on jej kłamie - że wszystko jest w porządku, że jest dobrze, a jak ona się dowie, że kłamie, to jest angst - musi przekupić jej focha prezentem.
No i on nie płaci, rozpuszcza dziewczynę (tez smieszne - zamawial dla kolezanek rzeczy zza granicy i pozyczyl sobie na wieczne nieoddanie ponad 1000 zlotych, ktore wydal na... prezent dla dziewczyny. teraz pozwali go i musial odddac).

no i w ogole, mam nadzieje, ze sens jakowys w mojej wypowiedzi zawart zostal.
jest poprostu glupio zakochany i nikt mu nie przetlumaczy ze robi zle puki nie dostanie od tej laski ostrego kopa w ... no wiesz w co.

Wiem z autopsji xp

Cos czuje, ze skoro ona ciagle daje sie przekupywac prezencikami, to szybko mu tego kopa nie da. wink

znajdzie sie ktos kto bedzie mial wiecej kasy 3nodding
zawsze sie znajduje 4laugh

Tylko widzisz, niektorzy sa bogaci, ale skapi. A ten by ostatnia koszule dla niej sprzedal wink
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 10:06 am

Baranina
Jukatan
Baranina
omg..kto co lubi...
wlasnie mnie to irytuje... niestety...

Jukatan

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 10:07 am

Jukatan
Insane Lady-sama

jak wracam z uczelni to jestem już wybawiona i wyśmiana, więc marzę tylko o spokoju i kubku ciepłej herbaty XD~

no tak, ale... taka co sie nie odzywa to dziwna jest Oo. ja nie lubie takich ludzi confused
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 10:10 am

Jukatan
Baranina
Jukatan
Baranina
omg..kto co lubi...
wlasnie mnie to irytuje... niestety...
to pogonic trzeba... wez sobie moja wspolokatorke marte.. ot. a ja wezme te twojo.. wsadzimy ją do darii a ja bebe mogla mieszkac z kasiulką 4laugh

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 10:11 am

Insane Lady-sama
Jukatan
Insane Lady-sama

no tak, ale... taka co sie nie odzywa to dziwna jest Oo. ja nie lubie takich ludzi confused

Nieswojo bym sie czula w towarzystwie takiej osoby neutral
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 10:14 am

Zimtca

Tylko widzisz, niektorzy sa bogaci, ale skapi. A ten by ostatnia koszule dla niej sprzedal wink
trza wczesniej wiedziec z kim sie spi wink

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Chesteros

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 4:15 pm

Generalnie gdybym miała taką typiarę jako współlokatorkę to jako, żem zwierz bojowo nastawiony do życia to pewnie bym z nią ciągle burdy prowadziła i generalnie wisiałoby mi co ona o mnie sądzi.
Często takie rozwiązanie jest najlepsze sweatdrop
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas