|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 10:46 am
Minden itemet -ami nem kell és szeretnél elöbb megválni tőle- MINDENT KÜLDJETEK NEKEM! Ingyen megveszem, csak hogy megszabaduljatok a cuccoktól. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 1:47 pm
Zsocachan Kutyát is szereztem, szóval az sem biggrin Kell még a "halászható szemét" ? Nekem van pár. Itemért cserébe eladom neked. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|

Mirond
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 10:48 am
White Medical Gloves 1 eladó 90 ért lehet vinni Alice in Wonderland Mad Hatter's Hát ebből kettő van 50 ért
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 12:34 am
Piaci átlagáron, 2% kedvezménnyel akváriumba való aranyhalak eladóak. Szerkesztve: Érdeklődés hiányában ajánlatom tárgytalan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 26, 2010 8:28 am
Mmm, remélem, jó helyre írom. Ha mégsem, elnézést; elég rég voltam erre. Van pár fölösleges zOMG loot-om, piaci átlagáron megválnék tőlük trade-ben.
Valamikori húsvéti dolgok: - 17 db Plastic Grass - 16 db Jelly Bean
Idei Halloween: - 5 db Pumpkin Lid - 4 db Pumpkin Seed - 4 db Toothbrush - 2 db Dental Floss
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2011 5:00 am
White Day a boltomban! Minden eladó item fehér! Nagy kedvezmények! Nézzetek be! Ááá!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2011 7:09 am
2009-es valamint 2010-es Halloween-i (Jack's 2k9, Fightin' Jack's 2k10, Grave Danger event item) és Karácsonyi (Spirited 2k9, Spirited 2k10, Xmas 2k10 event) ruhák és item-ek egyben eladóak! Egyben!
Ha érdekel a dolog, dobj rám egy PM-et és megegyezünk az árról. (Nem kérek sokat érte... azt akarom, hogy végre eltűnjön a sok olcsó szemét az inventory-mból.) Olcsó szemétről jut eszembe... Ugyanitt Regal Adornment Bundle (Aranytojás) olcsóért eladó!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2015 3:25 am
Halihó Lenne itt egy pár cucc amitől megválnék nagyon szívesen...vagyis hát minden leszámítva azt ami rajtam van meg a gitárok biggrin  ja...és mindenből adok 5% kedvezményt, de azt nektek kell ki matekolni hogy az mennyi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|