|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:30 am
kożt? ale z tym mmo powinni wpuszczać 1h dziennie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:31 am
ILikeGreenChickenLegs kożt? ale z tym mmo powinni wpuszczać 1h dziennie XD kąt w sensie,, pomyłka emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:32 am
Hm, nie jestem zupelnym sceptykiem, ale odpalenie stronki o Gaia Battle kiepsko poszlo lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:33 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs kożt? ale z tym mmo powinni wpuszczać 1h dziennie XD kąt w sensie,, pomyłka emo i to wszystko wyjaśnia! Przecież nie ładnie się kręcić w kożcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:51 am
Silvery the Alchemist no, fajnie to wyglada biggrin nie moge sie doczekac, byle to bylo dobrze zoptymalizowane i sie nie cielo na slabszych kompach... btw Wilkus, to Ty tak krotko na Gai...? wink sie ucze crying /albo gram xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 6:41 am
Zimtca Hm, nie jestem zupelnym sceptykiem, ale odpalenie stronki o Gaia Battle kiepsko poszlo lol Mi sie tam podoba. Dużo nowości się nie dowiedziałem, ale ta stronka ma zachęcić nie tylko użytkowników forum. Za to cenię sobie prace nad całym design przedsięwzięcia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 8:14 am
ichabot Zimtca Hm, nie jestem zupelnym sceptykiem, ale odpalenie stronki o Gaia Battle kiepsko poszlo lol Mi sie tam podoba. Dużo nowości się nie dowiedziałem, ale ta stronka ma zachęcić nie tylko użytkowników forum. Za to cenię sobie prace nad całym design przedsięwzięcia 3nodding Ja nie twierdze, ze mi sie nie podoba. Stronka jest ok, tyle ze jej pierwsze uruchomienie zakonczylo sie klapa, bo z powodu duzej ilosci wejsc wszystko zaczelo sie krzaczyc. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 11:03 am
ciuchy azteckie!!!!!!!!!!!!!! whee whee whee whee whee heart heart heart heart
muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 11:37 pm
ZebraDeath ciuchy azteckie!!!!!!!!!!!!!! whee whee whee whee whee heart heart heart heart muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć - muszę je mieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|