|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 12:21 pm
NEOZPL Noo nie xD tylko mówię.. ^^ raczej piszę.. razz zawsze może być jeszcze gorzej prawda? razz oj tam, neosiu, pucipuci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 12:52 pm
Jukatan NEOZPL Noo nie xD tylko mówię.. ^^ raczej piszę.. razz zawsze może być jeszcze gorzej prawda? razz oj tam, neosiu, pucipuci. Neosiu.. xDD jeszcze nikt mnie tak nie nazwał xDD how Sweet xD Puci puci? rumciu rumciu? xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 3:43 pm
NEOZPL Jukatan NEOZPL Noo nie xD tylko mówię.. ^^ raczej piszę.. razz zawsze może być jeszcze gorzej prawda? razz oj tam, neosiu, pucipuci. Neosiu.. xDD jeszcze nikt mnie tak nie nazwał xDD how Sweet xD Puci puci? rumciu rumciu? xDD A tititi maleństwo 4laugh Oink! Oink!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 4:12 pm
LolaPi NEOZPL Jukatan NEOZPL Noo nie xD tylko mówię.. ^^ raczej piszę.. razz zawsze może być jeszcze gorzej prawda? razz oj tam, neosiu, pucipuci. Neosiu.. xDD jeszcze nikt mnie tak nie nazwał xDD how Sweet xD Puci puci? rumciu rumciu? xDD A tititi maleństwo 4laugh Oink! Oink! O_O nnoo nie takie maleństwoo xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 4:19 pm
NEOZPL LolaPi NEOZPL Jukatan NEOZPL Noo nie xD tylko mówię.. ^^ raczej piszę.. razz zawsze może być jeszcze gorzej prawda? razz oj tam, neosiu, pucipuci. Neosiu.. xDD jeszcze nikt mnie tak nie nazwał xDD how Sweet xD Puci puci? rumciu rumciu? xDD A tititi maleństwo 4laugh Oink! Oink! O_O nnoo nie takie maleństwoo xDD Każdy facet to maleństwo X3 Nieważne jak dorosły 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 4:28 pm
LolaPi NEOZPL LolaPi NEOZPL Jukatan NEOZPL Noo nie xD tylko mówię.. ^^ raczej piszę.. razz zawsze może być jeszcze gorzej prawda? razz oj tam, neosiu, pucipuci. Neosiu.. xDD jeszcze nikt mnie tak nie nazwał xDD how Sweet xD Puci puci? rumciu rumciu? xDD A tititi maleństwo 4laugh Oink! Oink! O_O nnoo nie takie maleństwoo xDD Każdy facet to maleństwo X3 Nieważne jak dorosły 4laugh Omgg O_O ale Ty mnie rozumiesz..kyaaa ja niestety nie jestem w ogóle dorosły a co gorsze poważny...>_> ale jak widać innym to nie przeszkadza i fajnie ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 1:20 pm
NEOZPL LolaPi NEOZPL LolaPi NEOZPL Neosiu.. xDD jeszcze nikt mnie tak nie nazwał xDD how Sweet xD Puci puci? rumciu rumciu? xDD A tititi maleństwo 4laugh Oink! Oink! O_O nnoo nie takie maleństwoo xDD Każdy facet to maleństwo X3 Nieważne jak dorosły 4laugh Omgg O_O ale Ty mnie rozumiesz..kyaaa ja niestety nie jestem w ogóle dorosły a co gorsze poważny...>_> ale jak widać innym to nie przeszkadza i fajnie ^_^ Yay^^ Ależ najlepsze co może być to facet sprawiający wrażenie twardego, który prywatnie jest wielkim dzieckiem *^^* Nie żeby mi sprawiało przyjemność niańczenie XD Ale to poprostu słodkie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 2:48 pm
LolaPi NEOZPL LolaPi NEOZPL LolaPi NEOZPL Neosiu.. xDD jeszcze nikt mnie tak nie nazwał xDD how Sweet xD Puci puci? rumciu rumciu? xDD A tititi maleństwo 4laugh Oink! Oink! O_O nnoo nie takie maleństwoo xDD Każdy facet to maleństwo X3 Nieważne jak dorosły 4laugh Omgg O_O ale Ty mnie rozumiesz..kyaaa ja niestety nie jestem w ogóle dorosły a co gorsze poważny...>_> ale jak widać innym to nie przeszkadza i fajnie ^_^ Yay^^ Ależ najlepsze co może być to facet sprawiający wrażenie twardego, który prywatnie jest wielkim dzieckiem *^^* Nie żeby mi sprawiało przyjemność niańczenie XD Ale to poprostu słodkie 4laugh O_O chcesz mnie poniańczyć?? XDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|