|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 6:29 am
Jukatan przykro mi to mówić, ale na 90% jej zachowanie wynika przecież z faktu, że jest śmiertelnie chora. chce sie nachapać, póki nie umrze. też bym zabraniała wizyt kolegów po 20, to nie jest pora na wizyty :c Emmm. Bogusi choroba nie jest śmiertelna, spokojnie może sobie dożyć 70 , pomarszczyć się i te sprawy.. xp No.. chyba że ja ją zdążę udusić do tego momentu, no ale to już nie będzie wynikiem choroby, lecz działania siły „wyższej” mrgreen Ogólnie uważam że kolegów powinno się nie przywlekać do domu częściej niż jest to konieczne ( warunki pogodowe na minusie, śnieg, deszcz , gradobicie) A tak to zawsze można wyjść na spacer , na cmentarz, czy obojętnie gdzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 6:30 am
wilkus Baranina moze w waszym przypadku to suszarke kupicie... miejmy nadzieje, ze nie bedzie to tak wygladalo, jak w waszym przypadku. [sek w tym, ze z nas skapce sa xd ] znaczy sie co? nie bedziecie prali? burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 6:57 am
Baranina wilkus Baranina moze w waszym przypadku to suszarke kupicie... miejmy nadzieje, ze nie bedzie to tak wygladalo, jak w waszym przypadku. [sek w tym, ze z nas skapce sa xd ] znaczy sie co? nie bedziecie prali? burning_eyes bedziemy, bedziemy :Xd o ile w ogole zamieszkamy razem. chodzilo mi o to, ze mozemy stwierdzic, ze suszarka jest za droga rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 9:19 am
wilkus Baranina wilkus Baranina moze w waszym przypadku to suszarke kupicie... miejmy nadzieje, ze nie bedzie to tak wygladalo, jak w waszym przypadku. [sek w tym, ze z nas skapce sa xd ] znaczy sie co? nie bedziecie prali? burning_eyes bedziemy, bedziemy :Xd o ile w ogole zamieszkamy razem. chodzilo mi o to, ze mozemy stwierdzic, ze suszarka jest za droga rolleyes Taka duza, balkonowa, kosztuje 30 zl. Jak pojedziecie do jakiegos tesco czy innego przybytku tego typu, to pewnie kupicie za polowe tej ceny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 9:22 am
Baranina Jukatan przykro mi to mówić, ale na 90% jej zachowanie wynika przecież z faktu, że jest śmiertelnie chora. chce sie nachapać, póki nie umrze. też bym zabraniała wizyt kolegów po 20, to nie jest pora na wizyty :c Emmm. Bogusi choroba nie jest śmiertelna, spokojnie może sobie dożyć 70 , pomarszczyć się i te sprawy.. xp No.. chyba że ja ją zdążę udusić do tego momentu, no ale to już nie będzie wynikiem choroby, lecz działania siły „wyższej” mrgreen Ogólnie uważam że kolegów powinno się nie przywlekać do domu częściej niż jest to konieczne ( warunki pogodowe na minusie, śnieg, deszcz , gradobicie) A tak to zawsze można wyjść na spacer , na cmentarz, czy obojętnie gdzie. jestem prawie pewna, iz media łzawie podają, iż Bogusia miała nie dożyć lat bodaj dziesięciu, a już ma tyle i tyle... :c kolegów to isę w ogóle nie powinno przywlekaćdo domu, koledzy powinni czekać pod oknem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 9:26 am
Jukatan Baranina Jukatan przykro mi to mówić, ale na 90% jej zachowanie wynika przecież z faktu, że jest śmiertelnie chora. chce sie nachapać, póki nie umrze. też bym zabraniała wizyt kolegów po 20, to nie jest pora na wizyty :c Emmm. Bogusi choroba nie jest śmiertelna, spokojnie może sobie dożyć 70 , pomarszczyć się i te sprawy.. xp No.. chyba że ja ją zdążę udusić do tego momentu, no ale to już nie będzie wynikiem choroby, lecz działania siły „wyższej” mrgreen Ogólnie uważam że kolegów powinno się nie przywlekać do domu częściej niż jest to konieczne ( warunki pogodowe na minusie, śnieg, deszcz , gradobicie) A tak to zawsze można wyjść na spacer , na cmentarz, czy obojętnie gdzie. jestem prawie pewna, iz media łzawie podają, iż Bogusia miała nie dożyć lat bodaj dziesięciu, a już ma tyle i tyle... :c kolegów to isę w ogóle nie powinno przywlekaćdo domu, koledzy powinni czekać pod oknem rofl media musza ukoloryzowac.. bo inaczej nikt by tego nie ogladal i ksiazka by sie slabo sprzedawala whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 9:28 am
wilkus Baranina wilkus Baranina moze w waszym przypadku to suszarke kupicie... miejmy nadzieje, ze nie bedzie to tak wygladalo, jak w waszym przypadku. [sek w tym, ze z nas skapce sa xd ] znaczy sie co? nie bedziecie prali? burning_eyes bedziemy, bedziemy :Xd o ile w ogole zamieszkamy razem. chodzilo mi o to, ze mozemy stwierdzic, ze suszarka jest za droga rolleyes to kupie ci na urodziny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 9:40 am
Baranina media musza ukoloryzowac.. bo inaczej nikt by tego nie ogladal i ksiazka by sie slabo sprzedawala whee jak ja kiedys wydam ksiazke, to we wstawce "o autorze: wymysle, ze cpalam i ucieklam z odmu, albo ze jestem chora psychicznie i to moj sposob na odreagowanie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 10:08 am
Jukatan Baranina media musza ukoloryzowac.. bo inaczej nikt by tego nie ogladal i ksiazka by sie slabo sprzedawala whee jak ja kiedys wydam ksiazke, to we wstawce "o autorze: wymysle, ze cpalam i ucieklam z odmu, albo ze jestem chora psychicznie i to moj sposob na odreagowanie mrgreen ja bym wymyslac nie musiala rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 10:36 am
a ja wydam ksiażkę pod pseudonimem, żeby rodzina nie wiedziała... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 10:37 am
Baranina to kupie ci na urodziny xp heheeh, pieknie xd ozby, tylko ja jeszcze sie nie zdecydowalam, moi rodzice o niczym nie wiedza i w ogole... swoja droga stwierdzili ostatnio [wczoraj], ze Tomasz zabral mnie w krzaki i podrapal>.< prawda jest taka, ze poszlismy zbierac roze na wino rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 10:38 am
PlaceboTabs a ja wydam ksiażkę pod pseudonimem, żeby rodzina nie wiedziała... stare az takie zberezenstwa tam popiszesz? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 2:06 pm
wilkus Baranina to kupie ci na urodziny xp heheeh, pieknie xd ozby, tylko ja jeszcze sie nie zdecydowalam, moi rodzice o niczym nie wiedza i w ogole... swoja droga stwierdzili ostatnio [wczoraj], ze Tomasz zabral mnie w krzaki i podrapal>.< prawda jest taka, ze poszlismy zbierac roze na wino rofl to co bedziesz ze mna mieszkala?? 4laugh prosze.... mieszkaj ze mna, bede ci sniadanka robila, bedziemy ogladaly "dzindybry mam bymbe w gaciach" i i i i bedzie faaajjniiee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|