Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wielkie pranie! - straszne historie Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

praliscie sami??
  tak
  nie
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 6:29 am

Jukatan
przykro mi to mówić, ale na 90% jej zachowanie wynika przecież z faktu, że jest śmiertelnie chora. chce sie nachapać, póki nie umrze.

też bym zabraniała wizyt kolegów po 20, to nie jest pora na wizyty :c
Emmm. Bogusi choroba nie jest śmiertelna, spokojnie może sobie dożyć 70 , pomarszczyć się i te sprawy.. xp No.. chyba że ja ją zdążę udusić do tego momentu, no ale to już nie będzie wynikiem choroby, lecz działania siły „wyższej” mrgreen
Ogólnie uważam że kolegów powinno się nie przywlekać do domu częściej niż jest to konieczne ( warunki pogodowe na minusie, śnieg, deszcz , gradobicie) A tak to zawsze można wyjść na spacer , na cmentarz, czy obojętnie gdzie.
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 6:30 am

wilkus
Baranina
moze w waszym przypadku to suszarke kupicie...
miejmy nadzieje, ze nie bedzie to tak wygladalo, jak w waszym przypadku. [sek w tym, ze z nas skapce sa xd ]
znaczy sie co? nie bedziecie prali? burning_eyes

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 6:57 am

Baranina
wilkus
Baranina
miejmy nadzieje, ze nie bedzie to tak wygladalo, jak w waszym przypadku. [sek w tym, ze z nas skapce sa xd ]
bedziemy, bedziemy :Xd o ile w ogole zamieszkamy razem. chodzilo mi o to, ze mozemy stwierdzic, ze suszarka jest za droga rolleyes
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 9:19 am

wilkus
Baranina
wilkus
Baranina
bedziemy, bedziemy :Xd o ile w ogole zamieszkamy razem. chodzilo mi o to, ze mozemy stwierdzic, ze suszarka jest za droga rolleyes

Taka duza, balkonowa, kosztuje 30 zl. Jak pojedziecie do jakiegos tesco czy innego przybytku tego typu, to pewnie kupicie za polowe tej ceny wink

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Jukatan

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 9:22 am

Baranina
Jukatan
przykro mi to mówić, ale na 90% jej zachowanie wynika przecież z faktu, że jest śmiertelnie chora. chce sie nachapać, póki nie umrze.

Emmm. Bogusi choroba nie jest śmiertelna, spokojnie może sobie dożyć 70 , pomarszczyć się i te sprawy.. xp No.. chyba że ja ją zdążę udusić do tego momentu, no ale to już nie będzie wynikiem choroby, lecz działania siły „wyższej” mrgreen
Ogólnie uważam że kolegów powinno się nie przywlekać do domu częściej niż jest to konieczne ( warunki pogodowe na minusie, śnieg, deszcz , gradobicie) A tak to zawsze można wyjść na spacer , na cmentarz, czy obojętnie gdzie.
jestem prawie pewna, iz media łzawie podają, iż Bogusia miała nie dożyć lat bodaj dziesięciu, a już ma tyle i tyle... :c
kolegów to isę w ogóle nie powinno przywlekaćdo domu, koledzy powinni czekać pod oknem rofl
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 9:26 am

Jukatan
Baranina
Jukatan

jestem prawie pewna, iz media łzawie podają, iż Bogusia miała nie dożyć lat bodaj dziesięciu, a już ma tyle i tyle... :c
kolegów to isę w ogóle nie powinno przywlekaćdo domu, koledzy powinni czekać pod oknem rofl
media musza ukoloryzowac.. bo inaczej nikt by tego nie ogladal i ksiazka by sie slabo sprzedawala whee

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 9:28 am

wilkus
Baranina
wilkus
Baranina
to kupie ci na urodziny xp
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 9:40 am

Baranina
media musza ukoloryzowac.. bo inaczej nikt by tego nie ogladal i ksiazka by sie slabo sprzedawala whee
jak ja kiedys wydam ksiazke, to we wstawce "o autorze: wymysle, ze cpalam i ucieklam z odmu, albo ze jestem chora psychicznie i to moj sposob na odreagowanie mrgreen

Jukatan

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 10:08 am

Jukatan
Baranina
jak ja kiedys wydam ksiazke, to we wstawce "o autorze: wymysle, ze cpalam i ucieklam z odmu, albo ze jestem chora psychicznie i to moj sposob na odreagowanie mrgreen
ja bym wymyslac nie musiala rolleyes
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 10:36 am

a ja wydam ksiażkę pod pseudonimem, żeby rodzina nie wiedziała... stare

Lieutenant Narayan Z

Greedy Hunter

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 10:37 am

Baranina
heheeh, pieknie xd ozby, tylko ja jeszcze sie nie zdecydowalam, moi rodzice o niczym nie wiedza i w ogole...
swoja droga stwierdzili ostatnio [wczoraj], ze Tomasz zabral mnie w krzaki i podrapal>.< prawda jest taka, ze poszlismy zbierac roze na wino rofl
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 10:38 am

PlaceboTabs
a ja wydam ksiażkę pod pseudonimem, żeby rodzina nie wiedziała... stare
az takie zberezenstwa tam popiszesz? XD

Jukatan

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 2:06 pm

wilkus
Baranina
heheeh, pieknie xd ozby, tylko ja jeszcze sie nie zdecydowalam, moi rodzice o niczym nie wiedza i w ogole...
swoja droga stwierdzili ostatnio [wczoraj], ze Tomasz zabral mnie w krzaki i podrapal>.< prawda jest taka, ze poszlismy zbierac roze na wino rofl

to co bedziesz ze mna mieszkala?? 4laugh prosze.... mieszkaj ze mna, bede ci sniadanka robila, bedziemy ogladaly "dzindybry mam bymbe w gaciach" i i i i bedzie faaajjniiee 4laugh
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces