Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Gaia-s kérdések Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Milyen böngészőt használsz?
Internet explorer 6 (=maradi vagyok)
6%
 6%  [ 8 ]
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...)
8%
 8%  [ 10 ]
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok)
1%
 1%  [ 2 ]
Firefox (=újító vagyok)
65%
 65%  [ 79 ]
Opera (=különc vagyok)
3%
 3%  [ 4 ]
Safari (=Mac-es vagyok)
0%
 0%  [ 0 ]
Mást (=egyedi vagyok)
14%
 14%  [ 18 ]
Total Votes : 121

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Aug 23, 2011 3:28 am

Köszi a választ Slash.
PostPosted: Fri Sep 09, 2011 10:40 pm

Valaki lécci magyarázza el, hogy hogy van ez a Sainte Ciel EI.
Én azt szűrtem le az egészből, hogy van ez a kétféle változata, a vörös meg a fehér, de nem értem. Ha megveszem magát ez evolvingot, akkor megkapom valamelyiket a kettőből???? PLS segítseek biggrin D crying

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Thu Dec 08, 2011 7:53 am

Nekem annyi kérdésem van, hogy ami most van nekem profilom... azt úgy szeretném átalakítani, hogy hópelyhek hulljanak a tetejéről folyamatosan. Megvan a kiválasztott kép, de hogyan rakjam rá a jelenlegi képre? D:
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 9:07 am

Sziasztok!
még a 2010es easter eventől vannak cuccaim, amikkel nem nagyon tudok mit kezdeni pl: van egy golden egg-em ami egyre jobban reped, de nem tudom valaha ki fog-e nyílni O.o azért kíváncsi lennék rá biggrin
valamint van egy formulám amihez Orb Aggregate-ek kellenének, de nem tudom ilyet honnan ill. hogyan szerezhetnék.
és van még 1 dolog amit nem értek. egyes itemeknél ott van h hányadik generációsak. ez mit jelent? sweatdrop
előre is köszi! smile

Csokinyuszi

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 9:32 am

Csokinyuszi
Sziasztok!
még a 2010es easter eventől vannak cuccaim, amikkel nem nagyon tudok mit kezdeni pl: van egy golden egg-em ami egyre jobban reped, de nem tudom valaha ki fog-e nyílni O.o azért kíváncsi lennék rá biggrin
valamint van egy formulám amihez Orb Aggregate-ek kellenének, de nem tudom ilyet honnan ill. hogyan szerezhetnék.
és van még 1 dolog amit nem értek. egyes itemeknél ott van h hányadik generációsak. ez mit jelent? sweatdrop
előre is köszi! smile

-A Golden Egg egy loot, ami a 2010-es és 2011-es Húsvéti event zOMG! részéből volt megszerezhető. Önmagában semmire sem jó, azonban a hozzávaló recipe segítségével kiválthatod a Regal Adornment Bundle-t, mely tartalmaz pár olcsóbb tárgyat és a Fortune's Favor nevű gyűrűt. (A csomag és a gyűrű ára viszonylag alacsony, így nem éri meg kiváltani véleményem szerint. Ellenben a Golden Egg ritka, gyűjtői darab, mivel már nem megszerezhető és valószínűleg nem is lesz az. Ha kivársz és szerencséd van, sok millió aranyért tudod majd eladni.)
-Az Orb Aggregate egy Alchemy alapanyag, melyet szintén alkímia segítségével tudsz létrehozni. A hozzávaló formula megvásárolható a Bifrost-ban. Egy darab előállításához 1000 aranyra és 100 Charge Orb-ra van szükség, melyet a zOMG!-ból szerezhetsz be.
-Az oldalon vannak úgynevezett Evolving Item-ek, vagyis fejlődő tárgyak. Miután egy tárgy fejlődött, egy újabb generációja lesz kapható, mely az eredeti fejletlen állapotban lesz megvásárolható. Ezek a generációk akkor fejlődnek tovább, ha az eredeti, első generációs tárgy fejlődik.
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 11:47 am

Malreni
Csokinyuszi
Sziasztok!
előre is köszi! smile

-A Golden Egg egy loot, ami a 2010-es és 2011-es Húsvéti event zOMG! részéből volt megszerezhető. Önmagában semmire sem jó, azonban a hozzávaló recipe segítségével kiválthatod a Regal Adornment Bundle-t, mely tartalmaz pár olcsóbb tárgyat és a Fortune's Favor nevű gyűrűt. (A csomag és a gyűrű ára viszonylag alacsony, így nem éri meg kiváltani véleményem szerint. Ellenben a Golden Egg ritka, gyűjtői darab, mivel már nem megszerezhető és valószínűleg nem is lesz az. Ha kivársz és szerencséd van, sok millió aranyért tudod majd eladni.)
-Az Orb Aggregate egy Alchemy alapanyag, melyet szintén alkímia segítségével tudsz létrehozni. A hozzávaló formula megvásárolható a Bifrost-ban. Egy darab előállításához 1000 aranyra és 100 Charge Orb-ra van szükség, melyet a zOMG!-ból szerezhetsz be.
-Az oldalon vannak úgynevezett Evolving Item-ek, vagyis fejlődő tárgyak. Miután egy tárgy fejlődött, egy újabb generációja lesz kapható, mely az eredeti fejletlen állapotban lesz megvásárolható. Ezek a generációk akkor fejlődnek tovább, ha az eredeti, első generációs tárgy fejlődik.

Nagyon szépen köszi a válaszokat! smile szóval igazából mindegy melyik generációs itemet veszem meg pl: én az Alruna's Rose-t akarom megvenni akkor mindegy melyik generációsat veszem meg, nincs különbség, max az árban. de egy sokadik generációs item semmiben sem "rosszabb" mint a többi, igaz? kicsit furi ez nekem biggrin
Amúgy aranyosak a cicáid! Én is imádom őket 3nodding

Csokinyuszi

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 11:48 am

Csokinyuszi
Malreni
Csokinyuszi
Sziasztok!
előre is köszi! smile

Nagyon szépen köszi a válaszokat! smile szóval igazából mindegy melyik generációs itemet veszem meg pl: én az Alruna's Rose-t akarom megvenni akkor mindegy melyik generációsat veszem meg, nincs különbség, max az árban. de egy sokadik generációs item semmiben sem "rosszabb" mint a többi, igaz? kicsit furi ez nekem biggrin
Amúgy aranyosak a cicáid! Én is imádom őket 3nodding

A későbbi generációk később fejlődnek ki, ennyi a különbség.
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 8:07 am

Valahol elmaradtam de a Blue Bell-t honnan lehet vagy lehetett beszerezni? Cash-el vagy mifenével? :/

Az Timmy

Kind Miko

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Jan 13, 2012 8:25 am

Az Timmy
Valahol elmaradtam de a Blue Bell-t honnan lehet vagy lehetett beszerezni? Cash-el vagy mifenével? :/

Vagy marketplaceről lehet, vagy a Silver Bells animált cuccból, amely egyúttal Chance Item is. Nem tudom pontosan meddig (Mal és Molylepke jobban tudják), de talán 2 hétig(?) kell hordani (válthatsz közben avit de a Silver Bells-t mindig benne kell hagyni, mindig azzal kell elmenteni. Egy idő után valamelyik Belle-é változik (Golden, Copper bvagy Blue).
Egyébként igen, közvetetten cash-el lehet, amennyiben a Blue Belle-t dobja ki a Silver Bells. A Silver Bells és a Blue Belle egyébként kb ugyanannyi a marketen, ha jól emlékszem.
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 11:26 am

Obi Aoi
Az Timmy

Vagy marketplaceről lehet, vagy a Silver Bells animált cuccból, amely egyúttal Chance Item is. Nem tudom pontosan meddig (Mal és Molylepke jobban tudják), de talán 2 hétig(?) kell hordani (válthatsz közben avit de a Silver Bells-t mindig benne kell hagyni, mindig azzal kell elmenteni. Egy idő után valamelyik Belle-é változik (Golden, Copper bvagy Blue).
Egyébként igen, közvetetten cash-el lehet, amennyiben a Blue Belle-t dobja ki a Silver Bells. A Silver Bells és a Blue Belle egyébként kb ugyanannyi a marketen, ha jól emlékszem.

köszönöm a válszt, most beraktam az avimra a többi meg majd kiderül akkor.

Az Timmy

Kind Miko

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Jan 13, 2012 11:38 am

Az Timmy
Obi Aoi
Az Timmy

köszönöm a válszt, most beraktam az avimra a többi meg majd kiderül akkor.

Szívesen. Oké smile Ha meg Copper vagy Golden Belle jönne ki, azt akár el is adhatod, azok mindenképpen többet érnek a Blue Belle-nél.
És akkor a lényeg: válthatsz avit, de mindig tedd hozzá a silver bells-t is!
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces