|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 12:27 pm
spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 1:31 pm
Chcę krzyczeć światu, że los tak miły jest Chodź dobrze wiem, co znaczy ból Więc cicho jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 1:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 1:58 am
mam jakis stan maniakalny xd [swir mode]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 2:31 am
trupi nastrój (dzisiaj sie zamieniam w wampira na gai xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:47 am
glowa mnie boli... jakoś niby mi smutno, ale...
nie wiem ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:46 am
jestem wsciekla i chce mi sie plakac. sprawa moze brzmi bagatelnie, ale dla mnie ma duze znaczenie. otoz: stwierdzilam z rana, ze zrobie dla mamy na urodziny rogaliki drozdzowe z powidlami. mialam przerwe na urosniecie zaczynu, wiec zrobilam sobie kisiel i zaczelam sie uczyc matematyki. w tym momencie przyjachala matka i poprosila mnie o pomoc w wypokowywaniu uprzednio poczynionych przez nia zakupow. nie zdazylam jednak wyjsc z domu, gdy slyszalam brzdek i krzyk zuzki "to nie ja, to nie ja"! oczywiscie fantastyczny dziadek zechcial mi zajrzec w ksiazki i zbic moj kubek. i teraz polsedno calej sprawy: byl to kubek, ktory dostalam od Ramony po ukonczeniu Poniatowki i mial dla mnie wielkie znaczenie. trzeba jeszcze nadmienic, ze bedzie ona u mnie w czwartek i... no wlasnie, co ja jej powiem... glowne sedno: dostalam opierdol od dziadka, ze zle polozylam kubek i przez to on go zbil. i oczywiscie rodzice sa po jego stronie, bo niby starszy czlowiek i nic nie zmienie. po prostu swietnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 5:39 am
straszne. bardzo. a mi rodzice karzą sprzątać. a sami tylko bałaganią. inna sprawa ż enie sprzątam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 6:24 am
chciałbym byc taki malutki zeby nie zwracali na mnie uwagi, zeby zostawili mnie w spokoju ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 6:32 am
Gem_ma chciałbym byc taki malutki zeby nie zwracali na mnie uwagi, zeby zostawili mnie w spokoju ._. chciałoby się. kazdemu. *chlip* chciałbym iec troche caszha. bardzo. chce być bogaty! no, jestem. prawie 300k mam. ale to nie fer. ww rzeczach. a chce miec avatara ładnego. ale nie chce mi sie pozbywać rzeczy. mrau.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 3:01 am
wizyty we VLO zawsze poprawiaja chumor.. a wigilia? xd "gdzies Ty znowu na jakim melanzu byla?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 2:56 am
a ja jestem szczęśliwa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 3:30 am
a ja... nie wiem o.O to wlasciwie zalezy od tego, czy moje domysly sa sluszne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|