|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 12:54 pm
xBardielx Baranina xBardielx wolalbym do socjala to wrzucic... ale wtedy nikt tego juz nie przeczyta -.- Sam ta bzdure wymysliles czy ktos ci pomagal? neutral pomagala mi i poprawiala bledy moja wierna kotka ;] pozdro Micia :* nic tylko ubic takie zwierze. wyslij mi ja to pocwiartuje i odesle ci w kawalkach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 12:56 pm
xBardielx przydalo by sie tak z 50k ^^ ale spoko oko juz wszystko opcykalem i w piatek kupuje ta pelerynke i jeszcze katane ^^ Zes normalnie rekin biznesu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:12 pm
surprised czuje sie brudny... Bardo Pond [Amanita #04] Wank [5:28]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:31 pm
opcy surprised czuje sie brudny... Bardo Pond [Amanita #04] Wank [5:28] lol rotfl xD zeby nie bylo wogole nie myslalem o tobie xD poprostu mam takie slowo w moim slowniku ;] ale normalnie sie usmialem po twoim poscie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:32 pm
Zimtca Zes normalnie rekin biznesu mrgreen ja tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:33 pm
xBardielx opcy surprised czuje sie brudny... Bardo Pond [Amanita #04] Wank [5:28] lol rotfl xD zeby nie bylo wogole nie myslalem o tobie xD poprostu mam takie slowo w moim slowniku ;] ale normalnie sie usmialem po twoim poscie xD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:15 am
Baranina Zimtca Zes normalnie rekin biznesu mrgreen ja tez xd No prosze, nic tylko pogratulowac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 9:26 am
sorki, w tej chwili mam 17k, nigdy tyle nie mialam i TEZ zbieram razz (aczkolwiek nie na to bo nie chce byc Batmanem razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|