|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 12:24 pm
za nich wszystkich
"zapal swiatlo w oknie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:58 am
- za śp. ojca który zginął 6 lat temu w wypadku samochodowym i wujka alkoholika który zmarł we śnie.
Źle ze mną, normalnie takich rzeczy nie robię :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 11:36 am
spieszmy sie kochac ludzi. tak szybko odchodza
za moja trenerke, wspaniala istote. Spadla z dzwigu na ktorym pracowala. z 17 metrow na beton. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:38 am
Dla Kraja, wczoraj sie dowiedziałem. Umarł na wylew 31 sierpnia 2007,zaniedługo miałby 22lata.Kraju dzieki, byłeś najlepszym BMX-owcem jakiego znałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:49 am
kurczaki w panierce i z cebulką, normalnie takiego deprechowego topicu dawno nie widziałam. Dajcie se spokój z przypominaniem sobie wszystkich, którym się zdarzyło kopnąć w kalendarz, dziś nie Zaduszki! Umarli - rozumiem, to przykre, ale jaki cel ma tworzenie niekończącej się listy tragicznych zgonów? Weźcie poczytajcie sobie nekrologi, będzie Wam lepiej. Można by pomyśleć, że Gaia to dobre miejsce, by oderwać się od problemów codzienności. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:01 am
Daedhel kurczaki w panierce i z cebulką, normalnie takiego deprechowego topicu dawno nie widziałam. Dajcie se spokój z przypominaniem sobie wszystkich, którym się zdarzyło kopnąć w kalendarz, dziś nie Zaduszki! Umarli - rozumiem, to przykre, ale jaki cel ma tworzenie niekończącej się listy tragicznych zgonów? Weźcie poczytajcie sobie nekrologi, będzie Wam lepiej. Można by pomyśleć, że Gaia to dobre miejsce, by oderwać się od problemów codzienności. neutral nikt Ci nie kazał tu wchodzic, i nie denerwuj mnie bo i tak mam podły nastruj. mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 9:08 am
Daedhel kurczaki w panierce i z cebulką, normalnie takiego deprechowego topicu dawno nie widziałam. Dajcie se spokój z przypominaniem sobie wszystkich, którym się zdarzyło kopnąć w kalendarz, dziś nie Zaduszki! Umarli - rozumiem, to przykre, ale jaki cel ma tworzenie niekończącej się listy tragicznych zgonów? Weźcie poczytajcie sobie nekrologi, będzie Wam lepiej. Można by pomyśleć, że Gaia to dobre miejsce, by oderwać się od problemów codzienności. neutral ludziom z zasady jest latwiej jak czyms takim sie podziela z innymi. tutaj wlanie jest takie miejsce. Gem_ma nikt Ci nie kazał tu wchodzic, i nie denerwuj mnie bo i tak mam podły nastruj. mad rozumiem, ze Ci przykro, ale postaraj sie byc mily... sweatdrop dla Twojego znajomego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|