Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 97 98 99 100 101 102 103 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Nov 06, 2007 5:37 pm

Rin_Youkai
Ja tam kupilam na bazarze i musze powiedziec, ze w zyciu nie mialam tak fajnej sukienki ^^ Niczym sie nie rozni od tych sklepowych, a byla znacznie tansza Xd W sumie zakup jej byl losowy, bylam poszukac sweterkow a wyszlam z suknia XD

Bazar szol XD

To bedzie moja 1 studniowka i w sumie nie wiem co myslec XD Nigdy nie tanczylam, jestem odludkiem imprezowym, ale mozliwosc ubrania tej sukni sprawia, ze mam ochote isc na ta studniowke XDd

Ladna, tylko chyba troszke musisz ja poszerzyc w biuscie, bo wychodzi efekt jak ze stanikow push-up i powieksza Ci i tak juz duzy biust. Moim zdaniem efekt jest troszke zbyt wyzywajacy. Osobniki plci przeciwnej moga dziwnie reagowac smile . Zobacz, Gags juz sie zaslinil wink
PostPosted: Tue Nov 06, 2007 11:01 pm

Ale zdaje się Gagi ma tak zawsze X3 Wszystko mu się z jednym kojarzy
["Wam, facetom, tylko jedno w głowach..... SAMOCHODY!!!"]

Bardzo łądna sukienka ^^ I krój, i kolor łądniuchny, góra też! Nawet jeśli ja wolę gładkie sukienki bez żadnych marszczeń czy haftów. A ta jest milutka ^^
Gdzie jest taki bazar, gdzie sukienki są tańsze, niż w salonie? Ostatnio odwiedziłąm ciechanowski bazarek przy PKP. Owszem, są sukienki. 300, 400 złotych.... W sklepie tyle samo, przymierzalnia, większy wybór i w krojach, i w rozmiarach. Więc nadal uważam, ze lepiej w sklepie. Na bazarek można wpaśc latem.

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Nov 07, 2007 5:41 am

Omega Sun
Rin_Youkai
Ja tam kupilam na bazarze i musze powiedziec, ze w zyciu nie mialam tak fajnej sukienki ^^ Niczym sie nie rozni od tych sklepowych, a byla znacznie tansza Xd W sumie zakup jej byl losowy, bylam poszukac sweterkow a wyszlam z suknia XD

Bazar szol XD

To bedzie moja 1 studniowka i w sumie nie wiem co myslec XD Nigdy nie tanczylam, jestem odludkiem imprezowym, ale mozliwosc ubrania tej sukni sprawia, ze mam ochote isc na ta studniowke XDd

Ladna, tylko chyba troszke musisz ja poszerzyc w biuscie, bo wychodzi efekt jak ze stanikow push-up i powieksza Ci i tak juz duzy biust. Moim zdaniem efekt jest troszke zbyt wyzywajacy. Osobniki plci przeciwnej moga dziwnie reagowac smile . Zobacz, Gags juz sie zaslinil wink
Wlasnie ona nie jest az tak scisnieta w biuscie >.> jak ja poluznie to mi wtedy słabo sie trzyma i gorset zaczyna zyc wlasnym zyciem Xd Ale to moze byc po prostu kwestia tego kto jak lubi miec rzecz na ciele. To co dla mnie lata dla innej dziewczyny moze byc obcisłe i krepujace x_X
W ogole chcialam wiekszy rozmiar gorsetu, ale nie bylo -__-"

Watpie by ktos zwrocil w tym sensie na mnie uwage Xd Raczej wiekszosc facetow sie mnie boi XD

Gags: Cicho! Nie rob mi wstydu XDDD

Mylenka: A dziekuje bardzo ^^
Ja swoja kupilam na Turzynie w Szczecinie ( przymierzalnia tez tam byla, o! )>.> i dalam jedynie 270 zl <.< W sumie z tego bazaru zaopatruje sie sporo zwyklych sklepow.
Tam u was to jakies sa bazary zdzierusy Xd
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 8:19 am

moja sukienka kosztowala bodajze 150 zlotych, kupilam na stadionie, a nawet mialam gdzie przymierzyc. i byla taka, jaka sobie wymarzylam - czarna, bardzo skromna i prosciutka... no, niestety, az tak prostych nie bylo. ale w miare prosta... w sensie, ze zadnych kwiatkow, wiazan czy czegos w ten desen.

EvilYuki
Crew

green-tigergirl

4,600 Points
  • Heckler 50
  • Clambake 200
  • Forum Regular 100
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 8:32 am

mój problem z sukienką - wiedziałam, czego chcę.
na bal gimnazjalny miałam prostą, długą czarną kiecę bez żadnych ozdób. na studniówkę miałam dwuczęściowy zestaw z koronkowymi (przeswitujacymi X3) wstawkami: spódnicę i kamizelkę ze sznurowaniem z tyłu. czarne, bo nie było czarno-czerwonych...
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 12:03 pm

green-tigergirl
na bal gimnazjalny miałam prostą, długą czarną kiecę bez żadnych ozdób. na studniówkę miałam dwuczęściowy zestaw z koronkowymi (przeswitujacymi X3) wstawkami: spódnicę i kamizelkę ze sznurowaniem z tyłu. czarne, bo nie było czarno-czerwonych...
tez mam problem... Wiem jaka chce sukienke. I na szczescie ciotunia mi ja uszyje. Gorzej bedzie z materialem na nia. Zielona szkocka krata.... Uparlam sie na nia i z niczego innego nie bede chciec, bo zle sie bede czuc w niej o.o'

Danuszka

Newbie Lover

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Nov 08, 2007 12:30 pm

Oi Dana Dana
green-tigergirl
tez mam problem... Wiem jaka chce sukienke. I na szczescie ciotunia mi ja uszyje. Gorzej bedzie z materialem na nia. Zielona szkocka krata.... Uparlam sie na nia i z niczego innego nie bede chciec, bo zle sie bede czuc w niej o.o'
wyjatkowo interesujacy gust... P:
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 12:40 pm

EvilYuki
Oi Dana Dana
green-tigergirl
nie mam ochoty miec sukienki jak kazda inna ;]

Danuszka

Newbie Lover

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Nov 08, 2007 1:09 pm

Oi Dana Dana
nie mam ochoty miec sukienki jak kazda inna ;] ja tez nie chcialam - moja sukienka sie nie powtorzyla - nikt nie chcial widocznie miec takiej skromniutkiej mrgreen
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 9:58 pm

EvilYuki
Oi Dana Dana
nie mam ochoty miec sukienki jak kazda inna ;]
ja tez nie chcialam - moja sukienka sie nie powtorzyla - nikt nie chcial widocznie miec takiej skromniutkiej mrgreen do takich prostych sukienek trzeba miec ciało, a ja go niestety nie posiadam XD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Nov 08, 2007 10:38 pm

Rin_Youkai
do takich prostych sukienek trzeba miec ciało, a ja go niestety nie posiadam XD
och? wy sobie wyobrażacie może, że moja sukienka to był taki kwadratowy kawał materiału? nie, nie, broń Boże! XD może znajdę jakieś zdjęcie gdzie ją widać... tukej górę, od tego miejsca szła z ciałem a na dole była rozkloszowana P:
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 10:58 pm

Ja chcę zobaczyć tę sukienkę w zieloną szkocką kratę jak będzie gotowa! =3 Może być interesujące, faktycznie niepowtarzalna. Zdjecie wrzuć =3

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Fri Nov 09, 2007 9:10 am

Mylenka
Ja chcę zobaczyć tę sukienkę w zieloną szkocką kratę jak będzie gotowa! =3 Może być interesujące, faktycznie niepowtarzalna. Zdjecie wrzuć =3
szyta i tak dopiero bedzie w styczniu wiec dopiero wtedy pokaze ;3
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 3:07 am

ja jeszcze nie myślałam nad tym żeby kupić sobie sukienkę ...

Jagaimo Midori Hime

8,600 Points
  • Alchemy Level 1 100
  • Cheerleader 200
  • Bunny Hoarder 150
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 97 98 99 100 101 102 103 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers