Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 95 96 97 98 99 100 101 102 103 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sun Oct 07, 2007 11:35 am

Mylenka
Poza tym skończy się serial, dobra, może rok upłynie. I cała fascynacja Małaszyńskim się skończy.

Nie slyszalam jakichs o wielkich dokonaniach Malaszynskiego pod wzgledem aktorskim, a uwielbianie kogos za "piekna buzke" mnie nie kreci. Rowniez prognozowalabym rychly spadek jego popularnosci...
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 2:30 am

Rin_Youkai
Amaniec
Quote:
Po co się ma idoli? Ja takowego nie posiadam =/

Po co? Żeby mieć komu zazdrościć razz Ewentualnie do kogo wzdychać w wieku 12 lat smile
Lol? neutral Jakos nie znam zadnej osoby co zazdrosci swojemu idolowi, podziwianie i uwielbienie to raczej nie zazdrosc rolleyes za to znam wiele osob po 30 co maja swoich idoli , wiec wiek to tez marny miernik ...

I nie zawsze idol musi byc mlody, piekny, i przeciwnej plci... mrgreen

To widocznie mało osób znasz =P No i faktycznie nie musi być tej samej płci, no i co z tego? Ale tak by było lepiej, bo jak widze niektóre dziewczyny, co im Doda< Paris Hilton albo ktos inny tego pokroju zamotały w głowach, to żałuję, że nie uwielbiają Małaszyńskiego X3

I OK, masz rację - nie zawsze idolem jest ktoś sławny, śliczniutki i n'ach tam, zgadzam się. Ale, zmiłuj się, ile osób chce być jak ktos inny ze swojego otoczenia?...

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Jagaimo Midori Hime

8,600 Points
  • Alchemy Level 1 100
  • Cheerleader 200
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 2:45 am

Zimtca
Mylenka
Poza tym skończy się serial, dobra, może rok upłynie. I cała fascynacja Małaszyńskim się skończy.

Nie slyszalam jakichs o wielkich dokonaniach Malaszynskiego pod wzgledem aktorskim, a uwielbianie kogos za "piekna buzke" mnie nie kreci. Rowniez prognozowalabym rychly spadek jego popularnosci...
zgadzam się z tobą ja jakoś niemoge strawić tego ze on jest taki popularny tylko dlatego że jest przystojny .. w "Magdzie M." zagrał (według mnie) beznadziejnie zawsze ten sam wyraz twarzy ,mało przekonujący i płytki pozatym gdy zobaczyłam go w "rozmowach w toku" ... ludzie niewiem czy to był naprawde on czy sobie stworzył jakoś postać którą będzie tam udawał... jak dla mnie Małaszyński przy Adamczyku jest jak ziarenko piasku i najwyższy drapacz chmur na świecie
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 7:21 am

Mylenka

To widocznie mało osób znasz =P No i faktycznie nie musi być tej samej płci, no i co z tego? Ale tak by było lepiej, bo jak widze niektóre dziewczyny, co im Doda< Paris Hilton albo ktos inny tego pokroju zamotały w głowach, to żałuję, że nie uwielbiają Małaszyńskiego X3

I OK, masz rację - nie zawsze idolem jest ktoś sławny, śliczniutki i n'ach tam, zgadzam się. Ale, zmiłuj się, ile osób chce być jak ktos inny ze swojego otoczenia?...
Wlasnie, ze znam duzo, ale widocznie wybieram sobie odpowiednie towarzystwo, a z "fanami dody " raczej sie nie zadaje ;]

A czy nie moze byc jakas pisarka? Albo Marie Curie Skladowska >.< co to za jakis stereotyp Dod i Paryszkow -_-'

Licza sie umiejetnosci , a nie slawa czy wyglad... neutral Dla mnie idolami sa np rodzice...

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Yajo

PostPosted: Mon Oct 08, 2007 9:49 am

Wam się z leksza chyba idol pomyslił z autorytetem.
O ludziach pieknych, bogatych i sławnych mówi się idole, a o ludziach mądrych, szlachetnych i naprawde robiącycyh cos w słusznej sprawie mówi się autorytety, bo chęc bycia na czyimś miejscu z powodu np. pieniędzy to nie to samo, co branie z kogoś przykładu i staranie się postępować tak samo jak ta osoba, by byc kimś tak samo wspaniałym.
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 10:09 am

Yajo
Wam się z leksza chyba idol pomyslił z autorytetem.
O ludziach pieknych, bogatych i sławnych mówi się idole, a o ludziach mądrych, szlachetnych i naprawde robiącycyh cos w słusznej sprawie mówi się autorytety, bo chęc bycia na czyimś miejscu z powodu np. pieniędzy to nie to samo, co branie z kogoś przykładu i staranie się postępować tak samo jak ta osoba, by byc kimś tak samo wspaniałym.
Chyba jednak nie, bo dla mnie rodzice sa i idolami i autorytetami.

w sumie nie wiem poco w ogole powstała ta rozmowa oO bo w sumie jest bezsensu, BEZSENSU ,o! oO Poglady sa jak dup, kazdy je ma tylko poco od razu pokazywac >.> Wiem, wiem, sama "pokazuje" ale mi sie nudzi i tak szczerze to szukam zaczepki mrgreen Ale zadna wojna nie powstala , wiec znudzilo mi sie dementowanie wszystkiego co ktos napisze i takie nudne bablanie o bzdetach ._. ( gdzie ten nr telefonu do psychiatry... )

Uaaaaa, Uuuuu scream domokun Uaaaa scream * biega i sie wydziera* burning_eyes

Ale serio, takie gadanie jest strasznie meczace ... podziwiam kobiety za to, ze tak potrafia... eek

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Yajo

PostPosted: Mon Oct 08, 2007 10:17 am

Kobiety mają naturalne zdolności do bablania i bredzenia ;d
A tak wogóle to każda rozmowa to pokazywanie dup, więc nie wiem o co chodzi Ci; jak Ci się nie chce rozmawiac dalej, to nie rozmawiaj, a nie twierdz, ze to jest bez sensu, bo nie jest bez sensu - w koncu nie jestes wyrocznia wygłaszającą uniwersalne twierdzenia... prawda?...
A ja lubię, czasem, jak mam humor, ochotę, popisac sobie i pogadac o takich rzeczach, bo nawet z rozmowy o bzdetach może coś wartościowego się zrobić ;d
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 2:14 pm

Yajo
A tak wogóle to każda rozmowa to pokazywanie dup, więc nie wiem o co chodzi Ci; jak Ci się nie chce rozmawiac dalej, to nie rozmawiaj, a nie twierdz, ze to jest bez sensu, bo nie jest bez sensu - w koncu nie jestes wyrocznia wygłaszającą uniwersalne twierdzenia... prawda?...
A ja lubię, czasem, jak mam humor, ochotę, popisac sobie i pogadac o takich rzeczach, bo nawet z rozmowy o bzdetach może coś wartościowego się zrobić ;d
Pewnie, moze wyjsc kolejny bardzo wartosciowy bzdet, ktory z pewnoscia zmieni nasze zycie i postepowanie mrgreen

Ja juz pisalam kim jestem w poprzednim poscie i dwa razy nie bede tego samego pisac ;]

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

gaabsmrr

PostPosted: Tue Oct 09, 2007 5:00 am

Zimtca
Mylenka

rychły spadek jesgo popularności to ja bym przewidywała przedewszystkim z powodu jego... przesycenia. Jest wszędzie. Ludziom się znudzi. Tak jest ze wszystkim, gdy jest tego przesadnie dużo.
[Lubiłam go jak zagrał w "Biała Sukienka" (taki film o bożym ciele)... ^_^]
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 6:49 am

Rin_Youkai
Yajo
Pewnie, moze wyjsc kolejny bardzo wartosciowy bzdet, ktory z pewnoscia zmieni nasze zycie i postepowanie mrgreen

Ja juz pisalam kim jestem w poprzednim poscie i dwa razy nie bede tego samego pisac ;]
Rzuć temat który nie jest bzdetem obojętnie jakby na niego nie spojrzeć, a będę Ci allahować cool

P.S. A ja nie wiem kto to jest ten cały Małaszyński mrgreen Czy jak mu tam leci...

Yajo

gaabsmrr

PostPosted: Tue Oct 09, 2007 11:21 am

Yajo
Rin_Youkai
Yajo

Rzuć temat który nie jest bzdetem obojętnie jakby na niego nie spojrzeć, a będę Ci allahować cool

P.S. A ja nie wiem kto to jest ten cały Małaszyński mrgreen Czy jak mu tam leci...

wow xD
ostatnich polskich hitów kinowych i serialowych się nie ogląda? wszedzie w produkcjach tvn jest teraz XO (jeszcze tylko w Tańcu z Gwiazdami nie ma)
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 11:39 am

z czysto dziennikarskiej ciekawosci wpisalem tego wazego goscia w google zeby zobaczec kto to w ogole jest i musze stwierdzic ze widze go pierwszy raz na oczy..

opcy

Jagaimo Midori Hime

8,600 Points
  • Alchemy Level 1 100
  • Cheerleader 200
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 11:39 pm

opcy
z czysto dziennikarskiej ciekawosci wpisalem tego wazego goscia w google zeby zobaczec kto to w ogole jest i musze stwierdzic ze widze go pierwszy raz na oczy..
i jak wrazenia po zobaczeniu naszego P.M?
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 9:44 am

Ja tam się do niego nie przyznaję =P
________
Temat niebzdetowy to pytanie "Kim jestem?" Filozoficzne i nie ma odpowiedzi. Wystarczy jak 2 razy w tygodniu dostanę kosz pomarańczy, nie tam allahować od razu =P
I faktycznie, nieco połaczylismy autorytet z idolem, ale nic nie stoi na przeszkodzie takiego połączenia. Tym bardziej, ze jest coraz bardziej to mylone (co mi się zresztą niezbyt podoba). I ponownie pytanie: ile dzisiejszych nastolatków ma za idola pisarza lub uczonego? Niewielu, a jesli masz takich znajomych duzo,Rin, to szczerze gratuluję. Mnie osobiście denerwuje fakt, że można łączyć ostatnio podziw dla Jana Pawła II i jakiś wyuzdanych piosenkarek.... Co się na tej ziemi dzieje, do cholery?!...

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Yajo

PostPosted: Thu Oct 11, 2007 2:22 pm

gaabsmrr
Yajo
Rin_Youkai
Yajo

wow xD
ostatnich polskich hitów kinowych i serialowych się nie ogląda? wszedzie w produkcjach tvn jest teraz XO (jeszcze tylko w Tańcu z Gwiazdami nie ma)
Nie, jakoś mnie to nie kręci, te wspaniałe polskie fabuły o wszytskim byleby nie o miłości, bleh...
Moge ewentualnie kojarzyć aktorów polsatowskich, bo ich seriale są częsciej w domu oglądane, więc siłą rzeczy coś się tam utrwala w pamięci.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 95 96 97 98 99 100 101 102 103 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces