|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 11:04 am
Za przeproszeniem Ja pie*dole, czy ja mówiłam ze facet jest niepotrzebny neutral Sama spedzam z ojcem 90% czasu, od dziecka uprawiam bardzo meskie sporty ( damskie tez Xd)( i nie wyobrazam sobie zycie bez niego, chodzilo mi jedynie oto co stwierdzila Lisiczka, ze wiez miedzy matka, a dzieckiem jest silniejsza od wiezi partnerskiej i dlatego dla matki wazniejsze jest dziecko >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 11:40 am
za pozno Rinko.. lokalne spoleczenstwo samic przyszylo juz Ci latke zenskiej szowinistycznej swini.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 7:10 am
Tak to już bywa w życiu. Rin_Youkai Za przeproszeniem Ja pie*dole, czy ja mówiłam ze facet jest niepotrzebny neutral Sama spedzam z ojcem 90% czasu, od dziecka uprawiam bardzo meskie sporty ( damskie tez Xd)( i nie wyobrazam sobie zycie bez niego, chodzilo mi jedynie oto co stwierdzila Lisiczka, ze wiez miedzy matka, a dzieckiem jest silniejsza od wiezi partnerskiej i dlatego dla matki wazniejsze jest dziecko >_< Najwyraźniej źle to ujęłaś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 9:44 am
opcy za pozno Rinko.. lokalne spoleczenstwo samic przyszylo juz Ci latke zenskiej szowinistycznej swini.. 3nodding Ooo jak slodko <3333 heart Moj wizerunek milej i troskliwej Rinki legnie w gruzach <3 mrgreen *poke* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 1:28 pm
Rin_Youkai opcy za pozno Rinko.. lokalne spoleczenstwo samic przyszylo juz Ci latke zenskiej szowinistycznej swini.. 3nodding Ooo jak slodko <3333 heart Moj wizerunek milej i troskliwej Rinki legnie w gruzach <3 mrgreen *poke* whee teraz możesz zabrać się za to co lubisz, ... za panowanie nad światem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 1:46 pm
BeeWolf Rin_Youkai opcy za pozno Rinko.. lokalne spoleczenstwo samic przyszylo juz Ci latke zenskiej szowinistycznej swini.. 3nodding Ooo jak slodko <3333 heart Moj wizerunek milej i troskliwej Rinki legnie w gruzach <3 mrgreen *poke* whee teraz możesz zabrać się za to co lubisz, ... za panowanie nad światem. albo za zjedzenie wafla ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 11:52 pm
aj ciułs ... zajadanie wafla whee * wpierdziela w kacie jak chomiczek *
ale... to jeszcze nie koniec! ninja swiecie nadchodze! myhyhyhyh
Muahahaha
AHAHAHAH
ykh ykh ykh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 3:07 pm
A co myślicie o pawle małaszyńskim ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:05 am
Z calego tego topicu wywnioskowalem tylko tyle ze gadacie o facetach biggrin pomijajac szowinistyczne lub absolutystyczne zapedy zagryzania wafla biggrin ale moge sie mylic jestem tylko facetem to mi wolno biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:07 am
MrCzarownik Z calego tego topicu wywnioskowalem tylko tyle ze gadacie o facetach biggrin pomijajac szowinistyczne lub absolutystyczne zapedy zagryzania wafla biggrin ale moge sie mylic jestem tylko facetem to mi wolno biggrin Widzisz, za duzo sie od was nie roznimy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 3:04 am
cicha A co myślicie o pawle małaszyńskim ?? to jakis piosenkarz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 1:32 pm
cicha A co myślicie o pawle małaszyńskim ?? >OH taki psystoyny, Fayny, sŁotki, cukierasny i oh i ah.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 5:23 am
Nie gustuję w takich facetach jak Paweł Małaszyński. Poza tym skończy się serial, dobra, może rok upłynie. I cała fascynacja Małaszyńskim się skończy. Tak jak się stało z Borucem, co był taki słodki, z tym Borysem Szycem czy jak mu tam było też. Nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek.
Po co się ma idoli? Ja takowego nie posiadam =/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 5:35 am
Quote: Po co się ma idoli? Ja takowego nie posiadam =/ Po co? Żeby mieć komu zazdrościć razz Ewentualnie do kogo wzdychać w wieku 12 lat smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 5:54 am
Amaniec Quote: Po co się ma idoli? Ja takowego nie posiadam =/ Po co? Żeby mieć komu zazdrościć razz Ewentualnie do kogo wzdychać w wieku 12 lat smile Lol? neutral Jakos nie znam zadnej osoby co zazdrosci swojemu idolowi, podziwianie i uwielbienie to raczej nie zazdrosc rolleyes za to znam wiele osob po 30 co maja swoich idoli , wiec wiek to tez marny miernik ... I nie zawsze idol musi byc mlody, piekny, i przeciwnej plci... mrgreen Orzesz sie robie ostatnio jakas zua ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|