Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 92 93 94 95 96 97 ... 100 101 102 103 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 10:21 am

Czarna Lisiczka

Rin Y.

ale ja chce złamać stereotyp żyjąc na tak zwana kocią łapę mrgreen

ponadto:
1) będąc w nie sformalizowanym związku można bardziej się starać, by cały czas być dla partnera atrakcyjnym i bardziej skupiać się na nim 3nodding
2) w małżeństwie ludzie czasem czują się zbyt wygodnie i pewnie, co wykorzystują nagminnie flirtując, czy nawet zdradzając eek
3) Cyganie maja urzędy w dupie xd

A łam <3

1) na partnerze to ja sie bede skupiac dopoki nie urodza sie dzieciXd
2) to wszystko zalezy od ludzi XD
3 ) czyzbys byla moja rodzina?Xd

Kazdy lubi jak tam lubi, ale zakladam sie o stowke, ze i tak bedziesz miala meza mrgreen
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 5:47 am

moje zdanie na temat malzenstwa wszyscy znaja, co nie?? XD

EvilYuki
Crew

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 7:47 am

EvilYuki
niiieeee ? mrgreen xd
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 7:55 am

Rin_Youkai
EvilYuki
niiieeee ? mrgreen xd
bardzo sobie ceniemałżeństwo i ten tradycyjny model rodziny, chcę jak najszybciej siehajtnąć, ropzocząć wspólne życie i mieć troje dzieci <3

EvilYuki
Crew

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 8:09 am

EvilYuki
Rin_Youkai
EvilYuki
niiieeee ? mrgreen xd
bardzo sobie ceniemałżeństwo i ten tradycyjny model rodziny, chcę jak najszybciej siehajtnąć, ropzocząć wspólne życie i mieć troje dzieci <3
jestem za XD

Moze z brzuszkiem bedzie mi ciezko jezdzic motorem, ale sie poswiece na ten czas, a pozniej bede wsadzac swoje ledwo chodzace dzieci ma male motorki mrgreen Oczywiscie tatus ( motocyklista, a jakby inaczej) bedzie ich uczyc jazdy, gdy ja bede konczyc studia - medycyne znaczy sie mrgreen mrgreen
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 8:46 am

taa a tak z ciekwosci...

w ktorym momencie nagle stwierdzacie ze w zasadzie te wasze plany troszke za wczesne sa, ze jestescie jeszce mlode,ze musicie sie jeszce wyszalec ..i dajecie noge/kopa w dupe?

chyba mi sie wlaczyl zgorzknialy tryb... cool

opcy

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 8:56 am

Prawdopodobnie to będzie wtedy, kiedy juz bedzie za późno, bo cokolwiek zmienić. Ale dziś to nie problem akurat.
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 10:06 am

opcy
taa a tak z ciekwosci...

w ktorym momencie nagle stwierdzacie ze w zasadzie te wasze plany troszke za wczesne sa, ze jestescie jeszce mlode,ze musicie sie jeszce wyszalec ..i dajecie noge/kopa w dupe?

Ja sie nie wypowiadam, bo dla mnie slowo wyszalec * w znaczeniu damsko meskim * nie istnieje Xd
A w znaczeniu czysto zajeciowym to maz w niczym, by mi nie przeszkadzal.

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Sep 20, 2007 10:22 am

Rin_Youkai
opcy
taa a tak z ciekwosci...

Ja sie nie wypowiadam, bo dla mnie slowo wyszalec * w znaczeniu damsko meskim * nie istnieje Xd
A w znaczeniu czysto zajeciowym to maz w niczym, by mi nie przeszkadzal.
zgadzam sie.

ja juz sie wyszalalam, mam fajnego goscia, mamy rozne zainteresowania, ktore jednak nieco sie przeplataja, jest elo-elo.

nie chce teraz brac slubu i miec dziecka, pomieszkam sobie z gosciem ze dwa lata, jak go nie zabije to znaczy, ze jestesmy dla siebie stworzeni XD
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 10:46 am

Rin_Youkai
na partnerze to ja sie bede skupiac dopoki nie urodza sie dzieciXd
Tylko uważaj z tym skupianiem się na dzieciach, bo później może sę okazać, że to juz nie jest Twój partner tylko jakis obcy kolo z którym po prostu mieszkasz i wychowujesz potomstwo.

Yajo

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 10:58 am

Yajo
Rin_Youkai
na partnerze to ja sie bede skupiac dopoki nie urodza sie dzieciXd
Tylko uważaj z tym skupianiem się na dzieciach, bo później może sę okazać, że to juz nie jest Twój partner tylko jakis obcy kolo z którym po prostu mieszkasz i wychowujesz potomstwo.
No nie przesadzajmy XD Moi rodzice zawsze poswiecali nam cala swoja uwage i jakos nie widze, by miedzy nimi cos sie rozpadło ^_^ Raczej sa zadowoleni, dzieki temu kazdy z nich dba o dom i o rodzine, a nie mysli o jakis zdradach czy innych temu podobnych >_>
PostPosted: Fri Sep 21, 2007 7:03 am

A dzieci akurat wiedzą najwięcej o intymnych sprawach swoich rodziców ;d Zwłaszcza kiedy dbali o nie całe życie, to by dali po sobie pokazac, ze coś jest nie tak ;d
Ja tylko tak ogólnie, nie czepiam się Twojej rodziny (;
Żona powinna dbac o siebie i o męża, a mąż o siebie i o żonę, bo to oni są podstawą rodziny, muszą być silni, muszą tworzyc "jedność", dają przykład i muszą wypuścić w świat czlowieka, ktory da sobie radę. Dlatego dziecko nie powinno być NAJWAŻNIEJSZE, ale jedną z najwazniejszych spraw. W końcu najwięcej kryzysów jest w małżeństwach kiedy pojawia sie dziecko, bo oni sobie wyobrażali, że będzie tak pięknie, a tu nagle jak za pstryknięciem palców żona zamienia się w jedzę a mąż w nieroba a milośc w chorobie, zdrowiu, biedzie itd. az po grób jakos dziwnie łatwo się ulatnia, i kiedy dzieci juz całkiem wylatuja z rodzinnego gniazda, bo ona i on poza nimi i wszystkim co z dziecmi miało coś wspólnego, nie mieli własnego, wspólnego życia, bo się poświęcili.
Niby można zacząc odkrywac się na nowo, ale... tacy ludzie muszą sobie jeszcze nierzadko poradzic z "odstawaniem" od społeczeństwa rolleyes
Hm.. siem rozpisałam xD

Yajo

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Sep 21, 2007 1:13 pm

Yajo
A dzieci akurat wiedzą najwięcej o intymnych sprawach swoich rodziców ;d Zwłaszcza kiedy dbali o nie całe życie, to by dali po sobie pokazac, ze coś jest nie tak ;d
Ja tylko tak ogólnie, nie czepiam się Twojej rodziny (;
Żona powinna dbac o siebie i o męża, a mąż o siebie i o żonę, bo to oni są podstawą rodziny, muszą być silni, muszą tworzyc "jedność", dają przykład i muszą wypuścić w świat czlowieka, ktory da sobie radę. Dlatego dziecko nie powinno być NAJWAŻNIEJSZE, ale jedną z najwazniejszych spraw. W końcu najwięcej kryzysów jest w małżeństwach kiedy pojawia sie dziecko, bo oni sobie wyobrażali, że będzie tak pięknie, a tu nagle jak za pstryknięciem palców żona zamienia się w jedzę a mąż w nieroba a milośc w chorobie, zdrowiu, biedzie itd. az po grób jakos dziwnie łatwo się ulatnia, i kiedy dzieci juz całkiem wylatuja z rodzinnego gniazda, bo ona i on poza nimi i wszystkim co z dziecmi miało coś wspólnego, nie mieli własnego, wspólnego życia, bo się poświęcili.
Niby można zacząc odkrywac się na nowo, ale... tacy ludzie muszą sobie jeszcze nierzadko poradzic z "odstawaniem" od społeczeństwa rolleyes
Hm.. siem rozpisałam xD
A czy ja mowie cos o intymnosci? O.O
Dzieci do jednosci nie maja az tak duzo, bo rodzice moga o nie dbac bedac w separacji, albo mocno sie kochajac i tworzac ta owa " jednosc".

Dziecko powinno byc najwazniejsze, a przynajmniej dla kobiety, bo meza mozna zawsze zmienic ( milosc nie zawsze jest wieczna i nie mozna miec do nikogo pretensji ), a dziecko to jednak "wyszlo" z ciebie i jakos tak inaczej ;>
PostPosted: Fri Sep 21, 2007 4:34 pm

w tej chwili przypomniał mi się film seksmisja
._.

Autark

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 10:32 am

Autark