|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 10:14 am
Ja akurat z takich, co podjadaja płatki ^^ Ale nie słodze mamie herbaty, bo wiem, że nie lubi słodkiej, w przeciwieństwie do mnie =P Czasem dodaje troche soli, kiedy mnie zdenerwuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:05 am
Mylenka Ja akurat z takich, co podjadaja płatki ^^ Ale nie słodze mamie herbaty, bo wiem, że nie lubi słodkiej, w przeciwieństwie do mnie =P Czasem dodaje troche soli, kiedy mnie zdenerwuje xd napiłam sie kiedyś kawy taty... słodka jak kakao. potem dla odmiany podpiłam mamie... cóż za gorycz whee już wiem po kim odziedziczyłam smaki. a herbatę pijam bardzo mocną i słodką. wiem że niezdrowe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:20 pm
Marcinka Mylenka Ja akurat z takich, co podjadaja płatki ^^ Ale nie słodze mamie herbaty, bo wiem, że nie lubi słodkiej, w przeciwieństwie do mnie =P Czasem dodaje troche soli, kiedy mnie zdenerwuje xd napiłam sie kiedyś kawy taty... słodka jak kakao. potem dla odmiany podpiłam mamie... cóż za gorycz whee już wiem po kim odziedziczyłam smaki. a herbatę pijam bardzo mocną i słodką. wiem że niezdrowe whee Mocna i słodka herbata rulez.... heart heart Ale kawa jest niedobra. evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 1:56 am
kamilka3d Marcinka Mylenka Ja akurat z takich, co podjadaja płatki ^^ Ale nie słodze mamie herbaty, bo wiem, że nie lubi słodkiej, w przeciwieństwie do mnie =P Czasem dodaje troche soli, kiedy mnie zdenerwuje xd napiłam sie kiedyś kawy taty... słodka jak kakao. potem dla odmiany podpiłam mamie... cóż za gorycz whee już wiem po kim odziedziczyłam smaki. a herbatę pijam bardzo mocną i słodką. wiem że niezdrowe whee Mocna i słodka herbata rulez.... heart heart Ale kawa jest niedobra. evil evil Ja robię zwykłą herbatkie ze dwoma łyżeczkami cukieru. Zawsze taką lubiałam xp (to pismo przejściowe...) Kawa mi za bardzo nie podchodzi, ale kawa zbożowa jest pychaa. Mogę cały czas pić ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:31 am
Ja tez piję domową herbatkę z dwoma łyzeczkami cukru. A kawy nie pijam, nie smakuje mi, tak samo, jak wszystko, co gorzkie (piwa też nie lubię, uprzedzając pytania. Chyba, ze z sokiem =3 A gorzka czekolada wcale nie jest gorzka!). Jedynie te kawki 3w1, Frappe (jakkolwiek to się pisze) i Ricore (-||-).
Nie sądziłam, że kiedykolwiek offtoper jak ja to powie, ale robi się offtop i zaraz nas ktoś ochrzani X3 To nawiązując do herbaty, czy te wszystkie odchudzające cud-herbatki naprawdę działają? Próbowałyście ich kiedyś? I ile można zrzucić na tym kilogramów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 10:30 am
no nie wiem.... moja mama to namietnie pije... ja nigdy ich nie probowalam... nie interesuja mnie takie rzeczy jak to czy jem za duzo i czy mam nadwage.... slodycze, dobre zarcie i lody sa pycha ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 10:49 am
Mylenka Nie sądziłam, że kiedykolwiek offtoper jak ja to powie, ale robi się offtop i zaraz nas ktoś ochrzani X3 To nawiązując do herbaty, czy te wszystkie odchudzające cud-herbatki naprawdę działają? Próbowałyście ich kiedyś? I ile można zrzucić na tym kilogramów? Jesli dzialaja to na krotko (efekt jo-jo). Poza tym sa niezdrowe bo rozregulowuja metabolizm. Jedyna hebrata dobra w odchudzaniu to czerwona (ale taka lisciasta, z plywajacymi badylami, bo te ekspresowe sa nic nie warte), bo obniza poziom cholesterolu, poprawia trawienie i przyspiesza spalanie tluszczu. Niedawno w sprzedazy byly ziola odchudzajace, byly bardzo skuteczne, blyskawicznie sie na nich chudlo, ale efektem ubocznym bylo ogromne oslabienie organizmu (moja kolezanka przyplacila kuracje zdrowiem). Szybko je wycofali ze sprzedazy. Podsumowujac: typowo odchudzajace herbaty sa nic nie warte (waga po przerwaniu kuracji wroci). Bezpieczna w stosowaniu jest czerwona, ale to nie jest odchudzajaca herbata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 7:05 am
Omega Sun Mylenka Nie sądziłam, że kiedykolwiek offtoper jak ja to powie, ale robi się offtop i zaraz nas ktoś ochrzani X3 To nawiązując do herbaty, czy te wszystkie odchudzające cud-herbatki naprawdę działają? Próbowałyście ich kiedyś? I ile można zrzucić na tym kilogramów? Jesli dzialaja to na krotko (efekt jo-jo). Poza tym sa niezdrowe bo rozregulowuja metabolizm. Jedyna hebrata dobra w odchudzaniu to czerwona (ale taka lisciasta, z plywajacymi badylami, bo te ekspresowe sa nic nie warte), bo obniza poziom cholesterolu, poprawia trawienie i przyspiesza spalanie tluszczu. Niedawno w sprzedazy byly ziola odchudzajace, byly bardzo skuteczne, blyskawicznie sie na nich chudlo, ale efektem ubocznym bylo ogromne oslabienie organizmu (moja kolezanka przyplacila kuracje zdrowiem). Szybko je wycofali ze sprzedazy. Podsumowujac: typowo odchudzajace herbaty sa nic nie warte (waga po przerwaniu kuracji wroci). Bezpieczna w stosowaniu jest czerwona, ale to nie jest odchudzajaca herbata. no...... to teraz juz wiemy ^^ powiem mamie na bank sie ucieszy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:16 pm
Jakos nie wierze w te herbatki odchudzajace. A jak jestesmy przy herbatach, to uwielbiam zielona z miodem! Dobra jest tez biala herbata. Mniam!! Kawa jest strasznie niedobra, no chyba ze jest bardzo slodka z duza iloscia mleka. Wtedy nie smakuje jak kawa. xp No i kawa zbozowa tez jest dobra. Moze teraz sobie zrobie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 6:22 am
To ja może zmienię temat. Razem z kumpelami obmyslamy sobie swój wymarzony slub. Na razie stanęło dopiero na tym, że pojedziemy dorozką z białymi konikami, będziemy mieć białe sukienki, tak tradycyjnie, a obrączki z białego złota z wygrawerowanymi imionami (słodko ^^). Problem mamy z bukietem. Bo mnie się zamarzyło coś fioletowego, ale nie fiołki X3 A może frezje, będą ładnie pachnieć. Emilce zapragnęło się bezowego bukietu, ale jak znaleźć beżowe kwiatki? X3 A Fuńka chce coś, żeby ładnie wyglądało, czym mnie po prostu powaliła ^^ Może macie jakieś propozycje, jakie kwiatki lubicie, jakie bedą modne za parę lat =P Dobra, żart ^^ Ale fajny temat nam się nawinął.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 9:54 am
mniejsza jak slub bedzie wygladal.. ja chce gladka suknie (tylko gorsecik lekko zdobiony) w kolorze ecru a do tego bukiet herbacianych roz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 10:02 am
Kyoko Suomi mniejsza jak slub bedzie wygladal.. ja chce gladka suknie (tylko gorsecik lekko zdobiony) w kolorze ecru a do tego bukiet herbacianych roz 3nodding mmm.. herbaciane roze smile
a ja zawsze chcialam taka rozlozysta szeroka suknie (biala wink ) z gorsetem i dluugi dluuugi welon a co do bukietu, to najlepije jakis brzoskwiniowy roz :3 chociaz moga byc tez frezje bo to moje ukochane kwiaty heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 6:50 pm
gozdziki. Uwielbiam gozdziki! Tak slicznie pachna!! heart Suknia: biala, rozlozysta z gorsetem (uwielbiam te sznurki z tylu). I slub napewno w kosciele. Nie chce w urzedzie miec slub.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 11:56 pm
chyba jednak musisz miec slub w urzezie, aby on mial jakas moc prawna...
ziom.
ja tma najpierw wezme cywilny, jak wytryzmam z tym smaym facetem, to za pare lat koscielny... mialam w planach wziac cywilny za rok, a koscielny po studiach, a w razie czego sie rozwiesc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 1:40 am
EvilYuki chyba jednak musisz miec slub w urzezie, aby on mial jakas moc prawna... ziom. ja tma najpierw wezme cywilny, jak wytryzmam z tym smaym facetem, to za pare lat koscielny... mialam w planach wziac cywilny za rok, a koscielny po studiach, a w razie czego sie rozwiesc xD nieprawda, moze wziac slub konkordatowy. Odbywa sie on w kosciele, potem podpisuje sie dokumenty i ksiadz zalatwia wszystkie formalnosci z USC.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|