|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 9:07 pm
wilkus bardzo kulturalnie xd u mnie... podstawy chemii nieorganicznej.... A.Bielanski ojej, to jeden z moich obowiązkowych podręczników, ale za radą profesora, zamiast tego wybrałam "zwięzły opis chemii nieogranicznej" lee [mam ebooki: plucińskiego smile , i chemie fizyczne atkinsa, jak chcesz blaugh ] a czytam właśnie Zbłąkane oblubienice złowieszczych oprawców w bezimiennym domu nocy potwornego pożądania bardzo fajne opowiadanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 11:54 am
ramonium wilkus bardzo kulturalnie xd u mnie... podstawy chemii nieorganicznej.... A.Bielanski ojej, to jeden z moich obowiązkowych podręczników, ale za radą profesora, zamiast tego wybrałam "zwięzły opis chemii nieogranicznej" lee [mam ebooki: plucińskiego smile , i chemie fizyczne atkinsa, jak chcesz blaugh ] a czytam właśnie Zbłąkane oblubienice złowieszczych oprawców w bezimiennym domu nocy potwornego pożądania bardzo fajne opowiadanie łoł, czyje to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 11:25 pm
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ramonka piśla *ściska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 10:15 am
Baranina iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ramonka piśla *ściska* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 10:46 am
wlasnie skonczylem czytac "Kłamce" 1 i 2 Jakuba Ćwieka i obecnie czytam "Siewce Wiatru" Maii Lidii Kossakowskiej. polecam wszystkie 3 chociaz w 2 tomie klamcy sa pewne rozdzialy ktore nie przypadly mi do gustu, ale sa to tak jakby osobne opowiesci wiec zasze mozna pominac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 1:35 pm
xBardielx obecnie czytam "Siewce Wiatru" Maii Lidii Kossakowskiej. o, czytalam to i powiem, ze bardzo mi sie podobala.. smile chociaz nie lubie zazwyczaj polskich autorow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 1:40 pm
ramonium wilkus bardzo kulturalnie xd u mnie... podstawy chemii nieorganicznej.... A.Bielanski ojej, to jeden z moich obowiązkowych podręczników, ale za radą profesora, zamiast tego wybrałam "zwięzły opis chemii nieogranicznej" lee [mam ebooki: plucińskiego smile , i chemie fizyczne atkinsa, jak chcesz blaugh ] a czytam właśnie Zbłąkane oblubienice złowieszczych oprawców w bezimiennym domu nocy potwornego pożądania bardzo fajne opowiadanie Atkinsa juz mam, ale Plucinskiego zawsze!!!!!!! heart tamta tez mam miec i umiec [w sesie zwiezla...] ale nie moge jej dostac. i dupa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 2:02 am
Kyoko Suomi xBardielx obecnie czytam "Siewce Wiatru" Maii Lidii Kossakowskiej. o, czytalam to i powiem, ze bardzo mi sie podobala.. smile chociaz nie lubie zazwyczaj polskich autorow..
Ja zazwyczaj tez ale kupilem sobie cwieka bo mial fajna okladke (xD) i byl o nordyckiej mitologii, i jakos sie do nich przekonalem smile a "lizacy ostrze" czy jakos tak znasz? dobre to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 8:20 am
a jas maurycego i jego uczone szczury pratchett a...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 11:14 am
Yajo Yajo Kyoko Suomi Yajo Hm hm, nie wiem... co ja czytam?... "Angorę". ja tez czytam Angore
Dostaje za darmo od dziadka xd Fajne toto, nie muszę czytać kilku gazet tygodniowo ;d A teraz czytam to - www.garfield.com - mrgreen Jestem już na 4 kwietnia 1983 roku. 25 czerwiec tego samego roku. Ciekawe, kiedy mi się znudzi mrgreen 31 marca 1985r. Mitologię aborygeńską (Juna, lol xD). Angora.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 12:44 am
odgrzewam :F
william shakespeare, romeo i julia heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:39 am
"Sztuka i czas- od prehistorii do rokoka" B.Osińska
nie ma to jak rozszerzona matura z historii sztuki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 4:06 am
'Szelmostwa Niegrzecznej Dziewczynki' Mario Vargas Llosa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 4:14 am
LolaPi "Sztuka i czas- od prehistorii do rokoka" B.Osińska nie ma to jak rozszerzona matura z historii sztuki stare ja o tym marzę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|