Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa: |
Revcat |
|
34% |
[ 23 ] |
Rin_Youkai |
|
19% |
[ 13 ] |
Mirabell |
|
4% |
[ 3 ] |
Driada |
|
13% |
[ 9 ] |
Lavagetas_heqetai |
|
27% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 66 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:31 pm
Gem_ma sory zer sie fpierniczam ale mysle ze Driadaa(Night Lady) była by gut cool alez "fpierniczaj" sie, przeciez jestes czlonkiem gildii i masz prawo wyrazic swoja opinie a nawet zaproponowac jakiegos kandydata smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:53 pm
Omega Sun Gem_ma sory zer sie fpierniczam ale mysle ze Driadaa(Night Lady) była by gut cool alez "fpierniczaj" sie, przeciez jestes czlonkiem gildii i masz prawo wyrazic swoja opinie a nawet zaproponowac jakiegos kandydata smile jak mi cos wpadnie to powiem póki co tylko Driadaa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 7:13 am
Gem_ma Omega Sun Gem_ma sory zer sie fpierniczam ale mysle ze Driadaa(Night Lady) była by gut cool alez "fpierniczaj" sie, przeciez jestes czlonkiem gildii i masz prawo wyrazic swoja opinie a nawet zaproponowac jakiegos kandydata smile jak mi cos wpadnie to powiem póki co tylko Driadaa mrgreen dziekuje Ci bardzo to miłe co napisałes smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 1:39 am
EvilYuki Ryuukei oshii jesli me zdanie sie liczy to ja bym byla za Mirabellkiem ewentualnie za Miskiem innej osoby nie wdze na tym stanowisku ale to moje skromne zdanie wink Misiek? surprised Kiray znaczy sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 9:49 am
a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 9:59 am
Ryuukei oshii a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;] rolleyes Hmm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:00 am
degenerat Ryuukei oshii a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;] rolleyes Hmm. jakies obiekcje smile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:01 am
Ryuukei oshii degenerat Ryuukei oshii a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;] rolleyes Hmm. jakies obiekcje smile ?Ja tylko myślę głośno rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:07 am
degenerat Ja tylko myślę głośno rolleyes eh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:28 am
Ryuukei oshii a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;] dobra, dopisuje a wlasnie moi drodzy moderatorzy, co do wyboru to bedziemy dyskutowac tutaj jawnie czy w "rozmowach na szczycie" anonimowo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:29 am
Omega Sun Ryuukei oshii a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;] dobra, dopisuje a wlasnie moi drodzy moderatorzy, co do wyboru to bedziemy dyskutowac tutaj jawnie czy w "rozmowach na szczycie" anonimowo? juz wpisalam a Ty moje zdanie znasz wiec mnie mozecie wykluczyc czyli Ty i Buc ustalacie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:43 am
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;] dobra, dopisuje a wlasnie moi drodzy moderatorzy, co do wyboru to bedziemy dyskutowac tutaj jawnie czy w "rozmowach na szczycie" anonimowo? juz wpisalam a Ty moje zdanie znasz wiec mnie mozecie wykluczyc czyli Ty i Buc ustalacie wink no wlasnie nie wiem czy nam sie uda dojsc do porozumienia, bo chyba mamy zupelnie rozne kryteria wyboru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:45 am
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;] dobra, dopisuje a wlasnie moi drodzy moderatorzy, co do wyboru to bedziemy dyskutowac tutaj jawnie czy w "rozmowach na szczycie" anonimowo? juz wpisalam a Ty moje zdanie znasz wiec mnie mozecie wykluczyc czyli Ty i Buc ustalacie wink a ja? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:52 am
EvilYuki Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;] dobra, dopisuje a wlasnie moi drodzy moderatorzy, co do wyboru to bedziemy dyskutowac tutaj jawnie czy w "rozmowach na szczycie" anonimowo? juz wpisalam a Ty moje zdanie znasz wiec mnie mozecie wykluczyc czyli Ty i Buc ustalacie wink a ja? crying A Ty się nie liczysz. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:53 am
Omega Sun Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii a tak pozatym to ja zglaszam Lave uwazam ze an to zasluguje jest tu dlugi czas ani razu nie zbanowany i wogole wink o ile on bedzie chcial ;] dobra, dopisuje a wlasnie moi drodzy moderatorzy, co do wyboru to bedziemy dyskutowac tutaj jawnie czy w "rozmowach na szczycie" anonimowo? juz wpisalam a Ty moje zdanie znasz wiec mnie mozecie wykluczyc czyli Ty i Buc ustalacie wink no wlasnie nie wiem czy nam sie uda dojsc do porozumienia, bo chyba mamy zupelnie rozne kryteria wyboru To może zróbcie polla i niechaj gaiowicze wybierają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|