Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Zagrajmy w RPG!! ^^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 19 20 21 22 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

endo21

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 10:17 pm

EL_TARO
Sory ze tak sie wkrecam ale...
Znacie moze jakis topic w Barton Town forum o RP prowadzonym po polsku?
Nigdy w cos takiego nie gralem, a wiem ze po angielsku duzo nie skumam, wiec szukam. Jesli znacie jakies Fora spoca gaii o takiej tematyce to podajcie mi linki na PW. Z gory dziekuje.

On chce po prostu powiedziec ze chcialby sie przylaczyc do tej waszej gierki(^_^) No i ja tez biggrin Moze jeszcze dzis wymslimy sobie postacie biggrin Niezaczynajcie bez nas smile domokun
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 3:23 am

endo21
EL_TARO
Sory ze tak sie wkrecam ale...
Znacie moze jakis topic w Barton Town forum o RP prowadzonym po polsku?
Nigdy w cos takiego nie gralem, a wiem ze po angielsku duzo nie skumam, wiec szukam. Jesli znacie jakies Fora spoca gaii o takiej tematyce to podajcie mi linki na PW. Z gory dziekuje.

On chce po prostu powiedziec ze chcialby sie przylaczyc do tej waszej gierki(^_^) No i ja tez biggrin Moze jeszcze dzis wymslimy sobie postacie biggrin Niezaczynajcie bez nas smile domokun

Heh... sweatdrop nie do konca to mialem na mysli. Poprostu nie przepadam za DnD lub Wiedzminem. Wolal bym zaczac od czegos prostrzego (bez rozkladania punktow zdolnosci, z mozliwoscia wymyslenia postaci bez ograniczen, bo taki na przyklad przedstawiciel Furry rowniez nalezy do fantasy world a jednak nie ma go na liscie dostepnych ras, i nie moge byc Najemnym Zabojca czego rowniez nie ma na lisie -a po co ta lista w ogole!?-) powinno wystarczyc mi samo zaznajomienie sie z tematem RP. Dopiero wtedy moge powiedziec cos na ten temat, bo nie chce sie mieszac w rzeczy ktore najpierw nie zrozumiem... sami wiecie talk2hand

el_Taro

endo21

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 10:00 pm

No ja widze ze oni chyba juz skonczyli swoja gre(^_^).... heh ..... Jezeli ktos by byl chetny do grania w RPG to niech kliknie na baner po wiadomoscia(^_^)... jest to inna gra niz ta ktora jest na tym topiku... Jest latwiejsza i jak narazie jeszcze nierozpoczeta, bo zbieramy chetnych... ninja
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 7:51 am

Ej ludki jak chcecie grac w rpga to pakowac sie
http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=10964058&page=1

Urumi Kanzakii

endo21

PostPosted: Sun Nov 20, 2005 1:46 pm

Ogolem to mam beczke z tych co tu grali... Chyba zapomnieli juz o gierce(^_^)... Mam nadzieje ze my o swojej nie zapomnim biggrin ninja
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 4:33 pm

Do kiedy mozna sie zaciagac, mam do piatku za duzo na glowie a chcialbym tez pograc, np. od soboty.

Autark

Neilameane

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 12:16 am

Jakbyscie ludzie mieli w sobote czas, zeby pogadac w caloksztalcie gry, kto jaka chce postac, zasady itd. to by bylo fajnie, bo w ciagu tygodnia nie mam niestety czasu. Teraz pytanie, o ktorej byscie tu byli?
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 8:27 am

Kliknijcie na ktorys z banerow Moj, enda lub Urumi. A bedziecie na topicu Krainy Zuka. Tam wystarczy poczytac 4 posty i wiecie o co biega. Jest tam wszystko. Mozna dolaczac sie do przygody jako kto kolwiek i kiedy kolwiek chcecie. Sprawdzcie to. Przynajmniej z samej ciekawosci. Zapraszam mile...

Wrote by: EL_TARO

el_Taro

endo21

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 1:59 am

Ten topik tutaj chyba nigdy sie nie zacznie cos mi sie wydaje (^_^)
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 6:51 am

tak wiec
mozna sie jakos przylaczyc? :]

Sfreak

el_Taro

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:48 am

Jesli chcesz sie dolaczyc na PM... bo nie wiadomo do kogo gadasz?
-w ostatecznosci uzywaj Niqow-
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 6:56 am

...A i tak nic nie zastapi normalnej sesji na zywca.

RUFUS.ABBYSINIAN

endo21

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 10:18 pm

Zagral bym sobie na zywca... Ale tak z plansza ludkami i tymi wszystkimi ksiazkami (^_^)
PostPosted: Wed Nov 30, 2005 12:27 am

endo21
Zagral bym sobie na zywca... Ale tak z plansza ludkami i tymi wszystkimi ksiazkami (^_^)

Eeeee.... to zagrałbyś w bitewniaka czy w rpg ?
bo w RPG już sie dosć dawno przestało figurek używać...

PointZer0

endo21

PostPosted: Wed Nov 30, 2005 10:10 pm

PointZer0
endo21

Eeeee.... to zagrałbyś w bitewniaka czy w rpg ?
bo w RPG już sie dosć dawno przestało figurek używać...

No niewiem. Nigdy niegralem wiec niewiem. Ale zagralbym w RPG. A z tego co kiedys widzialem w TV, jest plansza, dziwne kostki, no i wlasnie chyba ludziki. rofl
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 19 20 21 22 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces