|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 2:00 pm
no i to jeszcze z kim ten remix eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 2:43 pm
Prinee no i to jeszcze z kim ten remix eek troche mnie tym dobili... mogliby zrobic z kornem albo jakims innym zespolem metalowym czy rockowym ale hh??To plekkie przegiecie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:30 am
a co sądzicie o takim zespoliku jak Madder Mortem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:34 am
wywlok666 a co sądzicie o takim zespoliku jak Madder Mortem ? nie znam xd remix numba jest nawet fajny, bo na żywo z koncertu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:18 am
Raticiel wywlok666 a co sądzicie o takim zespoliku jak Madder Mortem ? nie znam xd remix numba jest nawet fajny, bo na żywo z koncertu 3nodding tez nie znam Madder mortem... jesli chodzi o live to i tak wole z live in texas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:20 am
dlaczego "zeszmacili się"? Linikini grają nu-metal, a jak wiemy nu-metal czerpie zarówno z metalu jak i hip-hopu! A może mamy doczynienia z rasizmem?... Jay-Z jest czarny... A ja czarnych lubię... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:52 am
Raticiel dlaczego "zeszmacili się"? Linikini grają nu-metal, a jak wiemy nu-metal czerpie zarówno z metalu jak i hip-hopu! A może mamy doczynienia z rasizmem?... Jay-Z jest czarny... A ja czarnych lubię... 3nodding ja tam do czarnych nic nie mam, nie lubie tylko niemcow scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:57 am
Prinee Raticiel dlaczego "zeszmacili się"? Linikini grają nu-metal, a jak wiemy nu-metal czerpie zarówno z metalu jak i hip-hopu! A może mamy doczynienia z rasizmem?... Jay-Z jest czarny... A ja czarnych lubię... 3nodding ja tam do czarnych nic nie mam, nie lubie tylko niemcow scream maja pokręcony język xd ale Rammstein bardzo lubie! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:36 am
Raticiel Prinee Raticiel dlaczego "zeszmacili się"? Linikini grają nu-metal, a jak wiemy nu-metal czerpie zarówno z metalu jak i hip-hopu! A może mamy doczynienia z rasizmem?... Jay-Z jest czarny... A ja czarnych lubię... 3nodding ja tam do czarnych nic nie mam, nie lubie tylko niemcow scream maja pokręcony język xd ale Rammstein bardzo lubie! 3nodding nawet nie chodzi o jezyk bo az taki zly nie jest biggrin chociaz jestem skazana na nauke niemieckiego ^^ poprostu jest jedna taka przykra sprawa ktora mnie zrazila do niemcow razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 7:21 am
ah so... whee a rammcioof kofam...
ale wiesz, nie wszyscy niemcy są źli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:07 am
Raticiel Prinee Raticiel dlaczego "zeszmacili się"? Linikini grają nu-metal, a jak wiemy nu-metal czerpie zarówno z metalu jak i hip-hopu! A może mamy doczynienia z rasizmem?... Jay-Z jest czarny... A ja czarnych lubię... 3nodding ja tam do czarnych nic nie mam, nie lubie tylko niemcow scream maja pokręcony język xd ale Rammstein bardzo lubie! 3nodding nie jestem uprzedzony do czarnych ael przynajmny szczerze ze Jay-Z to nie ich waga...Korn tez jest zespolem Nu-metalowym a nie czerpoie z hh...chyba ze sie myle...po prostu wydaje mi sie ze mogli cos lepszego zrobic niz CD-ka z Jay'em
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 8:08 am
Vykk Raticiel Prinee Raticiel dlaczego "zeszmacili się"? Linikini grają nu-metal, a jak wiemy nu-metal czerpie zarówno z metalu jak i hip-hopu! A może mamy doczynienia z rasizmem?... Jay-Z jest czarny... A ja czarnych lubię... 3nodding ja tam do czarnych nic nie mam, nie lubie tylko niemcow scream maja pokręcony język xd ale Rammstein bardzo lubie! 3nodding nie jestem uprzedzony do czarnych ael przynajmny szczerze ze Jay-Z to nie ich waga...Korn tez jest zespolem Nu-metalowym a nie czerpoie z hh...chyba ze sie myle...po prostu wydaje mi sie ze mogli cos lepszego zrobic niz CD-ka z Jay'em zgadzam sie ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:10 am
Po prostu Jay-Z trpszkę im pomógł przy nagrywaniu płyty i dlatego razem współpracują.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|