Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:37 am
Addik Night_Lady Baliaur ja mysle ze najlepiej bedzie jak sie te dwa spamowe tematy wykrzani stare gonk to nie jest chat ludzie... jak kcecie pogadac o takich bzdurach na chata z przedzialem wiekowym w nazwie... gonk scream domokun nie musisz tego czytac jak nie chcesz! wiesz za bardzo mnie np nie obchodzi Twoje zdanie, bo to jest temat facet tak jak napisał Adikk ciesz sie ze Cie nie wyprosilipopieram ... i w nagrode trade leci z niespodzianka ... sory ze tak skromnie stare dzieki uwielbiam prezenty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:39 am
Night_Lady dzieki uwielbiam prezenty wpadnij do Warszawy to ja ci mogę dać prezencik blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:42 am
Kukus Night_Lady dzieki uwielbiam prezenty wpadnij do Warszawy to ja ci mogę dać prezencik blaugh ta mozesh jej dac komore ... { do dziewiec miesiecy do zwrotu } blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:27 pm
Baliaur ja mysle ze najlepiej bedzie jak sie te dwa spamowe tematy wykrzani stare gonk to nie jest chat ludzie... jak kcecie pogadac o takich bzdurach na chata z przedzialem wiekowym w nazwie... gonk scream domokun wszystkie topiki w gildii sa spamowe (reklama: oczywiscie oprocz mojego wspanialego i absolutnie doskonalego pod kazdym wzgledem przewodnika wink ) wiec gdyby moderatorzy musieli sie sugerowac tym kryterium to zaden temat by nie ocalal blaugh To ze niektore tematy maja znikoma uzytecznosc to naprawde malo istotne, wazne ze ludki maja gdzie pogadac, pozartowac i ogolnie mowiac- dobrze sie bawic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:09 pm
Omega Sun Baliaur ja mysle ze najlepiej bedzie jak sie te dwa spamowe tematy wykrzani stare gonk to nie jest chat ludzie... jak kcecie pogadac o takich bzdurach na chata z przedzialem wiekowym w nazwie... gonk scream domokun wszystkie topiki w gildii sa spamowe (reklama: oczywiscie oprocz mojego wspanialego i absolutnie doskonalego pod kazdym wzgledem przewodnika wink ) wiec gdyby moderatorzy musieli sie sugerowac tym kryterium to zaden temat by nie ocalal blaugh To ze niektore tematy maja znikoma uzytecznosc to naprawde malo istotne, wazne ze ludki maja gdzie pogadac, pozartowac i ogolnie mowiac- dobrze sie bawic 3nodding Bo twoj topik jest konkretny i przydatny i wsztscy sa ci za to wdzieczni ( dletego sie ograniczaja)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:38 am
alexvandom Omega Sun Baliaur ja mysle ze najlepiej bedzie jak sie te dwa spamowe tematy wykrzani stare gonk to nie jest chat ludzie... jak kcecie pogadac o takich bzdurach na chata z przedzialem wiekowym w nazwie... gonk scream domokun wszystkie topiki w gildii sa spamowe (reklama: oczywiscie oprocz mojego wspanialego i absolutnie doskonalego pod kazdym wzgledem przewodnika wink ) wiec gdyby moderatorzy musieli sie sugerowac tym kryterium to zaden temat by nie ocalal blaugh To ze niektore tematy maja znikoma uzytecznosc to naprawde malo istotne, wazne ze ludki maja gdzie pogadac, pozartowac i ogolnie mowiac- dobrze sie bawic 3nodding Bo twoj topik jest konkretny i przydatny i wsztscy sa ci za to wdzieczni ( dletego sie ograniczaja) ty lizusie, ty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 4:39 am
nie wystawiaj jezyka bo ci obcy na sika blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:30 am
Addik nie wystawiaj jezyka bo ci obcy na sika blaugh bez takich mi tu scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:34 am
opcy Addik nie wystawiaj jezyka bo ci obcy na sika blaugh bez takich mi tu scream z czego wynika jasny wniosek, że nasze życie kształtują fekalia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:09 am
fajny ten wasz topic:] pewnie sie opcy ucieszy ale ja bym wrocila do tewmatu majtek blaugh ogolnie bielizny damskiej i jej koloru jakie was najbardziej podniecaja oprocz przezroczystych razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:33 am
Szara fajny ten wasz topic:] pewnie sie opcy ucieszy ale ja bym wrocila do tewmatu majtek blaugh ogolnie bielizny damskiej i jej koloru jakie was najbardziej podniecaja oprocz przezroczystych razz Ja jestem bardzo ciekawa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:00 am
Omi ja wole fajke w lozku niz takie tematy....
coz dobra .. ale bede miala uraz na psychice .... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|