|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:00 pm
Elara Moj men powinien mieć zielone oczka,ale wiem ze jak znajdzie sie jakiś kolo co mi wpadnie w oko to wcale nie musi miec green oczków smile Ja tam wole ciemne ale nie ma zbyt wielkiej roznicy jak bedzie mial inne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:10 pm
Ann_Miho Elara Moj men powinien mieć zielone oczka,ale wiem ze jak znajdzie sie jakiś kolo co mi wpadnie w oko to wcale nie musi miec green oczków smile Ja tam wole ciemne ale nie ma zbyt wielkiej roznicy jak bedzie mial inne A moj musi miec szaro niebieskie 3nodding Takie jak ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:17 pm
alexvandom Ann_Miho Elara Moj men powinien mieć zielone oczka,ale wiem ze jak znajdzie sie jakiś kolo co mi wpadnie w oko to wcale nie musi miec green oczków smile Ja tam wole ciemne ale nie ma zbyt wielkiej roznicy jak bedzie mial inne A moj musi miec szaro niebieskie 3nodding Takie jak ja xd No i najwazniejszy jest ... kalopryferek na brzuchu uhmm mniam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:30 pm
Ann_Miho alexvandom Ann_Miho Elara Moj men powinien mieć zielone oczka,ale wiem ze jak znajdzie sie jakiś kolo co mi wpadnie w oko to wcale nie musi miec green oczków smile Ja tam wole ciemne ale nie ma zbyt wielkiej roznicy jak bedzie mial inne A moj musi miec szaro niebieskie 3nodding Takie jak ja xd No i najwazniejszy jest ... kalopryferek na brzuchu uhmm mniam AAAAA kocham takie brzuszki smile i do tego takie ramiona zeby mozna było sie w nie wtulić i czuc sie bezpiecznie razz wink xd *rozpływam się na sama mysl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:41 pm
Elara Ann_Miho alexvandom Ann_Miho Elara Moj men powinien mieć zielone oczka,ale wiem ze jak znajdzie sie jakiś kolo co mi wpadnie w oko to wcale nie musi miec green oczków smile Ja tam wole ciemne ale nie ma zbyt wielkiej roznicy jak bedzie mial inne A moj musi miec szaro niebieskie 3nodding Takie jak ja xd No i najwazniejszy jest ... kalopryferek na brzuchu uhmm mniam AAAAA kocham takie brzuszki smile i do tego takie ramiona zeby mozna było sie w nie wtulić i czuc sie bezpiecznie razz wink xd *rozpływam się na sama mysl* Sa na tym swiecie wrazliwi i naprawde mescy faceci, ktorzy takich kaloryferkow nie maja a nie traca na swojej wartosci... oczywiscie najlepszym przykladem jestem ja 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:46 pm
]Goth bless[ Elara Ann_Miho alexvandom Ann_Miho Elara Moj men powinien mieć zielone oczka,ale wiem ze jak znajdzie sie jakiś kolo co mi wpadnie w oko to wcale nie musi miec green oczków smile Ja tam wole ciemne ale nie ma zbyt wielkiej roznicy jak bedzie mial inne A moj musi miec szaro niebieskie 3nodding Takie jak ja xd No i najwazniejszy jest ... kalopryferek na brzuchu uhmm mniam AAAAA kocham takie brzuszki smile i do tego takie ramiona zeby mozna było sie w nie wtulić i czuc sie bezpiecznie razz wink xd *rozpływam się na sama mysl* Sa na tym swiecie wrazliwi i naprawde mescy faceci, ktorzy takich kaloryferkow nie maja a nie traca na swojej wartosci... oczywiscie najlepszym przykladem jestem ja 3nodding heart No wiez nie watpie ze sa tacy smile Ale nie znam ciebie ani cie nie widziałam wiec za bardzo nie bede wnikac w to czy jesteś taki czy tez nie smile razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:19 pm
Elara No wiez nie watpie ze sa tacy smile Ale nie znam ciebie ani cie nie widziałam wiec za bardzo nie bede wnikac w to czy jesteś taki czy tez nie smile razz Moje boskie fotki sa w poscie na 2-giej stronie, a poznac zawsze sie mozemy, neee? ^_~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:19 pm
AAAAA kocham takie brzuszki smile i do tego takie ramiona zeby mozna było sie w nie wtulić i czuc sie bezpiecznie razz wink xd *rozpływam się na sama mysl* Dobrze mowisz... najwazniejsze to to, zeby lubil przytulac 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:21 pm
alexvandom AAAAA kocham takie brzuszki smile i do tego takie ramiona zeby mozna było sie w nie wtulić i czuc sie bezpiecznie razz wink xd *rozpływam się na sama mysl* Dobrze mowisz... najwazniejsze to to, zeby lubil przytulac 4laugh popieram w 100% biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:22 pm
]Goth bless[ Elara No wiez nie watpie ze sa tacy smile Ale nie znam ciebie ani cie nie widziałam wiec za bardzo nie bede wnikac w to czy jesteś taki czy tez nie smile razz Moje boskie fotki sa w poscie na 2-giej stronie, a poznac zawsze sie mozemy, neee? ^_~ heart No pewnie ze można 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:24 pm
Melania Moon alexvandom AAAAA kocham takie brzuszki smile i do tego takie ramiona zeby mozna było sie w nie wtulić i czuc sie bezpiecznie razz wink xd *rozpływam się na sama mysl* Dobrze mowisz... najwazniejsze to to, zeby lubil przytulac 4laugh popieram w 100% biggrin Jak kolo nie lubi sie przytulac to u mnie odrazu jest skreslony..bo nie ma to jak czuć...:p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:27 pm
Ja sie bardzo lubie przytulac 3nodding heart i nie tylko... rrraaawrrr... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:40 pm
]Goth bless[ Ja sie bardzo lubie przytulac 3nodding heart i nie tylko... rrraaawrrr... heart No prosze moja siorka własnie stwierdziła ze fajny z ciebie chopak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:51 pm
Elara ]Goth bless[ Ja sie bardzo lubie przytulac 3nodding heart i nie tylko... rrraaawrrr... heart No prosze moja siorka własnie stwierdziła ze fajny z ciebie chopak 3nodding A ja wiem 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|