Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Coś o sobie.... ( na pamiatke :D ) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hadogenes

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 2:44 pm

Cos o sobie:
Imie: Jacek
Ksywa: Hadogenes, dawniej Dabster
Data ur: 17 Sierpnia 1988
Data Imienin: -||-
Miejsce pobytu: Poznań => Rataje => Os.Stare Zegrze
Wykształcenie: Gimnazjalne, Ucze sie w Liceum Ogolno ksztalcace nr 1 Im Karola Marcinkowskiego
Wyglad ogolny: Wysok (192cm)i blondyn, niebieskie oczy, chudy (70kg), itp
Co lubie:
- Manga - Anime (Chobits, Naruto, Love Hinata, Inu Yashia, Chellsing, itp)
- Muzyka (Offspring, Hoobastatank, Linkin Park, Limp Bizkit, Peja, itp)
- Komputer (Linux, Programing, Games, itp)
- Sport (Koszykowka, Snooker, itp)
Co nie Lubie:
- Wszystko inne
Co kocham i jaki jestem to nie bede sie wypowiadal
podsumowujac: Loch jestem

Schemat sciagniety z wypowiedzi Night_Lady
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 10:56 pm

Point.Zer0
*Wchodzi , nalewa sobie lampkę koniaku i siada w fotelu*

Czas na zmiany , zmiany na stałe.
Gaia to forum , jestem tu dla ludzi... a raczej - byłem.
Większość ludzi ktore znałem albo odeszła , albo nie pisze już prawie na Gai.
Dodatkowo moja postawa doprowadziła do tego że z osobami z kt⹭i miałem doskonałe relacje - teraz mam gorzkie...
Nie będę nawet pr⯷ał poprawiać sytuacji żeby jej nie pogarszać.
Nie czuję się na siłach by tu zostawać. Dziekuję wszystkim , bo bawiłem sie cały czas świetnie.
Jeżeli by się zjawili BeeWolf, Kage albo M.E.V. , pozdr磩e ich.
Pozostaje mi tylko tak, jak za dawnych czas砬 pożegnać wszystkich w imię Pierwotnego , Nuklearnego Chaosu...

*odstawia pustą lampkę , po czym ostatni raz blednie w kolorowych , chaotycznych wyładowaniach rzeczywistości*

ja tez z tego powodu zadko wpadam ..........ah stare dobre czasy crying
no ale było mineło........... zobaczymy moze na lato znowu wrócą starzy bywalcy............. miejmy przynajmiej taką nadzieje

Falcone

Hadogenes

PostPosted: Wed Feb 23, 2005 7:52 am

Falcone
ja tez z tego powodu zadko wpadam ..........ah stare dobre czasy crying
no ale było mineło........... zobaczymy moze na lato znowu wrócą starzy bywalcy............. miejmy przynajmiej taką nadzieje

czemu dopiero na lato ??
niech jush wracaja
PostPosted: Wed Feb 23, 2005 10:09 am

[ Message temporarily off-line ]

Falcone

Hadogenes

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 12:41 pm

Falcone
czemu na Lato question
bo własciwie ta wspaniała zabawa zaczeła sie w lato kazdy miał czas zeby sobie spokojnie wejsc i porazmawiac z ludzmi wink
a teraz szkoła.......... jak nie szkoła to ludzie chcą na dwor wyjsc zeby pogadac z kolegami.......wiec na gaie nie zostaje zbyt wiele czasu crying
a w lato najprawdopodobniej znowu powrocą starzy bywalcy whee

ja wiem
w koncu ja w lato przybylem niach niach ^^
PostPosted: Fri Feb 25, 2005 9:03 am

Cus o sobie, dobra:

+Imie: Katarzyna (pospolite jak diabli xd )
+nick: Witcher/Witcher Kai/Hatter/Witchie/Harphist with no name/
+Lat: 15
+Znak zodaku: waga/wąż
+Mieszka: W miasteczku Halloween, a inaczej w Poznaniu
Obiekt interesuje sie: manga, anime, grami komputerowymi, fantasy, ksiazkami, mitologia, pisaniem, rysownictwem, demonologia, badaniem rzeczy niepotrzebnych aczkolwiek ciekawych
+Lubi: zwierzeta (w szczegolnosci wilki i weze), potwory, dziwactwa, ubrania w paski, wrednych ludzi, ladnych bishow, dobre jedzenie, wedrowki po kraju, przesiadywanie w bibliotece
+Nie lubi: ludzi pograzonych w calkowitym szczesciu, zboczencow, papierosow, narkotykow, bohaterow z bielizna na wierzchu
+W wolnych chwilach obiekt: spi (odnotowane zasypianie na lejbach), czyta, rysuje, pomaga, marudzi, leni sie, siedzi w bibliotece
+Cechy charakteru: trudno zdefiniowac, ale obiekt wykazuje sie wielka wrednoscia i zlosliwoscia

Harphist with no name

Cat_Eyee

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 11:20 pm

Harphist with no name
Cus o sobie, dobra:

+Imie: Katarzyna (pospolite jak diabli xd )
+nick: Witcher/Witcher Kai/Hatter/Witchie/Harphist with no name/
+Lat: 15
+Znak zodaku: waga/wąż
+Mieszka: W miasteczku Halloween, a inaczej w Poznaniu
Obiekt interesuje sie: manga, anime, grami komputerowymi, fantasy, ksiazkami, mitologia, pisaniem, rysownictwem, demonologia, badaniem rzeczy niepotrzebnych aczkolwiek ciekawych
+Lubi: zwierzeta (w szczegolnosci wilki i weze), potwory, dziwactwa, ubrania w paski, wrednych ludzi, ladnych bishow, dobre jedzenie, wedrowki po kraju, przesiadywanie w bibliotece
+Nie lubi: ludzi pograzonych w calkowitym szczesciu, zboczencow, papierosow, narkotykow, bohaterow z bielizna na wierzchu
+W wolnych chwilach obiekt: spi (odnotowane zasypianie na lejbach), czyta, rysuje, pomaga, marudzi, leni sie, siedzi w bibliotece
+Cechy charakteru: trudno zdefiniowac, ale obiekt wykazuje sie wielka wrednoscia i zlosliwoscia

Ta papierochy i narkotyki to norma ze nie lubisz... ale bohaterow z bielizna na wieszchu xd W sumie ja jeszcze zadnego takiego nie widzialam. OOo, anime & manga tez lubie i jeszcze wedrowki po kraju biggrin . "Wrednych ludzi" omg dlaczego???
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 11:41 pm

Imie: Ania (Andzia xd )
Nick: Cat Eye/ Yurika/ Yuriko/ Yuri/ Kameleona/
Wiek (moj): 16 lat
Zodiak: Ryby/ Waz
Nie lubie: Wczesnie wstawac, nudzic sie jezeli nie mam ochoty na leniuchowanie (u mnie jest co dziennoscia), niektorych ludzi z mojej okolicy, tak jak Harphist narkotykow oraz papierochow, jak telefon dzwoni w srodku nocy lub nad ranem (nawet ludzie pospac nie dadza stressed ), jezyka polskiego.
Lubie: leniuchowac biggrin , sluchac muzyki (byle nie smetnej), anime oraz manga (to drugi baaardzo rzadko czytam), ludzi zabawnych ktorzy potrafia mnie rozsmieszyc, zwierzeta, seria Final Fantasy.
Gdy nie leniuchuje: przesiadywanie wsrod przyjaciol, przed komputerem, czytam (ale niezbyt chetnie, poprostu juz tak mam), leniuchuje i slucham muzyki (ta wiem bardzo trudne zadanie), ogladam anime biggrin .
Charakterek: Hmmm... leniwa xd chyba sie nie powtarzam, jak mi sie cos zachce to... nie zawsze to dokanczam w ten sam dzien (powod: lenistwo), osobka trzymajaca sie na uboczu, chyba ze wsrud lubianych i znanych to co innego, czasem wredna i nieprzywidywalna ale to rzadkosc.

Cat_Eyee

Silvery the Alchemist

PostPosted: Fri Mar 11, 2005 3:42 am

*wylania sie nagle z cienia*
Witam.

IMIE:: A... to tajemnica mrgreen

NICK:: Silvery

LAT:: 16

SKAD:: (patrz: IMIE XDDD) ...bywam tu i tam wink

LUBIE:: rysowac, sluchac muzyki, pisac, czytac (fantasy/sf/King), grac (glownie J-RPGi), siedziec w necie (ktorego nie mam), wydurniac sie z przyjaciolmi, klasc sie pozno (1~4) spac.
Oprocz tego: spokoj, wiatr, morze, koty, smoki, manga (FMA (!), Naruto, Trigun, Alita, Furuba itd), Japonia i Australia, DUZE otwarte przestrzenie, wszystko co jest nieozywione a lata XD, czyt samoloty, szybowce...

NIE LUBIE:: ludzi, ktorzy nie chca mi dac swietego spokoju, chamstwa, nielojalnosci, szkoly wink - francuskiego i fizyki, publicznych wystapien (oprocz wyglupow...), papierosow, wczesnego (przed 9) wstawania

MIEJSCE W GRUPIE:: Na uboczu. Doradca lub "ochrona".

OSOBOWOSC:: od skrajnosci do skrajnosci. Nieraz spokojna "cicha woda", za chwile zachowuje sie jak Ed kiedy mu wytkna kurduplowatosc razz (groze ludziom pobiciem razz )

COS DO DODANIA:: Nie.
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 7:52 am

Tak wiec czas i na mnie biggrin

Imie : Bartek

latek ilośc : 16 i 3/4

Lubimy: czytac (fantasy, sf, wszelkei historyczne rzeczy), grac( uczymy sie na gitarce) na kompie i mym kochanym PSX (rodzaj gier wszlekiej masci RPG, stategie, gospodarcze a czym bardziej zawiklane i skomplikowane tym lepiej {Niechaj zyje seria Romance of the Three Kingdoms!!}),anime&mange,MECHY ( niedlugo one stana sie rzeczywistoscia!! ), Chaos i ciagle niespodzianki i jeszcze troche rzeczy

Nie lubimy: jak zrobisz jakas z tych rzeczy to Ci powiem

no i thats all folks przynajmniej na razie biggrin

Ashenguar

Misao_chan

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 7:33 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 1:33 am

Hej, teraz moja kolej smile
Mam na imie Olcia( Olas, Olcia, Oluś) lub alexvandom
Jestem bardzo roztargniona osobka i mam cala mase zainteresowan jak na przyklad lucznictwo, manga, pisanie opowiadan, jazda konna, meczenie mlodszego rodzenstwa, rysowanie, olewanie szkoly. Mam obsesje na punkcie elfow i kocham czytac ksiazki fantasy biggrin
Innymi slowy, sama za soba czasem nie nadazam.
Od gai jestem od niedawna, albo i od dawna zalezy jak na to spojrzeć smile
Chetnie poznaję nowe osoby i w ogole fajna jestem (szkoda tylko, ze glupia)

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Airenne

PostPosted: Sat Mar 26, 2005 9:21 am

*uklon* skoro juz uciulalam goldow na polska gildie, to tzreba by sie przedstawic. ^^
Ehm. Mader nazwala mnie wdziecznym imieniem Adriana [przez jedno N^^], ale jakos tak nie uzywam tego imienia, mowia na mnie raczej Ada, albo Mloda [cholera wie, skad to sie wzielo ], znajdziecie mnie w Wyszkowie [em.. taka dziura 55km od Wawy razz ]. Interesuje sie wieloma rzeczami razz Mozna powiedziec, ze ubostwiam Japonie i herbate ;d Tak poza tym, lubie pisac opowiadania [ehm.. sama dygresja, akcja az zapiera dech vv' ] i uwielbiam jezyki obce, z ktorych jestem po prostu dobra ;d
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 12:09 pm

Cat_Eyee
Ta papierochy i narkotyki to norma ze nie lubisz... ale bohaterow z bielizna na wieszchu xd W sumie ja jeszcze zadnego takiego nie widzialam. OOo, anime & manga tez lubie i jeszcze wedrowki po kraju biggrin . "Wrednych ludzi" omg dlaczego???
a ja uwielbiam pić, palić i ćpać... oczywiście wszystko w granicach tzw. umiaru , bo jak się z czymś przegina to traci walory rozrywkowe i zaczyna się LYPA z miodem... choć z paleniem musze skończyć wreszcie, bo nie dość, że lipowata opcja gdyż się hajsowo nie wyrabiam, a poza tym forma się robi kiepska

Kukus

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 9:44 pm

A ja jestem uczulona na alkochol i na tyton smile
I mi z tym nawet dobrze, nie liczac tego, ze gdy moi znajomi zaczynaja palic to mi wyskakuja brazowe plamy na rekach, a po lyku alkoholu mam na plecach wysypke sad
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games