|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 11:49 am
Gratulálunk, ajándékod egy  és egy 3nodding Hamarosan küldjük.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Sztyanime generated a random number between
1 and 60 ...
58!
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 2:10 pm
Sayenita Gratulálunk, ajándékod egy smile Légyszi, generálj egy újabb számot, mert amit először kaptál 58-a számot, azt azt ajándékot már elvitték. 3nodding heart köszönöm heart és itt az új számom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Sztyanime generated a random number between
1 and 60 ...
60!
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 2:13 pm
ez így nem lesz jó biggrin mégegyszer kijön az 58 megjátszom a lottón biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
III_Kisrajczy_III generated a random number between
1 and 60 ...
27!
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 11:36 pm
Jön a tavasz, jön egy WATT-attak is a kézbe, De locsolnom is kell, egy verset tartok észbe: "Zöld volt a mező, és színes a rét". Húsvét van. Szabad-e locsolni még? ///SAJÁT///
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
III_Kisrajczy_III generated a random number between
1 and 60 ...
31!
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 11:37 pm
Csak legyen meg a 23 ... vagy olyan, amilyen még nem volt..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 11:50 pm
Sztyanime ez így nem lesz jó biggrin mégegyszer kijön az 58 megjátszom a lottón biggrin Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 11:52 pm
zoje 1 Sztyanime ez így nem lesz jó biggrin mégegyszer kijön az 58 megjátszom a lottón biggrin Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük smile köszönöm heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 11:53 pm
III_Kisrajczy_III Csak legyen meg a 23 ... vagy olyan, amilyen még nem volt..! Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük! ne feledd van még egy lehetőséged 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 10:29 am
Sztyanime ez így nem lesz jó biggrin mégegyszer kijön az 58 megjátszom a lottón biggrin Szerintem már most is megjátszhatod. blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 12:29 pm
Sayenita Sztyanime ez így nem lesz jó biggrin mégegyszer kijön az 58 megjátszom a lottón biggrin Szerintem már most is megjátszhatod. blaugh rofl Meglesz wink Köszönöm még egyszer az ajándékokat heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 12:52 pm
Szerintem újra kellene számoznotok a megmaradt tárgyakat. Kihúzni, amit már elvittek és újraszámozni amit még nem. Ki tudja meddig fog tartani, míg azt a pár maradék számot eltalálják. Csak egy ötlet, nem kötelező. cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 12:53 pm
Malreni Szerintem újra kellene számoznotok a megmaradt tárgyakat. Kihúzni, amit már elvittek és újraszámozni amit még nem. Ki tudja meddig fog tartani, míg azt a pár maradék számot eltalálják. Csak egy ötlet, nem kötelező. cat_biggrin Köszi köszi. Csak tudod, ott van még kisrajczi és cryene is akiknek van még egy dobásuk. Már értesítettük őket, várjuk hogy reagáljanak. Így fair. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:01 pm
Sayenita Malreni Szerintem újra kellene számoznotok a megmaradt tárgyakat. Kihúzni, amit már elvittek és újraszámozni amit még nem. Ki tudja meddig fog tartani, míg azt a pár maradék számot eltalálják. Csak egy ötlet, nem kötelező. cat_biggrin Köszi köszi. Csak tudod, ott van még kisrajczi és cryene is akiknek van még egy dobásuk. Már értesítettük őket, várjuk hogy reagáljanak. Így fair. 3nodding Oké. Nem követem, hogy mi történik itt. cat_biggrin Nem akartalak sürgetni, vagy ilyesmi. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:01 pm
Sztyanime Sayenita Sztyanime ez így nem lesz jó biggrin mégegyszer kijön az 58 megjátszom a lottón biggrin Szerintem már most is megjátszhatod. blaugh rofl Meglesz wink Köszönöm még egyszer az ajándékokat heart heart
heart heart heart Szivcsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|