|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 1:57 am
Nah szóval..... Az e heti téma nem más mint: TÉL (mivel egyre hidegebb van -____-)
Jöhet bármi ami a téllel kapcsolatos, havas, vagy éppen nem..... Rátok van bízva. Hajrá :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 4:02 am
Ahol régen laktam házban, amiről csak annyit árulnék el, hogy egy temető helyére építették és csak a fejfákat vitték el, a testeket a földben hagyták... Képzelhetitek mi volt ott... Rágondolni sem akarok. Egyik éjjel kimentem a konyhába és láttam, hogy a friss hóban egy kereszt jelent meg. Lefényképeztem. Nem volt körülötte lábnyom, a hó érintetlen volt, mégis ott volt egy kereszt a hóban. Lehet, felteszem később.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 4:04 am
Jó téma smile Bár majd keresgélek előbb...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 4:14 am
Fontos! wahmbulance
Elnézést kérek Malreni-től, hogy nem őt jelöltem meg a heti pályázat kiírójának, de eltévelyedtem és Napsit jelöltem meg. Kárpótlásul, ha el tudod fogadni Mal, hogy, ha legközelebb én leszek, akkor neked adom a posztot, azt megköszönném, mert elsülyedek szégyenemben. Ne haragudjatok az elírás miatt... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 6:15 am
Himemiya Chika Fontos! wahmbulance
Elnézést kérek Malreni-től, hogy nem őt jelöltem meg a heti pályázat kiírójának, de eltévelyedtem és Napsit jelöltem meg. Kárpótlásul, ha el tudod fogadni Mal, hogy, ha legközelebb én leszek, akkor neked adom a posztot, azt megköszönném, mert elsülyedek szégyenemben. Ne haragudjatok az elírás miatt... crying Semmi baj. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 6:48 am
 Egy januári naplemente, az udvarból fényképezve (sajnos kicsit homályos, mert telefonnal csináltam...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 6:56 am
Himemiya Chika Fontos! wahmbulance
Elnézést kérek Malreni-től, hogy nem őt jelöltem meg a heti pályázat kiírójának, de eltévelyedtem és Napsit jelöltem meg. Kárpótlásul, ha el tudod fogadni Mal, hogy, ha legközelebb én leszek, akkor neked adom a posztot, azt megköszönném, mert elsülyedek szégyenemben. Ne haragudjatok az elírás miatt... crying Furcsáltam is a dolgot :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 8:12 am
napsugar Himemiya Chika Fontos! wahmbulance
Elnézést kérek Malreni-től, hogy nem őt jelöltem meg a heti pályázat kiírójának, de eltévelyedtem és Napsit jelöltem meg. Kárpótlásul, ha el tudod fogadni Mal, hogy, ha legközelebb én leszek, akkor neked adom a posztot, azt megköszönném, mert elsülyedek szégyenemben. Ne haragudjatok az elírás miatt... crying Furcsáltam is a dolgot :/ Te se haragudj... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 1:10 pm
Himemiya Chika napsugar Himemiya Chika Fontos! wahmbulance
Elnézést kérek Malreni-től, hogy nem őt jelöltem meg a heti pályázat kiírójának, de eltévelyedtem és Napsit jelöltem meg. Kárpótlásul, ha el tudod fogadni Mal, hogy, ha legközelebb én leszek, akkor neked adom a posztot, azt megköszönném, mert elsülyedek szégyenemben. Ne haragudjatok az elírás miatt... crying Furcsáltam is a dolgot :/ Te se haragudj... crying Én nem haragszom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 2:34 pm
Még első telefonommal készült,kicsit meglátszik rajta.Asszem nincs is másik téli képem. smile 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 3:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 8:28 am
Tavalyi síelésen készítettem a képet. A szállásunktól 5 km-re volt egy piros (haladó) pálya, oda jártam ki snowboardozni gyalog. Elhihetitek nekem, hogy snowboard bakancsban, bukóval és snowboarddal a hátamon nem lehetett valami kellemes az út. Viszont, a látvány mindent megért!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 11:28 am
nincs téli fotóm crying (csak a másik gépen, de a héten nem megyek haza) ebből most kimaradok cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2011 5:48 am
Oh hétfő van... bocsi sweatdrop Kicsit összezavart ez a szünet....
Helyezettek: 1. Hime_Yura 2. Yui-chan12 3. Lucia Borgia
Indoklás 1. Nagyon tetszenek a csillogó hópelyhek biggrin 2. Nagyon szép a naplementével smile 3. Tipikus téli kép biggrin Ilyennek kéne minden télnek lennie
Hime_Yura átveszed? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|