Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Wasze Pytania Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 5:22 am

HiRo145
crying ehh ktos mnie okradł miałem 5k a mam 5g crying poprostu wczoraj miałem a dzisaj nie mam pomocy crying

wejdz do historii tradeow i sprawdz na jakie konto polecialy pieniadze. Potem zglos kradziez wypelniajac formularz.

Radzilabym tez zmienic haslo.
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 5:23 am

Setsuna Dragonclaw
po raz pierwszy mam problem z gaia... niesamowite w skali 3 lat sweatdrop

wchodzac na jigsaw normalnie lacze sie z serwerem, wchodze do jednego z roomow... no i od kilku dni caly czas wyswietla mi sie 'initializing user' jakby w ogole nie mogl zaladowac puzzli

Jezeli grasz wieczorami, to tak sie czasem robi, bo serwery sa obciazone o tej porze. Samo sie naprawi za jakis czas.

Omega Sun
Captain

MomokoXD

PostPosted: Thu Aug 16, 2007 8:19 am

Jak zmienić nick postaci????????????????
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 3:10 am

Mam problem. Przeglądarka IE i wszystko na Gai działa mi znakomicie, oprócz Trade. Gdy wchodzę do wymiany pomiędzy osobami, po chwili wszystko znika i zostaje samo tło, co uniemożliwia Trade. Gdzie się zwrócić? Z góry dziękuję.

iwajar

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Oct 16, 2007 12:21 pm

momoko93
Jak zmienić nick postaci????????????????

w "my gaia" => "account"

wpisujesz nowy nick i swoje obecne haslo i gotowe.
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 12:23 pm

iwajar
Mam problem. Przeglądarka IE i wszystko na Gai działa mi znakomicie, oprócz Trade. Gdy wchodzę do wymiany pomiędzy osobami, po chwili wszystko znika i zostaje samo tło, co uniemożliwia Trade. Gdzie się zwrócić? Z góry dziękuję.

Przeczekac albo zmienic przegladarke smile

Jestes pewna, ze masz wykupiona licencje handlowa?

Omega Sun
Captain

Mooniak

4,150 Points
  • Friendly 100
  • Person of Interest 200
  • Autobiographer 200
PostPosted: Wed Nov 07, 2007 6:00 am

To ja tez mam pytanie... Znaczy nie zebyum nie czytala FAQ ale to bylo dawno(miesiac temu? XD) i juz nie chce mi sie szukac drugi raz... Mam nadzieje, ze mnie za to nie zlinczujesz 3nodding
Chodzi konkretnie o to, czy kwiatki mozna zamienic na ink albo na cokolwiek czy tylko na bukiety? Bo w sumie troche to nieoplacalne jak tylko na bukiety a mam strasznie duzo tych kwiatkow roznych i cos bym z nimi chciala zrobic... 3nodding
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 11:23 am

mam pytanie (dziwne nie??) jak dojść do token booth?? AAAA juz wiem=D

gabba-grabbarz

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Nov 10, 2007 1:41 pm

Mooniak
To ja tez mam pytanie... Znaczy nie zebyum nie czytala FAQ ale to bylo dawno(miesiac temu? XD) i juz nie chce mi sie szukac drugi raz... Mam nadzieje, ze mnie za to nie zlinczujesz 3nodding
Chodzi konkretnie o to, czy kwiatki mozna zamienic na ink albo na cokolwiek czy tylko na bukiety? Bo w sumie troche to nieoplacalne jak tylko na bukiety a mam strasznie duzo tych kwiatkow roznych i cos bym z nimi chciala zrobic... 3nodding

Kwiaty mozna zamienic tylko na bukiet. Oczywiscie trzeba za te zamiane zaplacic.

Inki dostaje sie za robaki.
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 8:24 am

gdzie wymienić robaki na inki??

gabba-grabbarz

Yajo

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:19 am

W Durem Depot - klikasz shops na dole i tam sobie wybierasz. Pod Moirą klikasz na exchange bugs.
PostPosted: Tue Nov 27, 2007 2:49 pm

W jaki sposób płaci się za gaia cash? da sie jakoś tak fajnie łatwo prosto??

gabba-grabbarz

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sat Dec 01, 2007 3:40 am

gabba-grabbarz
W jaki sposób płaci się za gaia cash? da sie jakoś tak fajnie łatwo prosto??
musisz miec internetowa karte kredytowa i kase na koncie.

potem to nietrudne - przez paypala dokonujesz transakcji z gaia i wułala.
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 8:29 am

apropos GAIA CASH chce zamówic ale ta metoda INTERNATIONAL MAIL IN ale wogolejuz nie wiem jak to zrobić pomóżcie mi

karolajn

Ajsza

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 6:27 am

Mam pytanie.
Kupilam sobie domek, mam kilka rzeczy do niego, przelozyłam do tej miniaturki domku klikam "Desting my home" i mi się "laduje" to do projektowania domku. Tyle, ze nic się na tym pasku ladowania nie pojawia. Dlaczego nie mogę zaprojektowac domku?
PS: Czy wiecie jak mogę zaczac wyscig? Bo zgadzam się na wyzwanie(czy jakby to przetłumaczyc) i nie wiem co dalej confused
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces