|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 5:22 am
HiRo145 crying ehh ktos mnie okradł miałem 5k a mam 5g crying poprostu wczoraj miałem a dzisaj nie mam pomocy crying wejdz do historii tradeow i sprawdz na jakie konto polecialy pieniadze. Potem zglos kradziez wypelniajac formularz. Radzilabym tez zmienic haslo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 5:23 am
Setsuna Dragonclaw po raz pierwszy mam problem z gaia... niesamowite w skali 3 lat sweatdrop wchodzac na jigsaw normalnie lacze sie z serwerem, wchodze do jednego z roomow... no i od kilku dni caly czas wyswietla mi sie 'initializing user' jakby w ogole nie mogl zaladowac puzzli Jezeli grasz wieczorami, to tak sie czasem robi, bo serwery sa obciazone o tej porze. Samo sie naprawi za jakis czas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 8:19 am
Jak zmienić nick postaci????????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 3:10 am
Mam problem. Przeglądarka IE i wszystko na Gai działa mi znakomicie, oprócz Trade. Gdy wchodzę do wymiany pomiędzy osobami, po chwili wszystko znika i zostaje samo tło, co uniemożliwia Trade. Gdzie się zwrócić? Z góry dziękuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 12:21 pm
momoko93 Jak zmienić nick postaci???????????????? w "my gaia" => "account" wpisujesz nowy nick i swoje obecne haslo i gotowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 12:23 pm
iwajar Mam problem. Przeglądarka IE i wszystko na Gai działa mi znakomicie, oprócz Trade. Gdy wchodzę do wymiany pomiędzy osobami, po chwili wszystko znika i zostaje samo tło, co uniemożliwia Trade. Gdzie się zwrócić? Z góry dziękuję. Przeczekac albo zmienic przegladarke smile Jestes pewna, ze masz wykupiona licencje handlowa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:00 am
To ja tez mam pytanie... Znaczy nie zebyum nie czytala FAQ ale to bylo dawno(miesiac temu? XD) i juz nie chce mi sie szukac drugi raz... Mam nadzieje, ze mnie za to nie zlinczujesz 3nodding Chodzi konkretnie o to, czy kwiatki mozna zamienic na ink albo na cokolwiek czy tylko na bukiety? Bo w sumie troche to nieoplacalne jak tylko na bukiety a mam strasznie duzo tych kwiatkow roznych i cos bym z nimi chciala zrobic... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:23 am
mam pytanie (dziwne nie??) jak dojść do token booth?? AAAA juz wiem=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:41 pm
Mooniak To ja tez mam pytanie... Znaczy nie zebyum nie czytala FAQ ale to bylo dawno(miesiac temu? XD) i juz nie chce mi sie szukac drugi raz... Mam nadzieje, ze mnie za to nie zlinczujesz 3nodding Chodzi konkretnie o to, czy kwiatki mozna zamienic na ink albo na cokolwiek czy tylko na bukiety? Bo w sumie troche to nieoplacalne jak tylko na bukiety a mam strasznie duzo tych kwiatkow roznych i cos bym z nimi chciala zrobic... 3nodding Kwiaty mozna zamienic tylko na bukiet. Oczywiscie trzeba za te zamiane zaplacic. Inki dostaje sie za robaki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 8:24 am
gdzie wymienić robaki na inki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:19 am
W Durem Depot - klikasz shops na dole i tam sobie wybierasz. Pod Moirą klikasz na exchange bugs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 2:49 pm
W jaki sposób płaci się za gaia cash? da sie jakoś tak fajnie łatwo prosto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 3:40 am
gabba-grabbarz W jaki sposób płaci się za gaia cash? da sie jakoś tak fajnie łatwo prosto?? musisz miec internetowa karte kredytowa i kase na koncie. potem to nietrudne - przez paypala dokonujesz transakcji z gaia i wułala.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 8:29 am
apropos GAIA CASH chce zamówic ale ta metoda INTERNATIONAL MAIL IN ale wogolejuz nie wiem jak to zrobić pomóżcie mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 6:27 am
Mam pytanie. Kupilam sobie domek, mam kilka rzeczy do niego, przelozyłam do tej miniaturki domku klikam "Desting my home" i mi się "laduje" to do projektowania domku. Tyle, ze nic się na tym pasku ladowania nie pojawia. Dlaczego nie mogę zaprojektowac domku? PS: Czy wiecie jak mogę zaczac wyscig? Bo zgadzam się na wyzwanie(czy jakby to przetłumaczyc) i nie wiem co dalej confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|