Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Dr. Maci rendelője és a Magyar Guild angyalai Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mivel van a legtöbb baj?
  Család
  Barátok
  Osztálytársak
  Mások
  Párotok/szerlmetek
  Önn magatok
View Results

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Jun 28, 2009 2:08 pm

scsaba 2
DR. Maci... Megtudná mondani ,Hogy Az Életnek Van E Valami Értelme Mert Nekem Ez A bajom ,Hogy Nem Tudom

Ez egy nehéz kérdés. Az életnek mindíg van értelme, csak attól függ mi a célunk. Ha van az életedben valami amit el akarsz érni, meg akarsz szerezni, el akarod érni akkor tegyél is érte valamit. Ha ülsz csak és nem teszel semmit akkor fogod úgy érezni, hogy nincs értelme az életnek.
Naponta elmész a suliba/melóba csinálod az uncsi melót, haza mész, eszel valamit közben meg nézel valami hülyeséget a tv. Fel mész a netre hátha akad valami neked, de sose találsz semmit. Egyetlen érdekes dolog egy fórumos oldal ahol a hobbidnak élsz. Utánna elmész aludni és kezdődik minden elölről.
Ez nem élet.
Akkor élsz, ha pl: edzel egy-két nap; jól érzed magadat a suli/munka helyen; jót nevetsz a barátaiddal; amikor eszel beszélgesz a családoddal/rokonoddal/pároddal/gyerekeiddel, hogy mi történt ma veled, közben jól el vagy. Meg akarod szerezni "azt" mert kell. Szerelmet akarsz neki vallni, de még nem ismer téged <- Tegyél valamit, hogy észre vegyen!
Lényegében tegyél olyasmit amitől jobban érzed magad. Akkor meg fogod találni az életed értelmét.
PostPosted: Mon Jun 29, 2009 12:51 pm

Heh Köszike...Szerintem Te Simán Elmehetnél Pszichológus-nak... biggrin

scsaba

Hungarian Aoyama

Dangerous Smoker

6,500 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Dressed Up 200
  • Full closet 200
PostPosted: Mon Jun 29, 2009 1:44 pm

Kedves Maci!

Tönkre tettem egy fél háztartást és anyagi csődbe vittem magam emiatt nem tudok a barátaimmal lenni szerinted megértik vagy nagyon kilesznek akadva?

Ui.:Beszéltem P-vel heart
PostPosted: Thu Jul 02, 2009 6:49 am

Dr. Maci én irtóra félek a fogorvosomtól...meg úgy az összestől... emo sweatdrop ( 2 éve fogszabályzóm van és havi 1x-2x-szer el kell hozzá látogatnom és egyszerűen tök ideg vok amikor belépek a rendelőbe..... crying ) hogy győzhetném le a félelmem?

Csokis_Muffin

6,150 Points
  • Signature Look 250
  • Person of Interest 200
  • Citizen 200

vrobi

PostPosted: Thu Jul 02, 2009 9:14 am

...én nem vagyok Dr.Maci de neked Robocat csak azt tudom javasolni hogy hallgasd ahhogy a többieknek fúrják meg húzzák a fogukat és ordítanak...és gondolj arra hogy neked jobbdolgod lessz és nemcsinálnak veled semmi iet

...am...medve...hogyha az élet akkor élet ha van célunk...vagy ehhez hasonlót mondtál...és mivan ha elértük a célunkat???...keresünk egy másikat???

...Mondjuk én már megtaláltam életem értelmét heart _ heart
PostPosted: Thu Jul 02, 2009 11:11 am

Scsaba: köszönöm a bókot.

Aoyama: Szerintem megértik, max amiatt akadnak ki amit tettél. UI: Az jóóó csak így tovább lassacskán....

Robotcica: Én is félek a fog orvostól, de van 3 remek módszerem, hogy minél kevesebbet lássam.
1. Rendszeres fogmosás (Ha teheted napi 3 alkalommal)
2. fogselyem (Napi 2 alkalom)
3. Fogorvosra ne gondolj. Csukdbe a szemed és gondolj valamire amit nagyon szeretsz. Gondolhatsz a szerelmedre (vagy az álom pasidra pl: Orlando Bloom), esetleg egy olyan helyre ahol szeretsz lenni. A lényeg az, hogy olyan helyzetbe juss ahol kitudod zárni a fogorvost, akkor nem fogsz érezni semmit! De tényleg nekem már bevált.

Robi: Ha megtaláltuk a célunkat akkor az a célunk hogy meg is tartsuk. biggrin

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Tue Jul 07, 2009 3:10 am

1 ember kezelés alatt. titkon. Jó látni, hogy ha ide nem is írtok ide attól még, írtok nekem. Én meg segítek nektek. 3nodding
PostPosted: Mon Jul 27, 2009 1:46 pm

Probléma meg oldva. Új tag jelenkezett problémával. Lassan átnevezhetném magamat szerelem dokinak....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Fri Jul 31, 2009 11:44 pm

Még kezelés alatt..... nehezebb esett.....
PostPosted: Wed Aug 05, 2009 9:49 am

Kedves Dr. Maci!
Az én gondom, az, h az egyik osztálytársam mikor a barátnőmmel(az egyetlennel) akar lenni és összevesznek, akkor a barátnőm velem van (beszélgetünk, stb.) és a lány -aki piszkál- egyből engem ba**tat....-.- Mit tegyek?

Silphil

5,150 Points
  • Team Edward 100
  • Friendly 100
  • Befriended 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Aug 09, 2009 1:54 pm

Silphil
Kedves Dr. Maci!
Az én gondom, az, h az egyik osztálytársam mikor a barátnőmmel(az egyetlennel) akar lenni és összevesznek, akkor a barátnőm velem van (beszélgetünk, stb.) és a lány -aki piszkál- egyből engem ba**tat....-.- Mit tegyek?

Bocsánat a kései reagálásért... elöször.... Másodszor:

Csak hogy értsem a problémádat kérlek fogalmazd át mert egy ideig el bíbelődtem de nem értettem meg elsőre....
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 9:09 am

Egy újjabb pánciens... annyira szomorú a világ nem? neutral

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 9:15 am

Dr. Macis Kenyér! xD Najó, ne hülyüljünk xD
Dr. Maci!

Szerintem Silphil arra akart kilyukadni, hogy van egyszem bnője, akinek meg van mégegy, és ha a szóban forgó barátnő meg a 3. lány összevesznek, akkor a barátnő Silphilhez megy, és olyankor a 3. lány piszkálja Silphilt. Ha nem jól értem, javítsatok ki xd
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 11:17 am

Syrielle
Dr. Macis Kenyér! xD Najó, ne hülyüljünk xD
Dr. Maci!

Szerintem Silphil arra akart kilyukadni, hogy van egyszem bnője, akinek meg van mégegy, és ha a szóban forgó barátnő meg a 3. lány összevesznek, akkor a barátnő Silphilhez megy, és olyankor a 3. lány piszkálja Silphilt. Ha nem jól értem, javítsatok ki xd

Íg sem nagyon értem, de szeretném tőle hallani mivel az ő problémája.

2 pánciens van...

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200