|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:50 pm
Pitko Jest latwiejsze wyjscie xd Zarrznac brata albo bo wyeksmitowac od kompa (jesli to twoj komp to zaluz haslo). Wtedy ci braciszek nic nie wyrznie. No akurat do tego dochodzic nie musze, bo rodzice planuja mi poskladac z kilku starych czesci "nowego" kompa. Plus dokupic 40 Giga pamieci i RAM'u. Tak zebym mogla sobie wgrac jakies lekkie gierki i moje programy graficzne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 4:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 5:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:59 am
Te to temat o grach czy Emulach??? Ale Oczywiście tego EARTH'a 2140nie darujemy z Jiferem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:11 am
Pitko Te to temat o grach czy Emulach??? Ale Oczywiście tego EARTH'a 2140 nie darujemy z Jiferem. Pitko , a czy ktoś nie ma prawa zbaczać z tematu dyskucji ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:13 am
PointZer0 Pitko Te to temat o grach czy Emulach??? Ale Oczywiście tego EARTH'a 2140 nie darujemy z Jiferem. Pitko , a czy ktoś nie ma prawa zbaczać z tematu dyskucji ? xp on mnie chyba nie luuubiiiiiiii crying crying crying crying crying wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:20 am
Dobra dobra...Można (w końcu też o kompie) A ty Obcy poprostu jesteś obcy!!!Hehehe przecierz nikomu nie mówiłem że go nielubię a tymbardzej tobie. Fajny jasteś i lubie jekcoś piszesz bo rozkręcasz troche tematy.
PS. Luknijcie do >>>Humorku<<<.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:34 am
Ale z Ciebie los Pietras.... Jus mam EARTHA!!! I ani na kazie, ani na mulach, losiach ani na torentach czy imeshach nie bylo! Znalezlem jedna jedyna stronke z ripem! I gro!!!! Co prawda bez dzwieku, bo win nie chce go obslugiwac i nie po Polsku ale to nic smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:38 pm
A ja zainstaluję sobie RO i wlezę na DRT. I pamiętaja co robiłem High Wizzem będę klął na czym świat stoi że taki słąby jestem na początku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:10 am
A ja sie ostatnio w Arcanum i Heroski zagrywa. Niby proste gierki, a jakie fajne^^ Szczegolnie Heroski^______________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:04 am
Wiecie w co bym sobie zagrała?... W "The World" 3nodding ( i zeby mi wyskoczyło Life Over hehe.. whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:16 am
Neilameane A ja sie ostatnio w Arcanum i Heroski zagrywa. Niby proste gierki, a jakie fajne^^ Szczegolnie Heroski^______________^ Jak lubisz Heroski to polecam Disciples. Gierka wg. mnie lepsza i tania. 19.90 z dodatkiem w supermarketach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:55 am
Zalezy jeszcze o ktorych Herosach movimy... Ale tak... dolaczam sie do propozycji Pitka. Dobra i bardzo Ciekawa graficznie gra. Co prawda odchodzi aspekt prowadzenia taktycznego (w pewnym sesie) bitwy, bo nie mozna wojsk przemieszczac, ale za to jest masa zaciefajnych rzeczy. Napewno Kampanie! To jest cos smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|