|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2007 5:44 am
cheese_whine bo mam ochotę się uchlać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2007 7:58 am
a ja mam zly humor dzis, bo moja już-nie-super kumpela brata się z moim wrogiem...bóóóóóóó... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2007 11:24 am
A ja mam jutro z niemieckiego sprawdzian a nic nie kumam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2007 1:06 pm
...jestem bardzo zdenerwowana [jakis stan lekowy alboco] i nie wiem dlaczego... w ofole mi jakos niebardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 10:53 am
zalamana (egzam na prawko zawalilam crying niech mnie kots przytuli..!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 12:03 pm
przemusl to o przytuleniu jeszcze raz xd
ogolnie: wsciekla. jestem chora, mam goraczke, zawroty gloy i w ogole, a nie zostawili mi nawet odrobiny cieplej wody i mylam leb w lodowatej... scream scream scream a jutro rano na uczelnie... i mnie zabija za to, ze nie dalam im zaswiadczenia od lekarza i moja kata szczepien znajduje sie w innym wymiarze... zyc nie umierac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 7:10 am
ja mam dobry humor...wróciłam ok 3 nad ranem z mojej 18nastki... ludzie którzy mnei eni znają twierdzą ze się schlałam w 4 dupy...trudno, ja tam swoje wiem, a humor mam naprawde dobry!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 8:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 10:30 am
zmeeeczonaaa... zrobili nam 4h wykladu o zasadach BHP i na koniec test z tego crying za co.... naprawde rozumie, ze to szczegolnie niebezpieczne studia, ale bez przesady...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 11:21 am
zmęczyłam się codziennym wkurzaniem się, więc dzisiaj z senną błogością zaakceptowałam kolejne niewyobrażalne przeciwności losu (mam ostatnio pecha w rozmiarze XXXXXXL...) emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 2:47 am
*zalicza glebę ze zmeczenia* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 6:26 am
*wrocila po imprezie o 7mej* ogolnie spoko, tylko denerwuje mnie fakt, ze nie moge znalezc podrecznka... wie moze ktos, gdie mozna kupi podstway chemii nieorganicznej Bielanskiego? [1szy tom]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 12:15 pm
ogolnie czar 18nastki prysł... mrów ma doła, bo wszystko sie piepszy... od góry do dołu... jestem zawieszona pomiedzy kilkoma rzeczami...HEF, ratuj.... ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 30, 2007 2:44 am
zmeczona, ale zadowolona w sumie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 9:51 am
arrow zadowolona 3nodding *pierwszy dzien studiow a na uczelni bylam tylko 15 min xd ; *ponadtwo dostane grupe oazodzieciakow mrgreen ; arrow a troche zla, bo *katowalam sie szantami co wywolalo niepotrzebne wspomnienia + mysli; *mam grupe totalnych sztywniakow i jak sie nie rozkrecą to ja tam umre! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|