|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 7:20 am
Arlenevean CoB to nie black metal razz Swoją drogą, Wy to potraficie odwrócić kota ogonem ^^' Nie chodzi mi o "szpan", że słucham....po prostu w moim otoczeniu, okolicy etc. to zjawisko niecodzienne, niestety :/ nie miałam na myśli szpanu, ani nic takiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 9:56 am
a ktoś może słucha czegoś spokojniejszego? np. Apocalyptici?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 6:45 am
Sillver Lady a ktoś może słucha czegoś spokojniejszego? np. Apocalyptici? ja słucham mozarta i beethovena, ale chyba nie o to ci chodzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 10:18 am
Ha! Ja na okrągło słucham Uwertury do Williama Tell'a Rossiniego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 3:13 am
pani psychol Sillver Lady a ktoś może słucha czegoś spokojniejszego? np. Apocalyptici? ja słucham mozarta i beethovena, ale chyba nie o to ci chodzi mrgreen raczej nie... to jest cello metal ale lubię Beethovena. I Czajkowskiego. Oraz Griega. I na tym niestety koniec jesli chodzi o klasykę. A swoją drogą Apocalyptica zrobiła genialny, GENIALNY cover Griega "w grocie króla gór" Naprawdę polecam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 6:39 am
beethovena też lubię, yhym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 6:43 am
Sillver Lady a ktoś może słucha czegoś spokojniejszego? np. Apocalyptici? Apocalypticy tyz slucham... ooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 05, 2008 8:16 am
blackmail, tempo tempo
ta nowa płyta mi się baaardzo podoba, jest ponadczasowa słucham jej już tydzień i się nie nudzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 3:52 am
co myslicie o tym zespole?
www.imbeer.org.pl
Jest to młody zespół funk-rockowy z Trójmiasta. Graja covery RHCP, t-love, lady punk, blendersów i inne, ale głównie zajmują się tworzeniem własnej muzyki. Ze strony w dziale multimedia można zasiorbać ich studyjne kawałki (narazie tylko 8 sad ). Polecam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 4:37 am
Ozzwald, widzę, że się Huntera słucha smile W Warszawie na Juwenaliach będzie grać ^^ Apocaliptica żadko, bardzo żadko, bardziej System scream A ten zespół z Trójmiasta całkiem ciekawy ^^ Ja natomiast polecam Pożar Moskwy. Całkiem fajny zespół. Choć nie słucham tego typu muzyki to przypadł mi do gustu. Grali z Kultem w Spodku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 3:50 am
A ja mam autografy Korpiklaani :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 7:38 am
Delein the Wildest A ja mam autografy Korpiklaani :3 zaprosili Cie na taka wikingowska uczte jak na teledysku? a jak juz jestesmy przy przechwalkach to mam autograf i rysuneczek Patrysi z Husky... (i reszty zespolu tez sumie..) cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 12:13 pm
opcy Delein the Wildest A ja mam autografy Korpiklaani :3 zaprosili Cie na taka wikingowska uczte jak na teledysku? a jak juz jestesmy przy przechwalkach to mam autograf i rysuneczek Patrysi z Husky... (i reszty zespolu tez sumie..) cool Haha, mnie anie, ale znajomy byl w austrii na ich koncercie i podobno costam z nimi wypil no i dostal podpisy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 3:40 pm
od jakiegoś miesiąca z uporem maniaka słucham płyty "Opheliac" Emilie Autumn... a wszystko przez edynburg rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 3:28 pm
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest A ja mam autografy Korpiklaani :3 zaprosili Cie na taka wikingowska uczte jak na teledysku? a jak juz jestesmy przy przechwalkach to mam autograf i rysuneczek Patrysi z Husky... (i reszty zespolu tez sumie..) cool Haha, mnie anie, ale znajomy byl w austrii na ich koncercie i podobno costam z nimi wypil no i dostal podpisy biggrin nu a ja z Patrysia i zespolem jadlem pizze... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|