Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 83 84 85 86 87 88 89 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PanPiecia

Skilled Duck

PostPosted: Sat Feb 16, 2008 2:14 pm

To ja troszeczkę zacofany jestem bo ja to Kat, Hunter, Aljas kuszobab, Therion, Beltine i Mr. Zoob ale kto słucha takiego stetryczałego dziada jak ja i takiej muzyki????

Mam pytanko, czy ktoś ma utwory zespołu Bohemian Heart bo ja bardzo chcieć
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 2:59 am

piecia86
To ja troszeczkę zacofany jestem bo ja to Kat, Hunter, Aljas kuszobab, Therion, Beltine i Mr. Zoob ale kto słucha takiego stetryczałego dziada jak ja i takiej muzyki????

Mam pytanko, czy ktoś ma utwory zespołu Bohemian Heart bo ja bardzo chcieć

A tam zacofany! Kat i Therion wiecznie żywe (chociaż najnowszy album Theriona mi się tak cienko podobał razz ) ja od siebie dorzucę jeszcze (i przede wszystkim) KoRn'a ubóstwiam ten zespół zarówno po rozłamie jak i przed! Byłem na Torwarze na koncercie i był to najlepszy dzień tego roku (zaraz po moich urodzinach razz ) A jakie albumy Theriona?

Amberslash

opcy

PostPosted: Fri Feb 22, 2008 3:28 am

co do Kata to swojego czasu na plycie tegoz zespolu napisalem korektorem koledze 'Jezus Cie kocha'

nie ucieszyl sie.. neutral
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 6:04 am

mozart requiem, caaały czas

pani psychol

malutki5200

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 8:23 am

Sorki ale nieslucham metalu ..
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 3:59 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

zwłaszcza skullflower heart

pani psychol

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 6:16 am

piecia86

mnie to najblizsze rytmy ^^
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 10:53 am

a słucha ktoś może RHCP?

vvicia

Arlenevean

PostPosted: Sun Mar 09, 2008 11:12 am

Pewnie Was zaskoczę, ale ja to głównie słucham black metalu xD Chyba zaraziłam się tym od brata xP
W zasadzie to słucham każdej odmiany, a z tych "najulubsieńszych" to Burzum, Ragnarok, Dimmu Bordir, polski Behemocik, Isengard ^^ Reszta to choćby Sabaton, Children of Bodom, Blind Guardian (uwielbiam kawałki Time Stands Still At the Iron Hill oraz Curse of Feanor) Falkenbach, Sonata Arctica, Turisas ojj...długo by można wymieniać ;D
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 12:31 pm

Arlenevean
Pewnie Was zaskoczę, ale ja to głównie słucham black metalu xD Chyba zaraziłam się tym od brata xP
W zasadzie to słucham każdej odmiany, a z tych "najulubsieńszych" to Burzum, Ragnarok, Dimmu Bordir, polski Behemocik, Isengard ^^ Reszta to choćby Sabaton, Children of Bodom, Blind Guardian (uwielbiam kawałki Time Stands Still At the Iron Hill oraz Curse of Feanor) Falkenbach, Sonata Arctica, Turisas ojj...długo by można wymieniać ;D

o, patrz, a mnie to nie zaskoczyło...

pani psychol

Arlenevean

PostPosted: Sun Mar 09, 2008 10:02 pm

Domyślam się ^^
Ale większość społeczeństwa uważa to za rzecz nienormalną, tak więc to był tylko taki dodatek smile
PostPosted: Mon Mar 10, 2008 5:36 am

Bark Psychosis

opcy

pani psychol

PostPosted: Mon Mar 10, 2008 8:55 am

Arlenevean
Domyślam się ^^
Ale większość społeczeństwa uważa to za rzecz nienormalną, tak więc to był tylko taki dodatek smile

a ja zauważyłam coś takiego, że ludzie słuchają albo wszystkiego (czyli niczego) albo słuchają metalicy, narvany czy tam innych iron maiden.

ale to się zmienia...
PostPosted: Wed Mar 12, 2008 5:30 am

Arlenevean

ja slucham procz Dummu borgir, behemota, children of bodom jeszcze mayhema, cradle of filth, absu, absurd, celtic frost,
a poza blackiem:
bathory, death,pantera, egde of sanity, slayer, moon sorrow itd.

wiec niczym nie zaskakujesz...

Ozzwald

Arlenevean

PostPosted: Thu Mar 13, 2008 7:51 pm

CoB to nie black metal razz

Swoją drogą, Wy to potraficie odwrócić kota ogonem ^^' Nie chodzi mi o "szpan", że słucham....po prostu w moim otoczeniu, okolicy etc. to zjawisko niecodzienne, niestety :/
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 83 84 85 86 87 88 89 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces