|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:14 pm
To ja troszeczkę zacofany jestem bo ja to Kat, Hunter, Aljas kuszobab, Therion, Beltine i Mr. Zoob ale kto słucha takiego stetryczałego dziada jak ja i takiej muzyki????
Mam pytanko, czy ktoś ma utwory zespołu Bohemian Heart bo ja bardzo chcieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 2:59 am
piecia86 To ja troszeczkę zacofany jestem bo ja to Kat, Hunter, Aljas kuszobab, Therion, Beltine i Mr. Zoob ale kto słucha takiego stetryczałego dziada jak ja i takiej muzyki???? Mam pytanko, czy ktoś ma utwory zespołu Bohemian Heart bo ja bardzo chcieć A tam zacofany! Kat i Therion wiecznie żywe (chociaż najnowszy album Theriona mi się tak cienko podobał razz ) ja od siebie dorzucę jeszcze (i przede wszystkim) KoRn'a ubóstwiam ten zespół zarówno po rozłamie jak i przed! Byłem na Torwarze na koncercie i był to najlepszy dzień tego roku (zaraz po moich urodzinach razz ) A jakie albumy Theriona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 3:28 am
co do Kata to swojego czasu na plycie tegoz zespolu napisalem korektorem koledze 'Jezus Cie kocha'
nie ucieszyl sie.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 6:04 am
mozart requiem, caaały czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 8:23 am
Sorki ale nieslucham metalu ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 3:59 am
 zwłaszcza skullflower heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 6:16 am
piecia86 To ja troszeczkę zacofany jestem bo ja to Kat, Hunter, Aljas kuszobab, Therion, Beltine i Mr. Zoob ale kto słucha takiego stetryczałego dziada jak ja i takiej muzyki????
mnie to najblizsze rytmy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 11:12 am
Pewnie Was zaskoczę, ale ja to głównie słucham black metalu xD Chyba zaraziłam się tym od brata xP W zasadzie to słucham każdej odmiany, a z tych "najulubsieńszych" to Burzum, Ragnarok, Dimmu Bordir, polski Behemocik, Isengard ^^ Reszta to choćby Sabaton, Children of Bodom, Blind Guardian (uwielbiam kawałki Time Stands Still At the Iron Hill oraz Curse of Feanor) Falkenbach, Sonata Arctica, Turisas ojj...długo by można wymieniać ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 12:31 pm
Arlenevean Pewnie Was zaskoczę, ale ja to głównie słucham black metalu xD Chyba zaraziłam się tym od brata xP W zasadzie to słucham każdej odmiany, a z tych "najulubsieńszych" to Burzum, Ragnarok, Dimmu Bordir, polski Behemocik, Isengard ^^ Reszta to choćby Sabaton, Children of Bodom, Blind Guardian (uwielbiam kawałki Time Stands Still At the Iron Hill oraz Curse of Feanor) Falkenbach, Sonata Arctica, Turisas ojj...długo by można wymieniać ;D o, patrz, a mnie to nie zaskoczyło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 10:02 pm
Domyślam się ^^ Ale większość społeczeństwa uważa to za rzecz nienormalną, tak więc to był tylko taki dodatek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 5:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 8:55 am
Arlenevean Domyślam się ^^ Ale większość społeczeństwa uważa to za rzecz nienormalną, tak więc to był tylko taki dodatek smile a ja zauważyłam coś takiego, że ludzie słuchają albo wszystkiego (czyli niczego) albo słuchają metalicy, narvany czy tam innych iron maiden. ale to się zmienia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 5:30 am
Arlenevean Pewnie Was zaskoczę, ale ja to głównie słucham black metalu xD Chyba zaraziłam się tym od brata xP W zasadzie to słucham każdej odmiany, a z tych "najulubsieńszych" to Burzum, Ragnarok, Dimmu Bordir, polski Behemocik, Isengard ^^ Reszta to choćby Sabaton, Children of Bodom, Blind Guardian (uwielbiam kawałki Time Stands Still At the Iron Hill oraz Curse of Feanor) Falkenbach, Sonata Arctica, Turisas ojj...długo by można wymieniać ;D ja slucham procz Dummu borgir, behemota, children of bodom jeszcze mayhema, cradle of filth, absu, absurd, celtic frost, a poza blackiem: bathory, death,pantera, egde of sanity, slayer, moon sorrow itd. wiec niczym nie zaskakujesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 7:51 pm
CoB to nie black metal razz
Swoją drogą, Wy to potraficie odwrócić kota ogonem ^^' Nie chodzi mi o "szpan", że słucham....po prostu w moim otoczeniu, okolicy etc. to zjawisko niecodzienne, niestety :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|