|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 12:54 am
Sztyanime Narcisz Sztyanime bibortetu A Mikulás ma vicces kedvében volt. A DC így még soha sem lepett meg. Még álmosan rákattintok az elsőre és látom arany és, hogy 1 000. surprised Aztán jobban megnézem, hogy nem káprázik e a szemem és nem. Ráadásul nem simán ezer aranyat nyertem én 1000Pi Goldot nyertem! eek rofl jujjjjuujjj!! olyat már én is kaptam! háromszor eek eek Mi a külömbség az meg a sime gold között? nem tudom..én 3000-ret kaptam egy olyanra Én direkt kiszámoltam 1000Pi arany=3144 arany. És tényleg Pi=3,144. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 5:55 am
bibortetu Sztyanime Narcisz Sztyanime bibortetu A Mikulás ma vicces kedvében volt. A DC így még soha sem lepett meg. Még álmosan rákattintok az elsőre és látom arany és, hogy 1 000. surprised Aztán jobban megnézem, hogy nem káprázik e a szemem és nem. Ráadásul nem simán ezer aranyat nyertem én 1000Pi Goldot nyertem! eek rofl jujjjjuujjj!! olyat már én is kaptam! háromszor eek eek Mi a külömbség az meg a sime gold között? nem tudom..én 3000-ret kaptam egy olyanra Én direkt kiszámoltam 1000Pi arany=3144 arany. És tényleg Pi=3,144. rofl jaj.... ez nagyon beteg XD de akkor én inkább radiánban kérném....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 12:40 pm
Beszámoló Malnak: Remek volt a találkozó! Vettem 10 tombolát egy ezresért és nyertem egy csomót kb 7-8 ezer Ft értékben. Hehe már a többi emberkének nem tetszett hogy mindent én viszek... Nyertem Narutó mangát, Star trek mangát, 4 kretén újságot, És egy Pókember és betmen képregény külön számot. Umm voltak dedikáló emberkék is de oda nem nagyon mentem. Részemről ennyi.... Majd Napsugár és Molya mesélnek mert ők is voltak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 10:35 pm
igen... maci sokmindent elvitt..... konkrétan én az 5 tombolámmal semmit nem értem.... de ez van... nah am sztem jó volt, az élő rajzolás nekem nagyon tecett, végre megvettem azt a mangát amit már régóta kinéztem... am sok jó könyv volt, csak győzte volna az ember pénztárcája confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 7:32 am
még mindig nem tudok commenteket írni crying crying de mér nem?????? gonk csak velem tol így ki a rendzser vagy van más sorstársam is??? (és akkor itt bocsánatot ís kérek azoktól akiknek nem írtam vissza, de már elegem van abból h folton üzenetekben magyarázkodok...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 9:24 am
Na jólvan gyerekek.... most olyan ideges lettem majdnem kitöröltem az egész acountomat..... tegnap untam a fejemet, az ingyen artos részben rajzolgattam másoknak, meg cserébe, meg pár helyen kértem, persze mindenhol írják, hogy beszélgesünk, én próbálok is, arról nem tehetek, ha SENKI nincs ott..... aztán találtam egyet, ahol nagyon szépek voltak a rajzok, jó, végig olvasom az EGÉSZ első oldalt, még az olyan hülyeségeket is, hogy akik csinálják mit írnak magukról, meg melyikük izgul a gázmaszkokra (halál komoly, benne volt) ok, kimásolom azt a hülye formanyomtatványt, kitöltöm, leposztolom. Fél óra múlva valaki letépi a fejemet, hogy nem jó... ok, mégegyszer elolvasom, megint nem jó, de senki nincs fent. Mondom elnapolom másnapra, mert már este tíz volt. Erre, ma ránézek, és mindenki ordibál velem, hogy mert nem olvastam el, hogy hülye vagyok, és gaz csaló, és tűnjek el, meg hogy csak benyomom és aztán huzok is a francba..... kb egymás után 3-4 postom van.... csak ha háromnegyed óráig nincs ott senki az ember elmegy... nem értem mit csesztem el.... ha valaki tudja vágjon fejbe, és bocsánatot fogok kérni, de ezt a shopot én töröltem az emlékeimből... nah, máris nyugodtabb vagyok.... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 5:12 am
Ma lépek föl Gaiára, álmosan, kábán, még nem teljesen magamnál és látom, hogy van valami karácsonyos szarság... mondom: Yay! Ingyen cucc! Ekkor még nem olvastam bele és nem kattintottam rá a nagy piros táblára. Megvolt a déjlicsensz, utána bele estem ebbe a hibába. Hát mit ad nekünk Gaia? Mi mást, mint még több reklámot és pénköltési lehetőséget, azoknak a kiváltságosoknak, akik Gaia Cash-sel rendelkeznek. A gyomrom forog...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 6:24 am
ha már itt tartunk.... mi nem is tudunk casht venni?? mármint mi itt mo.-n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 12:20 pm
Sziasztok! Nos mint látszik visszatértem!!!Új profil, új avi, új felszerelés!!! Szóval mindenkit várok szeretettel a profilomon! És ha már meglepikről van szó, az én meglepim, mindenkit megcsináltam babában, tudom nem nagy cucc, de nekem nagyon tetszik, remélem azért magatokra ismertek egy kicsikét! razz Mi van veletek? Mizu? Régen dumáltunk, és teljesen avittnak érzem magamat........... eek Szóval nyomjátok ezerrel az infozáport!!! Na jó elismerem én sem voltam nagyon gaia közelben(meló-otthon-gondok a szokásos stb.), de most igyekszem bepótolni, bár így sem vagyok nevezhető zomg királynőnek lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 4:36 am
Eh.... olyat olvastam most... csak úgy sétálgattam youtubon, erre valaki felháborodik, hogy be kéne tiltani valami sorozatot, mert milyen rosz és "minden 20 év alatti gyereknek 9 órakor már ágyban kéne lenni, hogy ne szenyezék be a lelküket" 18 vagyok...és nem gyerek... ki ez az idióta? O.O Amúgy üdv Panka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 5:10 am
napsugar ha már itt tartunk.... mi nem is tudunk casht venni?? mármint mi itt mo.-n Miért ne lehetne. Bizonyos fizetési módokat nem használhatunk, az igaz, de tudunk venni Casht.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 8:35 am
Narcisz Eh.... olyat olvastam most... csak úgy sétálgattam youtubon, erre valaki felháborodik, hogy be kéne tiltani valami sorozatot, mert milyen rosz és "minden 20 év alatti gyereknek 9 órakor már ágyban kéne lenni, hogy ne szenyezék be a lelküket" 18 vagyok...és nem gyerek... ki ez az idióta? O.O Amúgy üdv Panka ^^ A világ tele van idiótákkal. Lehat az illető, akár elvakult, vallási bigott, akár egy rég letűnt korszak megszállott híve, gondolok itt a sok vén csótányra aki visszasírja a kommunizmust, vagy még sorolhatnék rengeteg hasonlót. A világ tele van idiótákkal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:49 am
Tele van idiótákkal, így igaz, én vagyok az egyik! Beleszerettem azonnal a piros pixikbe! blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:01 pm
Igaz milyen kis cukrok? *insert adorebly cute smile hear* De nekem az atlantisz rend lovagja a képen jóbban bejött azért *megnyalja a száját*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|