|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:51 pm
ariellechan Gveir Nie wszyscy lubią. Diabelnie lubię krótkie włosy. Ale w tym przypadku to musi pasować po prostu dziewczynie. długie włosy są czasem strasznie kłopotliwe, ja nigdy za nimi nie przepadałam. Mam teraz półkrótką fryzurkę i jest mi w niej najlepiej ( testowałam wszystkie długości dramallama ) a co myślicie o facetach z długimi włosami ?? Nie lubią.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:53 pm
racqel ariellechan Gveir Nie wszyscy lubią. Diabelnie lubię krótkie włosy. Ale w tym przypadku to musi pasować po prostu dziewczynie. długie włosy są czasem strasznie kłopotliwe, ja nigdy za nimi nie przepadałam. Mam teraz półkrótką fryzurkę i jest mi w niej najlepiej ( testowałam wszystkie długości dramallama ) a co myślicie o facetach z długimi włosami ?? Nie lubią. a co lubią ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:16 pm
ariellechan racqel ariellechan Gveir Nie wszyscy lubią. Diabelnie lubię krótkie włosy. Ale w tym przypadku to musi pasować po prostu dziewczynie. długie włosy są czasem strasznie kłopotliwe, ja nigdy za nimi nie przepadałam. Mam teraz półkrótką fryzurkę i jest mi w niej najlepiej ( testowałam wszystkie długości dramallama ) a co myślicie o facetach z długimi włosami ?? Nie lubią. a co lubią ?? Lubią inaczej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:40 pm
*podpisuje sie na oswiadczeniu* d o k l a d n i e mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 3:03 pm
revcat *podpisuje sie na oswiadczeniu* d o k l a d n i e mrgreen O proszę. I wszystko już jasne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 4:38 am
racqel revcat *podpisuje sie na oswiadczeniu* d o k l a d n i e mrgreen O proszę. I wszystko już jasne. typical cool
e tam, włos to włos, ma być zadbany - umyty, ułożony odpowiednio do fryzury
ale tyż prawda, co komu pasuje.... ja w długich wyglądam jak... jak.... "idź stąd i nie wracaj" - najdelikatniej mówiąc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 5:15 am
ariellechan Gveir Nie wszyscy lubią. Diabelnie lubię krótkie włosy. Ale w tym przypadku to musi pasować po prostu dziewczynie. długie włosy są czasem strasznie kłopotliwe, ja nigdy za nimi nie przepadałam. Mam teraz półkrótką fryzurkę i jest mi w niej najlepiej ( testowałam wszystkie długości dramallama ) a co myślicie o facetach z długimi włosami ?? mój cłopak ma dłuższe włosy ode mnie, a i ja mam długawe... ale po matursze skrócę :3 długie nie zawsze są praktyczne. Już tu mówię o sprawach łożkowych...,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 9:34 am
EvilYuki długie nie zawsze są praktyczne. Już tu mówię o sprawach łożkowych..., Czy ja wiem... Mi tam nigdy nie przeszkadzały ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 9:42 am
Gveir EvilYuki długie nie zawsze są praktyczne. Już tu mówię o sprawach łożkowych..., Czy ja wiem... Mi tam nigdy nie przeszkadzały ;] a te między palcami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 10:51 am
Swoje - nie mam, dziewczyny - na taką z nimi nie trafiłem ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 10:58 am
Gveir EvilYuki długie nie zawsze są praktyczne. Już tu mówię o sprawach łożkowych..., Czy ja wiem... Mi tam nigdy nie przeszkadzały ;] jak spie, a on chce mnie pocalowac w czoło i ma wtedy rozpuszczone włosy, to te jego pióra mnie łaskoczą i budzą. I vice versa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 8:58 am
W takich sprawach To mój mężczyzna łaskawie zakłada włosy za ucho... To przeciez takie proste =P Ale zwykle mnie całuje jak chce mnie obudzić =P
I wydało się, że ja z takich, co to ubóstwiaja panów z długimi włosami =3 No bo tak już mam... Dla mnie to od razu kojarzy się z opowieściami fantasy, rycerzami, książętami... Ojejejej =P Mój Michaś ma takie proste włosy do ramion, wiecznie roztrzepane (takie najcudniejsze! =D *mdleje*).... Jak dla mnie kazdy chłopak powinien nosic długie włosy! Tak jak hen dawno temu! I tak by było najlepiej =P Ale niestety w erze techno i disco polo oraz piłki noznej nie wchodzi to w rachubę i wcale nie miałam zamiaru nikomu ubliżać, więc prosze się nie bulwersować =P
Ja mam włosy proste za ramiona, ciemnobrązowe, wypazurowane. Niefarbowane. Czy to tez ma jakieś znaczenie, czy kolor jest naturalny? =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 10:34 am
Mylenka No bo tak już mam... Dla mnie to od razu kojarzy się z opowieściami fantasy, rycerzami, książętami... Ojejejej =P Mój Michaś ma takie proste włosy do ramion, wiecznie roztrzepane (takie najcudniejsze! =D *mdleje*).... Jak dla mnie kazdy chłopak powinien nosic długie włosy! Tak jak hen dawno temu! I tak by było najlepiej =P Ale niestety w erze techno i disco polo oraz piłki noznej nie wchodzi to w rachubę i wcale nie miałam zamiaru nikomu ubliżać, więc prosze się nie bulwersować =P walsnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 10:40 am
Mylenka W takich sprawach To mój mężczyzna łaskawie zakłada włosy za ucho... To przeciez takie proste =P widzisz, włosy się wymykają zza ucha, szczególnie jeżeli są długie. Dość długie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|