Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply smietnik / archiwum
(archiwalny) CASTING na Moda Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa:
Revcat
34%
 34%  [ 23 ]
Rin_Youkai
19%
 19%  [ 13 ]
Mirabell
4%
 4%  [ 3 ]
Driada
13%
 13%  [ 9 ]
Lavagetas_heqetai
27%
 27%  [ 18 ]
Total Votes : 66

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 1:15 pm

Lavagetas_heqetai
chetnie zagłosowałbym na Point_Zero ale on juz chyba tu nie przesiaduje. A moze jestem malo uswiadomiony i zmienil nick ;]

A może Leth? widzialem jak jedzie ludzi ;D
o, Leth, ona mogłaby być :3

ale sie nie pojawia TT

Kiray, wybacz mi, nie odwzajemniam Twych gorrrących uczuć... cool
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 1:20 pm

...a tak ten nooo: KIRAY NA MODA !!!! YES YES YES mrgreen

...ze ograniczen nie widzialem popieram kolegi kandydature...

revcat

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 1:24 pm

Lavagetas_heqetai
chetnie zagłosowałbym na Point_Zero ale on juz chyba tu nie przesiaduje. A moze jestem malo uswiadomiony i zmienil nick ;]

Point_Zero zaginal bez sladu rok temu, Lethi odeszla z gildii i na razie nie chce wrocic
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 1:26 pm

Omega Sun
Lavagetas_heqetai

Point_Zero zaginal bez sladu rok temu, Lethi odeszla z gildii i na razie nie chce wrocic

Point:
Last login
07/24/2006

on byl modem (i to naprawde dobrym) przedemna z tego co kojarze..

opcy

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 1:28 pm

Omega Sun
Lavagetas_heqetai

no to kupowato, ale że Leth nie chce wrocic? chyba mnie cos ominęło. No ale jak nie da rady to pech
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 2:06 pm

EvilYuki
Driadaa

no tak, gdy człowiek ma czasem doła to go juz do niczego nie mozna zatrudnic? jak napisał degenerat modem powinien być ktoś patrzący na człowieka przez pryzmat istoty posiadającej też swoje problemy i nie kierujący sie osobistymi emocjami wiec Ty zupełnie odpadasz, bo nie mozesz zrozumiec, ze kazdy ma w swoim zyciu chwile zalamania,smutku, czy jak kto woli tymczasowego dola.... rozumiem fakt, iz probujesz wyeliminowac wspolzawodnikow jednak przypuszczam, ze to moderatorzy, jak i uzytkownicy beda mogli sie na ten temat wypowiedziec i oni zadecyduja kto jest najlepszym kandydatem (nie mam duzych szans, ale mam nadzieje,ze najgorsza tez nie jestem...)
jemu nie chodziło o to, że masz doła, czy coś takiego, a raczej chyba o to, że mało o Gai wiesz, pytasz o różne rzeczy i jesteś nieobeznana tak jak modowie być powinni. Nie przypominam sobie takiej sytuacji związanej z Tobą, ale pasuje mi ona bardziej do kontekstu.

no i nie bierz definicji degenerata jako słowa świętego. Moderator ma pilnować porządku, a nie jakoś tam współżyć z innymi.

ok wiem czasem sie gubie no ale cóż postawmy sprawe jasno nie chcecie mnie to nie... rolleyes a jesli chodzi o obecnosc to staram sie byc tak czesto jak sie da, i nie jest powiedziane ze jak nie odpisuje na posty to ze ich nie czytam....zostawiam swój los w rękach ludu

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 2:42 pm

opcy
Omega Sun
Lavagetas_heqetai

Point:
Last login
07/24/2006

on byl modem (i to naprawde dobrym) przedemna z tego co kojarze..

1-Zero dla waszej wiadomości żyje i ma się całkiem w pytkę z tego co go widziałem, tak wiec spokojnie.
2-chyba nie wróci, przynajmniej w najbliższym czasie.
3-A no był dobrym modem, ... o ile modował.
4-najlepszym modem to i tak jestem... ja pirate

PostPosted: Thu Mar 22, 2007 2:07 am

Omega Sun

-Karnaa, Ariellachan i Zuzika to jeszcze dzieci, ktore nie pisza nic poza "czesc"
taaaaaak? sorry...nie wiedziałam...czuję się teraz jak niemowa...dzięki... stare

zuzika

`Amelia`

PostPosted: Thu Mar 22, 2007 2:16 am

BeeWolf
Powiem wam jedno modowanie tego Forum to syf straszny.
1) zasady i tak wszyscy mają w dupie, a jak już się jakoś onych trzymają to trafi się ktoś kto wywraca wszystko do góry nogami.
2) to robota dla 1-2 osób bo mało nas tu a gdzie kucharek 6 to w zupie więcej flegmy.
3) mrgreen
4) Kiray xD mrgreen na moda smile

4) Kiray xD mrgreen na moda smile <- Nie wiem czy to dobry pomysł, aby wywiad partyzancki majstrował w POGG : P

Ja wiem, to Wasz "sekretny plan" - pod latarnią najciemniej, szto niet?
cool
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 2:50 am

Mimo że na POGG jestem od jakichś 5-6 miesięcy, to trudno jest mi wskazać osobę, na którą bez wahania mogłabym zagłosować.

Rin - to rzeczywiście dobra dusza, jest ułożona, brak w niej chamstwa, bardzo sympatyczna kandydatura

Zastanawiam się nad Revcatem - ale wówczas układ modów na tej Gildii byłby "szemrany" mrgreen

Mirabell - trzy znaki: ???

Kukus - ciekawe stworzenie... jednakże nie chce mi się w tej dyskusji napędzać anarchistycznie-ciumkowatej spirali cool

Arielka, Zuzika - pocieszne są, żywe srebra, ale [jak to w okrutnym świecie dorosłych bywa] ich wiek i doświadczenie dyskryminuje je na starcie (wybaczcie robaczki)

Ja cool - ludziska stąd nie są chyba ogólnie do mnie przekonane, ponadto jestem chaotyczna, niedojrzała (ocho) do pełnienia odpowiedzialnych funkcji, na dodatek nie wiedziałabym jak postąpić w "trudnej" sytuacji, czyli gdyby pojawił się problem, mogłabym go po prostu nie zauważyć; no ale dlatego POGG nie ma jednego, tylko kilku moderatorów <- a to była taka antyreklama hje hje hje

Rin odpowiada mi najbardziej (mam to bardziej rozwinąć?), z tym że muszę się zgodzić z Aid, iż zdrowiej (zdrowiej - you know wkat I mean cool ) byłoby "awansowanie" kiegoś chopa a nie babeczki.

--------------------------------------------------------------------------

Poza tym patrząc na posty w szczególności z ostatnich dni, to należą one przede wszystkim do modów, kandydatów na modów bądź osób, które kategorycznie modami być nie mogą mrgreen

Dziekuję za uwagę wink

`Amelia`

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu Mar 22, 2007 8:38 am

jesli me zdanie sie liczy to ja bym byla za Mirabellkiem ewentualnie za Miskiem innej osoby nie wdze na tym stanowisku ale to moje skromne zdanie wink
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 8:51 am

Ryuukei oshii
jesli me zdanie sie liczy to ja bym byla za Mirabellkiem ewentualnie za Miskiem innej osoby nie wdze na tym stanowisku ale to moje skromne zdanie wink
Misiek? surprised

EvilYuki
Crew

racqel

PostPosted: Sat Mar 24, 2007 8:05 am

EvilYuki
Ryuukei oshii
Misiek? surprised
ditto.
PostPosted: Sun Mar 25, 2007 11:09 am

Ryuukei oshii
Twoje zdanie jest najważniejsze 4laugh

degenerat

Gem_ma

PostPosted: Sun Mar 25, 2007 1:24 pm

sory zer sie fpierniczam ale mysle ze Driadaa(Night Lady) była by gut

cool
Reply
smietnik / archiwum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash