Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Yaoi , Yuri i inne dewiacje ;) ^ od lat 18 ^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co dla ciebie?
Yaoi
32%
 32%  [ 32 ]
Yuri
12%
 12%  [ 12 ]
Hentai
34%
 34%  [ 34 ]
polędwica i ociekające tłuszczem melanże
20%
 20%  [ 20 ]
Total Votes : 98

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 8:10 am

alexvandom
PO co im majtki uczennic? xp

Yyyyyy...
Nie wiem.... sweatdrop
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 8:36 am

Christoff_Gangrell
alexvandom

Yyyyyy...
Nie wiem.... sweatdrop

I chyba lepiej sie nad tym nie zastanawiać, bo dojdziemu jeszcze do jakis dziwnych wnioskow wink

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 9:11 am

alexvandom
Christoff_Gangrell
alexvandom

Yyyyyy...
Nie wiem.... sweatdrop

I chyba lepiej sie nad tym nie zastanawiać, bo dojdziemu jeszcze do jakis dziwnych wnioskow wink

yyyhyyy xp
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 9:40 am

xd chociaz i moze cos ciekawego by z tego wyszlo xd

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

MissTao
Crew

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:16 am

ehemhem... ja tak dla porzadku zapytam: czy wszyscy panstwo odwiedzajacy ten topic posiadaja juz dowod osobisty? dodam, ze chodzi mi o wlasny, ten szwagra sie nie liczy. bo jesli nie posiadaja... ostrzezenie w tytule topika jest chyba wyrazne - w przypadku ewentualnej demoralizacji i zarazenia sie jakas dewiacja sami beda sobie winni xp
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:28 am

MissTao
ehemhem... ja tak dla porzadku zapytam: czy wszyscy panstwo odwiedzajacy ten topic posiadaja juz dowod osobisty? dodam, ze chodzi mi o wlasny, ten szwagra sie nie liczy. bo jesli nie posiadaja... ostrzezenie w tytule topika jest chyba wyrazne - w przypadku ewentualnej demoralizacji i zarazenia sie jakas dewiacja sami beda sobie winni xp
a bilet miesieczny i karta wedkarske sie licza? wink xd

opcy

Kukus

PostPosted: Sat Apr 02, 2005 3:43 pm

opcy
MissTao
myślę, że w twoim wypadku wystarczy okazanie karty szczepień
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 11:05 am

Kukus
opcy
MissTao
myślę, że w twoim wypadku wystarczy okazanie karty szczepień

JA mam przy sobie karte kl;ubu nokia karte stałego klienta Fuji_film i karty członkowskie do 3 bibliotek... moze byc???

Christoff_Gangrell

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 11:39 am

Ja mam legitymacje szkolna : blaugh
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 6:50 am

Christoff_Gangrell
JA mam przy sobie karte kl;ubu nokia karte stałego klienta Fuji_film i karty członkowskie do 3 bibliotek... moze byc???
i czego się lansujesz? a ja nie mam nic, bo siedzę przed kompem goły blaugh nawet skarpetki nie przyodziałem

Kukus

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 8:06 am

Kukus
Christoff_Gangrell
i czego się lansujesz? a ja nie mam nic, bo siedzę przed kompem goły blaugh nawet skarpetki nie przyodziałem

no pieknie biggrin
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 7:12 am

iii, do bani z takimi dokumentami... zerowa wiarygodnosc. hm... no coz, jak nie ma dowodow, to w ostatecznosci moga byc karty kredytowe 3nodding podeslijcie mi ich numery i daty waznosci - musze koniecznie zweryfikowac ich poprawnosc ninja
blaugh

MissTao
Crew

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Apr 17, 2005 11:15 am

MissTao
iii, do bani z takimi dokumentami... zerowa wiarygodnosc. hm... no coz, jak nie ma dowodow, to w ostatecznosci moga byc karty kredytowe 3nodding podeslijcie mi ich numery i daty waznosci - musze koniecznie zweryfikowac ich poprawnosc ninja
blaugh

Ehh.... *kaszl kaszl gryyy ... pluje na podłoge *...a ja mam a ja mam ... karte biblioteczna ...
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 11:56 am

MissTao
blaugh

Scisle tajne przez poufne, a poza tym nie mam karty kredytowej smile

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

PointZer0

PostPosted: Wed Apr 20, 2005 12:17 pm

Co ma oznaczać ta zerowa wiarygodność !? scream
Reply
Poland on Gaia Guild