Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Zagrajmy w RPG!! ^^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 19 20 21 22 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

MarcinIII

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 5:08 pm

Dołączyć się mogę ale kto mi wytłumaczy zasady?
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 9:23 am

MarcinIII

W pierwszych chmurkach tego topicu masz wszystko ^^

Neilameane

MarcinIII

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 10:38 am

Neilameane
MarcinIII

W pierwszych chmurkach tego topicu masz wszystko ^^

Ok w takim razie czy porozdzielała byś mi punkty chciałbym być Człowiekiem Wojownikiem i czy mogła byś zrobić kartę postaci?
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 3:29 am

[ Message temporarily off-line ]

Neilameane

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Thu Aug 04, 2005 10:53 am

hmm-hmmm... nie wiem, czy zglaszanie sie na tym topicu ma jeszcze sens, ale jesli przygotowania do gry nie sa zakonczone, chcialabym sie przylaczyc. Od razu deklaruje kompletna ignorancje w zakresie RPGow i Sapkowskiego razem i kazdego z osobna. Chcialabym byc gnomem, ale nic nie wiem o tej rasie (przynajmniej w tej grze wink ), najlepiej wojownikiem. Jesli sa z natury zle czy zlosliwe, wolalabym elfa, tez wojownika.

Czy moznaby prosic rowniez o jakis konkretny termin sesji? Fajnie by bylo, gdyby ustalali go wszyscy, by kazdemu pasowal.
PostPosted: Thu Aug 11, 2005 9:13 am

Neilameane

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Aug 19, 2005 4:00 am

Wow! To wyglada na dziecinnie proste... eek grunt to sie nie zalamywac.
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 5:30 pm

Ha! (spadło na nia olsnienie) Juz wiem jak nazwe ten pokoj na iRCU!! xd GAIA!! XD (wielce oryginalne, ale moglbyc KAKTUS, wiec chyba lepiej GAIA, nie uwazacie?)

Neilameane

opcy

PostPosted: Fri Aug 26, 2005 7:29 am

Neilameane
Ha! (spadło na nia olsnienie) Juz wiem jak nazwe ten pokoj na iRCU!! xd GAIA!! XD (wielce oryginalne, ale moglbyc KAKTUS, wiec chyba lepiej GAIA, nie uwazacie?)
gwoli scislosci chodzi pewnie o #gaia

i duza jest szansa ze taki kanal juz istnieje lepiej wybrac jakas inna nazwe

no i dobrze zeby jednak wszyscy byli na tym samym serwerze wedy split wam nie grozi
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 11:20 am

Neilameane

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Aug 29, 2005 6:17 am

No to super, teraz tylko pytanko kiedy urzadzic sesje. biggrin Jakies propozycje? Ja mysle, ze najlepiej by bylo w ktorys weekend, albo w piatek po poludniu. Wtedy sa najwieksze szanse, ze wszyscy beda mogli sie stawic. I... hmm... jak bedzie z moja karta postaci? Bo ja po prostu zielonego pojecia nie mam, jak ja zrobic. sweatdrop
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 6:41 am

Daedhel
No to super, teraz tylko pytanko kiedy urzadzic sesje. biggrin Jakies propozycje? Ja mysle, ze najlepiej by bylo w ktorys weekend, albo w piatek po poludniu. Wtedy sa najwieksze szanse, ze wszyscy beda mogli sie stawic. I... hmm... jak bedzie z moja karta postaci? Bo ja po prostu zielonego pojecia nie mam, jak ja zrobic. sweatdrop

ja zrobię wam karty postaci. musze tylko sie kopnc i zmobilizowac do tego sweatdrop bo len jestem biggrin

Neilameane

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat Sep 03, 2005 9:52 am

Neilameane
Daedhel

ja zrobię wam karty postaci. musze tylko sie kopnc i zmobilizowac do tego sweatdrop bo len jestem biggrin
mrgreen Jestem pelna wiary w Twoje mozliwosci mobilizacji. Nie poddawaj sie! Wszyscy czekamy na objawienie nam kart postaci z zapartym tchem! 4laugh
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 1:57 pm

... co tu sie do janego kaktusa dzialo z tymi gildiami... w kazdym razie... Kanal na mIRC-u zostal juz zalozony. Jak juz pisalam: kierunek POLNet ----> #gaia

Neilameane

el_Taro

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 6:56 am

Sory ze tak sie wkrecam ale...
Znacie moze jakis topic w Barton Town forum o RP prowadzonym po polsku?
Nigdy w cos takiego nie gralem, a wiem ze po angielsku duzo nie skumam, wiec szukam. Jesli znacie jakies Fora spoca gaii o takiej tematyce to podajcie mi linki na PW. Z gory dziekuje.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 19 20 21 22 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces