|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:40 am
Na mojej liście znajduje się Lucona Coil Rhapsody Apocaliptica Deep purple Black Sabbath Nightwish Helloween Moonlight Moonspell Closterkeller Artrosis - cudowne teksty *_* Katatonia hm....i jest tego jeszcze troche XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:31 am
Lina-san Na mojej liście znajduje się Lucona Coil Rhapsody Apocaliptica Deep purple Black Sabbath Nightwish Helloween Moonlight Moonspell Closterkeller Artrosis - cudowne teksty *_* Katatonia hm....i jest tego jeszcze troche XD heej lincia!!! u mnie dokładnie to samo.... lina! jeszcze linking park!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:16 am
W ten weekend był na MTV weekend z Linkusiami heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 5:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 5:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:22 am
Raticiel W ten weekend był na MTV weekend z Linkusiami heart buu crying nie mam MTV bo bym sobie obejrzal a na vivie polskiej sam hh- scream nie zniose tego wiecej jedyne pocieszenie w rock hour i hell's kithcen ktore beda na mnie czekac o 22 na vivepl razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 1:40 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 1:42 pm
Raticiel W ten weekend był na MTV weekend z Linkusiami heart hehehe... oglądałam ^^ bylo calkiem fajnie..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:19 pm
Vykk Raticiel W ten weekend był na MTV weekend z Linkusiami heart buu crying nie mam MTV bo bym sobie obejrzal a na vivie polskiej sam hh- scream nie zniose tego wiecej jedyne pocieszenie w rock hour i hell's kithcen ktore beda na mnie czekac o 22 na vivepl razz hyhy... razz widze że podobne rzeczy mamy na warsztacie XDD a raczej podobne programy .. czasem na MTV Classic jeszcze mozna cos znalesc ciekawego ;;; zas MTV polską lubie tylko za Darię razz no i to chyba na tym jest o 24 jakiś programik ciekawy .. czy to był onyx ..... hmmmm *starośc nie radość ...XDDD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:33 am
Wy tak tu sobie gadu-gadu, a ja nie mam kablówki - ani MTV, ani Vivy... stressed Skazana na 5 kanałów. xp W ogóle jestem zacofana na punkcie muzyki eek
A czasem przychodzi ochota obejrzec sobie jakis porządny teledysk whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:10 pm
Kujonka Wy tak tu sobie gadu-gadu, a ja nie mam kablówki - ani MTV, ani Vivy... stressed Skazana na 5 kanałów. xp W ogóle jestem zacofana na punkcie muzyki eek A czasem przychodzi ochota obejrzec sobie jakis porządny teledysk whee radze poszukac w takim razie na neciku...kiedys znalem pewien adres gdzie mozna bylo ogladac ok 1000teledyskow ale nie sciagac szkoda ...ale nie stety albo skasowali go albo zmienili adres crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:46 am
Vykk Kujonka Wy tak tu sobie gadu-gadu, a ja nie mam kablówki - ani MTV, ani Vivy... stressed Skazana na 5 kanałów. xp W ogóle jestem zacofana na punkcie muzyki eek A czasem przychodzi ochota obejrzec sobie jakis porządny teledysk whee radze poszukac w takim razie na neciku...kiedys znalem pewien adres gdzie mozna bylo ogladac ok 1000teledyskow ale nie sciagac szkoda ...ale nie stety albo skasowali go albo zmienili adres crying coz .. zawsze zostaje kazza , osiol czy inny progrma do sciagania muzyki .. w ten sposob juz zdazylam skompletowac niczego sobie kolekcyjke razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:11 am
Lina-san Raticiel Co powiecie na piosenkę Him'a, Rasmusa i Apokaliptyki? Mi się podoba twisted aha a ten pomysł mi sie zupełnie nie podoba... Wopkalista the rasmus nie umie śpiewać... A Apocaliptice cenie sobie wysoko i moim zdaniem nie powinni wog쥠robić takich dziwnych połączeń...z... the rasmus... brrr no co ty fajnie im to wyszło a anawet tak dobrze że tego sobie cały czas sucham czym denerwujw sąsiadów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 6:24 am
wywlok666 Vykk Kujonka Wy tak tu sobie gadu-gadu, a ja nie mam kablówki - ani MTV, ani Vivy... stressed Skazana na 5 kanałów. xp W ogóle jestem zacofana na punkcie muzyki eek A czasem przychodzi ochota obejrzec sobie jakis porządny teledysk whee radze poszukac w takim razie na neciku...kiedys znalem pewien adres gdzie mozna bylo ogladac ok 1000teledyskow ale nie sciagac szkoda ...ale nie stety albo skasowali go albo zmienili adres crying coz .. zawsze zostaje kazza , osiol czy inny progrma do sciagania muzyki .. w ten sposob juz zdazylam skompletowac niczego sobie kolekcyjke razz edonkey i emule odpadaja bo mam wewnetrzne IP wiec 1mp3 bedzie mi sie sciagac ok 1godz lub wiecej bo jest strasznie maly transfer na wew.IP scream ale za tyo mozna jeszcze wykorzystac torenta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|