Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:07 am
alexvandom Kukus Airenne no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi.. dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba.. no tak... bo wy rozmawiacie o tym który koleś ma większego fiuta i jaki jest w łóżku... zaiste, formy wyższe... niemalże jak przegięte cioty sweatdrop to jest mylny stereotyp!!! Rozmawimy o wielu innych rzeczach i nie interesujemy sie tylko wygladem!!! w przeciwienstwie do facetow, ktorzy gapia sie tylko na wyglad xp a ty tu o stereotypach pierniczysz......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:35 am
widze ze romowa idzie w najlepsze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:43 am
Ann_Miho Vykk Ann_Miho Night_Lady ja mam pytanie do facetów 1. dlaczego wiąrzecie sie w związki najczesciej bez zobowiązan, moze to dziwne pytanie, ale jednak chciałąbym zebyscie potraktowali to powaznie (musze poznać waszą psychikę) Nighty psychiki faceta nie mozna poznac, Jeszcze sie tego nie nauczylas, ale wiesz my dwie damy rade kazdemu xd biggrin whee eee...chcecie sprobowac ze mna blaugh To nie wiesz ze juz zostales rozgryziony i porzucony przez nas?? eek Teraz juz tylko zostaje nam wykastrowanie i dobiciehm...szczerze watpie w to zebyscie mnie rozgryzly...albowiem musicie byc torche lepsze ode mnie...bo ja nawet niektorych rzeczy nie rozgryzlem... nie mowiac juz o tym ze z niektorymi czuje sie dziwnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:44 am
alexvandom Kukus Airenne no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi.. dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba.. no tak... bo wy rozmawiacie o tym który koleś ma większego fiuta i jaki jest w łóżku... zaiste, formy wyższe... niemalże jak przegięte cioty sweatdrop to jest mylny stereotyp!!! Rozmawimy o wielu innych rzeczach i nie interesujemy sie tylko wygladem!!! w przeciwienstwie do facetow, ktorzy gapia sie tylko na wyglad xp hmmciekawe podejscie do sprawy tylko tyle ze twoj poglad tez jest nie mniej stereotypowy niz jego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:45 am
Vykk hm...szczerze watpie w to zebyscie mnie rozgryzly...albowiem musicie byc torche lepsze ode mnie...bo ja nawet niektorych rzeczy nie rozgryzlem... nie mowiac juz o tym ze z niektorymi czuje sie dziwnieNo jasne ze jestesmy od Ciebie lepsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 5:48 am
Ann_Miho Vykk hm...szczerze watpie w to zebyscie mnie rozgryzly...albowiem musicie byc torche lepsze ode mnie...bo ja nawet niektorych rzeczy nie rozgryzlem... nie mowiac juz o tym ze z niektorymi czuje sie dziwnieNo jasne ze jestesmy od Ciebie lepsze w takim razie oznacza to ze masz mi chyba wiecej do powiedzenia niz sie spodziewam...chociazby....ee nie wazne...jak naprawde jestes lepsza ode mnie to powinnas znac pytanie i odpowiedz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 9:28 am
ja mysle ze najlepiej bedzie jak sie te dwa spamowe tematy wykrzani stare gonk
to nie jest chat ludzie... jak kcecie pogadac o takich bzdurach na chata z przedzialem wiekowym w nazwie... gonk scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:22 pm
Heh, calkiem ciekawie sie zrobilo... blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:36 pm
Vykk alexvandom Kukus Airenne no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi.. dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba.. no tak... bo wy rozmawiacie o tym który koleś ma większego fiuta i jaki jest w łóżku... zaiste, formy wyższe... niemalże jak przegięte cioty sweatdrop to jest mylny stereotyp!!! Rozmawimy o wielu innych rzeczach i nie interesujemy sie tylko wygladem!!! w przeciwienstwie do facetow, ktorzy gapia sie tylko na wyglad xp hmmciekawe podejscie do sprawy tylko tyle ze twoj poglad tez jest nie mniej stereotypowy niz jego stare Wiem xd ale ja to tak pod wplywem impulsu sweatdrop Sieprasiam ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:00 pm
Baliaur ja mysle ze najlepiej bedzie jak sie te dwa spamowe tematy wykrzani stare gonk to nie jest chat ludzie... jak kcecie pogadac o takich bzdurach na chata z przedzialem wiekowym w nazwie... gonk scream domokun jak nie pasuje to omijaj temat wzrokiem i bedzie po problemie....... a jak ci chatowosc (cokolwiek by to mialo znaczyc) przeszkadza to na usenet zapraszam.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:23 pm
Baliaur ja mysle ze najlepiej bedzie jak sie te dwa spamowe tematy wykrzani stare gonk to nie jest chat ludzie... jak kcecie pogadac o takich bzdurach na chata z przedzialem wiekowym w nazwie... gonk scream domokun Albo mi sie wydaje, albo ty lubisz marudzic stare Zgadzam sie z opcym ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:52 am
Baliaur ja mysle ze najlepiej bedzie jak sie te dwa spamowe tematy wykrzani stare gonk to nie jest chat ludzie... jak kcecie pogadac o takich bzdurach na chata z przedzialem wiekowym w nazwie... gonk scream domokun nie marudz .. exclaim ... czy mi sie wydaje czy to meski temat .... wiec ciesh sie ze cie jeszcze z tad nie wyproszono ... za szpiegowanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:25 am
Night_Lady Baliaur ja mysle ze najlepiej bedzie jak sie te dwa spamowe tematy wykrzani stare gonk to nie jest chat ludzie... jak kcecie pogadac o takich bzdurach na chata z przedzialem wiekowym w nazwie... gonk scream domokun nie musisz tego czytac jak nie chcesz! wiesz za bardzo mnie np nie obchodzi Twoje zdanie, bo to jest temat facet tak jak napisał Adikk ciesz sie ze Cie nie wyprosilipopieram ... i w nagrode trade leci z niespodzianka ... sory ze tak skromnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|