|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:05 am
Christoff_Gangrell Ann_Miho Christoff_Gangrell Omega Sun na poczatku myslalam, ze to bedzie fajny topik a tu tylko ploty o facetach i kolko zlamanych serc xp Eee moze tylko tak zeszło na ten temat mze jeszce zostawic...??? Moze w koncu dojkładnie sie dowiem o co tak naprawde chodzi kobieta??? (chodziaż w sumie nie jestem pod tym wzgledem optymista xp ) wiecie jaki sens ma ten topic?? Sens ma taki ze on nie ma sensu. hmm Chris przeciez dostales ode mnie co trzeba zrobic aby zadowolic kobiete i jeszcze narzekasz xd biggrin whee stare Taaaaaaa.... no niestety ja samiec nie potrafie podołac temu zadaniu mimo tak przejżystych wskaz xp domokun ... Ale sie staram mimo wszystko... wink Starac sie mozna zreszta idalnym nikt nie jest. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:10 am
Micho - idealni faceci poprostu nieistnieją xd (a może się mylę.... wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:17 am
Ntsumi_Aya Micho - idealni faceci poprostu nieistnieją xd (a może się mylę.... wink ) Jesli chodzi u urode to nawet brat pit nie jest idealny ... ale tacy na charakterek czasem sie znajda ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:18 am
a teraz kazda dziewczyna pisze ideal swojego faceta. Zaczne ja na poczatek. hmm pomyslmy Najlepiej opisuje to wiersz Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej:
"Kto chce abym go kochala nie moze byc nigdy ponury i musi potrafic mnie uniesc na rekach wysoko do gory kto chce bym go kochala musi umiec siedziec na lawce i przygladac sie bacznie robakom i kazdej zielonej trawce... I musi tez umiec ziewac, kiedy pogrzeb przechodzi ulica, gdy na procesjach tlumy pobozne ida i krzycza Lecz musi byc za to wzruszony, gdy np kukulka kuka lub gdy dzieciol kuje zawziecie w srebrzysta powloke buka musi umiec pieska poglaskac i mnie musi umiec piescic i śmiac sie i na dnie siebie zyc slodkim snem bez tresci i nie wiedziec nic jak ja nic nie wiemi milczeć w rozkosznej ciemnosci i byc daleki od dobra i rownie daleki od zlosci"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:19 am
Ntsumi_Aya Micho - idealni faceci poprostu nieistnieją xd (a może się mylę.... wink ) crying crying crying Ja kiedys spotkalam ideal niestety on odszedl juz na zawsze crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:23 am
Kazdy ma swoje wlasne idealy, nie ma 'zlotego srodka' dla wszystkich ^^ Wiec nie zalamujcie sie, dziewczyny, na wszystko przyjdzie czas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:29 am
Ibris Kazdy ma swoje wlasne idealy, nie ma 'zlotego srodka' dla wszystkich ^^ Wiec nie zalamujcie sie, dziewczyny, na wszystko przyjdzie czas. Prawda Koteczku ;* A kto jest twoim mysiem pysiem? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:50 am
Ann_Miho Ntsumi_Aya Micho - idealni faceci poprostu nieistnieją xd (a może się mylę.... wink ) crying crying crying Ja kiedys spotkalam ideal niestety on odszedl juz na zawsze crying crying crying ehh laski nie ma się czym przejmowac kolesie niestety tacy są... poprostu ... i kropka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:26 am
co my sie tu bedziemy oszukiwac jak sie zakochamy to wszystkie te idealy odejda w kat, bo kocha sie poprostu a nie za to ze ktos jest idealny, serce nie sluga i to ono wybiera kogo kocha a nie my wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:38 am
brawo dla tej panie biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:57 am
Elara Ann_Miho Ntsumi_Aya Micho - idealni faceci poprostu nieistnieją xd (a może się mylę.... wink ) crying crying crying Ja kiedys spotkalam ideal niestety on odszedl juz na zawsze crying crying crying ehh laski nie ma się czym przejmowac kolesie niestety tacy są... poprostu ... i kropka xd stare Nie chodzilo mi o to ze odszedl ode mnie Jedyny chlopak ktorego naprawde kochalam umarl crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:10 am
Christoff_Gangrell Omega Sun na poczatku myslalam, ze to bedzie fajny topik a tu tylko ploty o facetach i kolko zlamanych serc xp Eee moze tylko tak zeszło na ten temat mze jeszce zostawic...??? Moze w koncu dojkładnie sie dowiem o co tak naprawde chodzi kobieta??? (chodziaż w sumie nie jestem pod tym wzgledem optymista xp ) ale moja wypowiedz nie byla wyrokiem dla topiku, nie chcialam go kasowac, powiedzialam tylko, ze nie spelnia moich oczekiwan wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:48 am
Ann_Miho a teraz kazda dziewczyna pisze ideal swojego faceta. Zaczne ja na poczatek. hmm pomyslmy Najlepiej opisuje to wiersz Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej: "Kto chce abym go kochala nie moze byc nigdy ponury i musi potrafic mnie uniesc na rekach wysoko do gory kto chce bym go kochala musi umiec siedziec na lawce i przygladac sie bacznie robakom i kazdej zielonej trawce... I musi tez umiec ziewac, kiedy pogrzeb przechodzi ulica, gdy na procesjach tlumy pobozne ida i krzycza Lecz musi byc za to wzruszony, gdy np kukulka kuka lub gdy dzieciol kuje zawziecie w srebrzysta powloke buka musi umiec pieska poglaskac i mnie musi umiec piescic i śmiac sie i na dnie siebie zyc slodkim snem bez tresci i nie wiedziec nic jak ja nic nie wiemi milczeć w rozkosznej ciemnosci i byc daleki od dobra i rownie daleki od zlosci" dokladnie xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:58 am
Moj men powinien mieć zielone oczka,ale wiem ze jak znajdzie sie jakiś kolo co mi wpadnie w oko to wcale nie musi miec green oczków smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|