|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:48 am
Imie: Natalia Ksywa: Tsushia wiek: prawie 16 razz , dokładniej urodziłam siem 19.03.1989 Znak zodiaku: Ryby płec: kobitka Polska, Śląsk, Zabrze-Rokitnica zainteresowania: Łohohohoho! Dużo tego biggrin Ale te najważniejsze tyo m&a, Japonia, kociaki(ogólnie zwierzęta), erpegi i t d Słucham metalu, rocka, j-rocka ( w sumie wszystkiego po trochu, wiec nie bede wymieniac XD)
Chyba pisze tu po raz pierwszy ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:20 am
Imie: Lukasz Nazwosko: [w sumie to nie wazne] Wiek: 17 [15.02.1988] Zamieszkaly: Lodz Opis: Ogolem ze wzgledu na muzyke przezemnie sluchana, moglbym sie nazwac metalowcem, ale jednak ostro odstaje od utartych standardow- wlosy krotkie, nie chodze ubrany na czarno, jestem niepoprwanym optymista. Czasami mowia, ze mnie to do grobu wpedzi, ale ja sie nie przejmuje... Ogolem uwazam ze do stracenia mam nie duzo, dlatego robie rozne dziwne rzeczy- salta na wf'ie [jako jedyny z klasy]. Miewam rozne napady absurdu, czyli robie rzeczy wrecz absurdalne.. razz MOje ulubione gry to RPG [gralem chyba w wiekszasc]. Tak po za tym to lubie sie zakochiwac [co zdaza mi sie nader czasto.. razz ], ostatnio nawet doszlo cos dlozszego, ale moja wybranka mieszka 109 km ode mnie..;(. Dodatkowo nie lubie poniedzialkow, wtorkow, srod, czwartkow, piatkow, fizyczek, i malych dzieci[do lat 5].
Ogolem pozdrawiam.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:48 pm
Imie:Szymon Wiek:18(prawie) urodzony:18.07.1987 zamieszkały:Katowice Opis: Jestem niskim brunetem ktory kocha wszystko co Japonskie poczawszy od M&A skonczywszy na autach i muzyce. Lubie sluchac muzy i ogladac roznego rodzaju filmy. W klasie jestem uwazany za jedna z najsmieszniejszych osob i z czego sie nie dziwie bo czesto mi sie zdaza powiedziec cos co rozbraja cala klase smile Uwielbiam pisac z roznymi osobami a szczegolnie kocham przesiadywanie na forum co ostatnio zdaza mi sie az zbyt dlugo. To tyle co narazie powiem wiecej sie dowiecie z czasem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 7:27 am
A może Ty się nam opiszesz?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:45 pm
Oskar nie tak zdrobniale o mnie mow bo sie zawstydzam smile widze ze jednak dostales sie tutaj smile mam nadzieje ze czesto Tu bedziesz wpadal i nie bede Ci musial o tym przypominac jak na Twoim wlasnym forum na ktorym nawet o audycji zapominasz napisac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 1:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:03 pm
no dobra teraz ja... Imie: Marcin (straszne nie?) ksywa: opcy , opc , imperio (tej nie cierpie wiec uwazac scream ) Data urodzenia: 14 luty 1982 (wodnik) Mieszkam: Jastrzębie Zdrój (Śląsk) ewentulanie Bielsko-Biała
Studiuje (a wlasciwie studiowalem ...) informatyke ze specjalizacja na telekomunikacje... slucham DUŻO muzyki i jak mowie dużo to na prawde chodzi o dużo... coś tam na komputerku robie (QW).... obijam sie... jestem niemily dla ludzi...
lubie: kawe (bardzo) , sluchac muzyki , ksiażki Tadeusza Konwickiego i Douglasa Adamsa , kolor pomarańczowy , być ostatnią siedzącą osobą w kinie , używać wyrazów typu "splwocina"
dobra dosyc tego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:48 pm
Imie: Michał Ksywa: Emiel Regis, Kot z Cheshire, Sandman Urodzenie: 12.09.1987 Mieszkam: Tychy
Zainteresowania: RPG (cRPG w zasadzie tez..;p), fantastyka, ksiązki, komiksy (na razie tylko Gaimana, ew. manga Hellsing:p), spanie, marudzenie, dyskutowanie, spanie.
Muzyka: Eeee...Yyyy...NooooTo ja moze amieszcze moją ostatnia playliste..:p Neverhood's Theme Let's Twist Again (Like we did last summer) Anybody Seen My Baby Sympathy For The Devil Hellsing Oppening Runaway Train Unforgiven
Wyciagnijcie z tego srednia a to będzie to czego słucham...:p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 7:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 10:16 am
Imie: Anka Ksywy: Robin, Sensei Urodzona: 16.03.1988 Miasto: Krakow Zainteresowania i co lubie robic:: m&a, ksiazki, j-muza, filmy.... i takie tam jeszcze inne^_^, a najbardziej lubie spacerowac z psem i spotykac sie z przyjaciolmi. I to chyba by bylo wszystko o mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 11:05 am
wiec pisałam kiedys cos o sobie teraz to może uporządkuje... imie Natalia nick Night Queen, Sysuńka, Pietrucha, Joguś data urodzenia16.11.1988 /skorpion/ lat 17 wink data imienin 01.12 /tak jakby ktoś chciał złożyc/ Zamieszkanie Łódź wink edukacja aktualnie 29 lo imienia Janka Bytnara w Łodzi profil informatyczno-anglistyczny wygląd: 165 cm, brunetka - włosy do ramion, waga 50 kg /przeciętna/, niebieskie oczka przykryte okularkami /cos w podobie emo glasses/ co lubie **konie - uprawiałam jeździectwo niestety tylko przez rok **pływanie - oczywiście mam karte pływacką i tzw "żółty czepek" **pisać wiersze - mam na swoim koncie napisanych kroszke - mozecie je poczytac tutaj wink **rysować różne niestworzone rzeczy przy pomocy ołówka /może kiedyś tu je zamieszcze zobaczymy/ **zabawe komputerami **czytanie, uwielbiam horrory np.Manitu oraz coś dla nastolatek typu "Pamiętniki Księżniczki" oraz książki M. Musierowicz **piszę także pamiętnik i blog /oto jego adres/ oraz ksiązke **słuchać muzyki wszystkiego oprócz disco polo i rocka oraz mocnego metalu**ogladać filmy - horrory, śmieszne romansidła, moje ulubione filmy to: "Pamietniki Księżniczki "1 i 2; "Klątwa"; wszystkie częsci Blade'a; "nigdy w zyciu" oraz "epoka lodowcowa" no i inne wink **wkurzać ludzi - ale niektórzy się nie dają wink **przytulanki **siedzieć w pokoiku i marzyć **grać na klawiszach **siedziec z przyjaciółmi i gadać o bzdurach **AUTKA!!! czego nielubie**alkoholu **papierosów **pająków **obłudy co kocham oczywiście moją Kicię heart mojego starego ;p chłopaka Maciusia, pizze hawajska, magię i talizmany no oraz moich przyjaciół!!! Wodza...Chrisa, Vykka no i Anie Ulubione tematy rozmówzwierzęta, filmy, książki, życie, autka jaka jestem /?/powinni się wypowiedzieć moi znajomi, ale wydaje mi się że jestem szczera i to do bólu, koleżeńska, i mam to coś bo ludzie do mnie lgną /heh czasem to jest wkurzające,ale wiadomo im nas więcej tym lepiej/, posiadam zwariowane pomysły i lekkie odchyły od normy, oraz dar przewidywania, co spowodowało, że wierzę w reinkarnację i uwielbiam runy /ogólnie magię/ podsumowaniejestem jak cicha woda, która brzegi rwie wink
to chyba tyle o mnie wink buziaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|