|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:49 pm
Malreni Himemiya Chika Hime_Yura Malreni Himemiya Chika Malreni Úr isten... ilyenem van, de mennyi, de nem merem beküldeni őket. Bízz bennünk és tégy minket boldoggá! biggrin Nem bizalom kérdése a dolog, hanem a korhatáré. Nincs olyan kép, amin józanok vagyunk. Hanna se józan a postolt képén, és én se vagyok józan azon a képen amit kiraktam. biggrin (még jó, hogy félig kivagyunk takarva) Ez a téma egyébként burkoltan az "Igyunk!" akart lenni, de a buli szó enyhébb rá. biggrin Tudom, értettem. Személy szerint én úgy vagyok vele, hogy ami 15% alkoholtartalom alatt van, az csak üdítő... Ámen! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:58 pm
Himemiya Chika Malreni Himemiya Chika Hime_Yura Malreni Nem bizalom kérdése a dolog, hanem a korhatáré. Nincs olyan kép, amin józanok vagyunk. Hanna se józan a postolt képén, és én se vagyok józan azon a képen amit kiraktam. biggrin (még jó, hogy félig kivagyunk takarva) Ez a téma egyébként burkoltan az "Igyunk!" akart lenni, de a buli szó enyhébb rá. biggrin Tudom, értettem. Személy szerint én úgy vagyok vele, hogy ami 15% alkoholtartalom alatt van, az csak üdítő... Ámen! biggrin Tiszta lelki beteg vagyok. Előreláthatólag, a héten csak kétszer tudom majd ájultra inni magam. cat_crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 2:21 pm
Hűűű hát énis gratulálok a többi nyertesnek,a 3-as amúgyis egyik szerencseszámom... whee
És hát ezúton szeretném megköszönni anyukámnak,a rendezőnek és a stábnak,a producernek,a manageremnek,a kiskutyámnak,napsugárnak,himemi...himi... szval neki is xD és a többi indulónak akik nem nyertek,ezzel lehetővé téve hogy én nyerhettem,ja meg a kabalakulcstartómnak éééés mindazoknak akiket kihagytam! *puszitdobál a tömegfelé* heart De most ebben a témában biztosan nem indulok mert kb még sose partyztam és inni sem iszok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 6:08 am
 2009 szilvesztere, amikor is részegen mindenkit taccsra vertem Cluedo-ban xd azóta nem akarnak velem játszani, mikor iszok sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 8:52 am
Ooooooh hohohóóó! Ez csúnya lesz. Hazaérek és felrakok egy kettőt a múlthetirűl meg az azelőttikről és akármelyiket teszem fel bármikor az lesz a címe hogy: MÁMOR! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 10:28 am
Ha ti így, hát én is így...  Szerencsére, semmi nem látszik ki és a fejem sincs rajta. Csak azt sajnálom, hogy az asztalból csak a széle látszik. Tele volt üvegekkel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 4:49 pm
Ahh... végre ráakadtam erre a topic-ra. Átrakom a játékoknak létrehozott szubfórumba, mert a játék része miatt tartozik inkább oda, mint ide.
Egy szimpla fényképes topic jól jönne szerintem. Van pár szép képem, amit szívesen megosztanék másokkal. Viszont, én nem fogom megcsinálni, mert ugye az aktivitás...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2011 12:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2011 10:35 am
 Igencsak koncentrálnunk kell, hogy belelássunk a "kamerába", és hogy komolyan nézzünk... Nagyon dúrván be voltunk már állva fejenként 5 kancsó vadász után (vadásznak nevezik a vörösboros kólát győr környékén), és nem vagyok benne biztos, de szerintem ittunk pár Jagert is xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2011 2:24 pm
23:22 van, asszem még benevezhetek biggrin  SZÍN, nagy színpad 30y koncert első sor, a csajszit nem ismerem, de vicces, hogy 2 kép készült rólunk és mind a kettőn tök hasonlóak vagyunk biggrin (a fekete lennék én, bár azóta már nagyon nem ilyen a hajam....) Itt a másik: (de az elsővel neveznék smile )  Azért az életérzés megvan :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2011 2:45 pm
napsugar 23:22 van, asszem még benevezhetek biggrin  SZÍN, nagy színpad 30y koncert első sor, a csajszit nem ismerem, de vicces, hogy 2 kép készült rólunk és mind a kettőn tök hasonlóak vagyunk biggrin (a fekete lennék én, bár azóta már nagyon nem ilyen a hajam....) Itt a másik: (de az elsővel neveznék smile )  Azért az életérzés megvan :3 Úgy látom, már nem vagytok szomjasak. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2011 2:53 pm
wahmbulance Figyelem! Figyelem! Megvannak az eheti nyertesek!
1. helyezett: Malreni 2. helyezett: Volfram 3. helyezett: napsugar
Indoklás: 1. helyezett: Ezt vártam, pont ezt! Pia, pipa, bekészült úriember. Epic win! whee 2. helyezett: Ezek a fejek mindent elárulnak. Azt hiszem, a józanodás napokig tartott. biggrin 3. helyezett: Azért azt kell hogy mondjam, hogy itt is a fejek ütnek a legjobban. biggrin
Köszönöm szépen mindenkinek a részeges pillanatokat! A többieknek is köszönöm a részvételt!
Rám ruházott hatalmamnál fogva; Napsi? Következő hétre szeretnéd átvenni az irányítást a nyerésre való tekintettel? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2011 3:10 pm
Malreni Úgy látom, már nem vagytok szomjasak. xd Pedig a 30y koncerteken általában csak spicces vagyok biggrin vannak ennél durvább pillanatok is egy fesztivál alatt xD Hát, ha bíztok bennem ilyen téren, elvállalhatom megint biggrin Holnap jön a téma biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2011 3:27 pm
Köszönöm! Köszönöm szépen! Szeretném megköszönni az édesapámnak és a nagypapámnak, akiktől örököltem a hajlamot az alkoholizmusra! Szeretném megköszönni az életnek és személyesen Istennek, ha ők nem volnának, akkor biztos nem fojtanám a bánatom alkoholba. Valamint, szeretném megköszönni a nagyszüleimnek is. Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Nélkületek nem sikerült volna! *integet* Szia anyu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2011 11:36 pm
Chika, végül nem posztoltam be a korábban említett képet sweatdrop Ha akarod, majd priviben megmutatom. Úgy tűnik rajta mintha söröznék, de egy kortyot se ittam belőle.
Gratula a helyezetteknek! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|