Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Játék Aréna
A hét fotója. Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 33 34 35 36 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nevezel?
  Mindenképp! ^_^
  Nem hiszem...
  Talán. >_>
View Results

Carbon Heart

PostPosted: Mon Oct 17, 2011 1:49 pm

Malreni
Himemiya Chika
Hime_Yura
Malreni
Himemiya Chika
Malreni
Úr isten... ilyenem van, de mennyi, de nem merem beküldeni őket.

Bízz bennünk és tégy minket boldoggá! biggrin

Nem bizalom kérdése a dolog, hanem a korhatáré. Nincs olyan kép, amin józanok vagyunk.

Hanna se józan a postolt képén, és én se vagyok józan azon a képen amit kiraktam. biggrin (még jó, hogy félig kivagyunk takarva)

Ez a téma egyébként burkoltan az "Igyunk!" akart lenni, de a buli szó enyhébb rá. biggrin

Tudom, értettem. Személy szerint én úgy vagyok vele, hogy ami 15% alkoholtartalom alatt van, az csak üdítő...

Ámen! biggrin
PostPosted: Mon Oct 17, 2011 1:58 pm

Himemiya Chika
Malreni
Himemiya Chika
Hime_Yura
Malreni

Nem bizalom kérdése a dolog, hanem a korhatáré. Nincs olyan kép, amin józanok vagyunk.

Hanna se józan a postolt képén, és én se vagyok józan azon a képen amit kiraktam. biggrin (még jó, hogy félig kivagyunk takarva)

Ez a téma egyébként burkoltan az "Igyunk!" akart lenni, de a buli szó enyhébb rá. biggrin

Tudom, értettem. Személy szerint én úgy vagyok vele, hogy ami 15% alkoholtartalom alatt van, az csak üdítő...

Ámen! biggrin

Tiszta lelki beteg vagyok. Előreláthatólag, a héten csak kétszer tudom majd ájultra inni magam. cat_crying

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Mon Oct 17, 2011 2:21 pm

Hűűű hát énis gratulálok a többi nyertesnek,a 3-as amúgyis egyik szerencseszámom... whee

És hát ezúton szeretném megköszönni anyukámnak,a rendezőnek és a stábnak,a producernek,a manageremnek,a kiskutyámnak,napsugárnak,himemi...himi... szval neki is xD és a többi indulónak akik nem nyertek,ezzel lehetővé téve hogy én nyerhettem,ja meg a kabalakulcstartómnak éééés mindazoknak akiket kihagytam! *puszitdobál a tömegfelé* heart

De most ebben a témában biztosan nem indulok mert kb még sose partyztam és inni sem iszok sweatdrop
PostPosted: Tue Oct 18, 2011 6:08 am

User Image
2009 szilvesztere, amikor is részegen mindenkit taccsra vertem Cluedo-ban xd
azóta nem akarnak velem játszani, mikor iszok sad

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Tue Oct 18, 2011 8:52 am

Ooooooh hohohóóó! Ez csúnya lesz. Hazaérek és felrakok egy kettőt a múlthetirűl meg az azelőttikről és akármelyiket teszem fel bármikor az lesz a címe hogy: MÁMOR! xd
PostPosted: Tue Oct 18, 2011 10:28 am

Ha ti így, hát én is így...

User Image

Szerencsére, semmi nem látszik ki és a fejem sincs rajta. Csak azt sajnálom, hogy az asztalból csak a széle látszik. Tele volt üvegekkel...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Oct 18, 2011 4:49 pm

Ahh... végre ráakadtam erre a topic-ra. Átrakom a játékoknak létrehozott szubfórumba, mert a játék része miatt tartozik inkább oda, mint ide.

Egy szimpla fényképes topic jól jönne szerintem. Van pár szép képem, amit szívesen megosztanék másokkal. Viszont, én nem fogom megcsinálni, mert ugye az aktivitás...
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 12:08 am

Malreni

xd ez nagyon jó kép!!!

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 10:35 am

User Image

Igencsak koncentrálnunk kell, hogy belelássunk a "kamerába", és hogy komolyan nézzünk... Nagyon dúrván be voltunk már állva fejenként 5 kancsó vadász után (vadásznak nevezik a vörösboros kólát győr környékén), és nem vagyok benne biztos, de szerintem ittunk pár Jagert is xd .
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 2:24 pm

23:22 van, asszem még benevezhetek biggrin
User Image
SZÍN, nagy színpad 30y koncert első sor, a csajszit nem ismerem, de vicces, hogy 2 kép készült rólunk és mind a kettőn tök hasonlóak vagyunk biggrin (a fekete lennék én, bár azóta már nagyon nem ilyen a hajam....)
Itt a másik: (de az elsővel neveznék smile )
User Image

Azért az életérzés megvan :3

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 2:45 pm

napsugar
23:22 van, asszem még benevezhetek biggrin
User Image
SZÍN, nagy színpad 30y koncert első sor, a csajszit nem ismerem, de vicces, hogy 2 kép készült rólunk és mind a kettőn tök hasonlóak vagyunk biggrin (a fekete lennék én, bár azóta már nagyon nem ilyen a hajam....)
Itt a másik: (de az elsővel neveznék smile )
User Image

Azért az életérzés megvan :3

Úgy látom, már nem vagytok szomjasak. xd
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 2:53 pm

wahmbulance
Figyelem! Figyelem!

Megvannak az eheti nyertesek!

1. helyezett: Malreni
2. helyezett: Volfram
3. helyezett: napsugar

Indoklás:
1. helyezett: Ezt vártam, pont ezt! Pia, pipa, bekészült úriember. Epic win! whee
2. helyezett: Ezek a fejek mindent elárulnak. Azt hiszem, a józanodás napokig tartott. biggrin
3. helyezett: Azért azt kell hogy mondjam, hogy itt is a fejek ütnek a legjobban. biggrin

Köszönöm szépen mindenkinek a részeges pillanatokat! A többieknek is köszönöm a részvételt!

Rám ruházott hatalmamnál fogva;
Napsi? Következő hétre szeretnéd átvenni az irányítást a nyerésre való tekintettel? ^^

Carbon Heart

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 3:10 pm

Malreni

Úgy látom, már nem vagytok szomjasak. xd

Pedig a 30y koncerteken általában csak spicces vagyok biggrin vannak ennél durvább pillanatok is egy fesztivál alatt xD

Hát, ha bíztok bennem ilyen téren, elvállalhatom megint biggrin
Holnap jön a téma biggrin
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 3:27 pm

Köszönöm! Köszönöm szépen! Szeretném megköszönni az édesapámnak és a nagypapámnak, akiktől örököltem a hajlamot az alkoholizmusra! Szeretném megköszönni az életnek és személyesen Istennek, ha ők nem volnának, akkor biztos nem fojtanám a bánatom alkoholba. Valamint, szeretném megköszönni a nagyszüleimnek is. Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Nélkületek nem sikerült volna! *integet* Szia anyu!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Oct 23, 2011 11:36 pm

Chika, végül nem posztoltam be a korábban említett képet sweatdrop Ha akarod, majd priviben megmutatom. Úgy tűnik rajta mintha söröznék, de egy kortyot se ittam belőle.

Gratula a helyezetteknek! smile
Reply
Játék Aréna

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 33 34 35 36 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas