Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Wasze Pytania Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Qatryk

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 8:46 am

Thx Omega za poprzednie odpowiedzi... No to (mam nadzieje) moje ostatnie pytanie: Dlaczego niewidac moich rysunkow na arenie? Bo wchodze na "Post Your Art" wszystko wpisuje jak trzeba, później wyszyuje swoje imię w Search i pokazuje mi się mój avek, ale nie ma rysunku :/. A wchodzę w "Edit Your..." naciskam "Submit Changes" i mi pisze ze wszystko sie powiodło, poźniej naciskam żeby wróciło mi do moich postów i wyskakuje mi: "Permissions Error

This post is not public for viewing. Please use Edit Your Entries at the sidebar to check the status of your submissions." i dalej nie ma rysunku. O co chodzi?
PostPosted: Sun Apr 22, 2007 5:50 am

Qatryk
Thx Omega za poprzednie odpowiedzi... No to (mam nadzieje) moje ostatnie pytanie: Dlaczego niewidac moich rysunkow na arenie? Bo wchodze na "Post Your Art" wszystko wpisuje jak trzeba, później wyszyuje swoje imię w Search i pokazuje mi się mój avek, ale nie ma rysunku :/. A wchodzę w "Edit Your..." naciskam "Submit Changes" i mi pisze ze wszystko sie powiodło, poźniej naciskam żeby wróciło mi do moich postów i wyskakuje mi: "Permissions Error

This post is not public for viewing. Please use Edit Your Entries at the sidebar to check the status of your submissions." i dalej nie ma rysunku. O co chodzi?

trzeba troche poczekac az rysunek zostaje zaakceptowany czy nie ma na nim tresci zabronionych.

W kazdym innym wypadku jest to jakis blad.

Omega Sun
Captain

Berry Scary

PostPosted: Sat May 19, 2007 3:03 pm

mam taki problem ze chce sobie wybudować chatke, mam wybrany kształt domku ale nie widze mozliwosci ich ulowkowania, i nie mowie o tym ze ich nie ma bo widze ze sa takie zielone znaczki, ale jak wchodze do wybranego miasteczka to tam nie ma tej tabliczki na ktora sie klika zeby zatwierdzic wybów tylko zwykłe puste pole. NIe wiem co mam zrobic...pomoże ktos?? sad
PostPosted: Sun May 20, 2007 3:11 am

Berry Scary
mam taki problem ze chce sobie wybudować chatke, mam wybrany kształt domku ale nie widze mozliwosci ich ulowkowania, i nie mowie o tym ze ich nie ma bo widze ze sa takie zielone znaczki, ale jak wchodze do wybranego miasteczka to tam nie ma tej tabliczki na ktora sie klika zeby zatwierdzic wybów tylko zwykłe puste pole. NIe wiem co mam zrobic...pomoże ktos?? sad

a kupilas pozwolenie budowlane? jak kupisz, to musisz poszukac wolnych miejsc na mapie. Wolne miejsce nie zawsze oznacza miejsce na budowe (na kazdej mapie sa 3 dzielnice bez domow, do spacerowania). Nie wiem czy na dzien dzisiejszy w ogole sa miejsca na nowe domki.

Omega Sun
Captain

Berry Scary

PostPosted: Sun May 20, 2007 10:31 am

Omega Sun
Berry Scary

a kupilas pozwolenie budowlane? jak kupisz, to musisz poszukac wolnych miejsc na mapie. Wolne miejsce nie zawsze oznacza miejsce na budowe (na kazdej mapie sa 3 dzielnice bez domow, do spacerowania). Nie wiem czy na dzien dzisiejszy w ogole sa miejsca na nowe domki.

własnie o to chodzi że są miejsca na budowę,chce miec domek obok 2 przyajciół,oni mogą, ja nie, Vykk próbował na moim koncie to poprawić alei tez nie mógł nic zmienić, na swoim koncie zrobił wszysko bez problemow crying nie mam pojęcia gdzie tkwi błąd sad
PostPosted: Mon May 21, 2007 1:40 am

Berry Scary
Omega Sun
Berry Scary

własnie o to chodzi że są miejsca na budowę,chce miec domek obok 2 przyajciół,oni mogą, ja nie, Vykk próbował na moim koncie to poprawić alei tez nie mógł nic zmienić, na swoim koncie zrobił wszysko bez problemow crying nie mam pojęcia gdzie tkwi błąd sad
ninja albo poprostu miejsca juz sa zarezerwowane poprostu ninja

Ryuukei oshii
Crew

Berry Scary

PostPosted: Mon May 21, 2007 1:57 pm

a gdzie mozna zgłosic takie problemy??
PostPosted: Tue Jun 19, 2007 7:55 am

hej Omi^^ długo mnie nie byyyło, tak szkola, mam ważne pytanie, nie dotyczące guildii ale mam nadzieje ze znasz odpowiedz^^ więc: zmieniłam swoj profil na stary typ i gwizdnęłam z tekteka temat...ale nie wiem dlaczego nie mam tam rubryczki "friends in common" i nie moge jej dodac, szukalam juz na account wszędzie i nie wiem jak to zrobic a bedąc na profilu nie mozna tego edytować i wstawić. prosze pomóż crying

Totek

Totek

PostPosted: Thu Jun 21, 2007 5:40 am

prosze Cie napisz mi, ja musze to wiedzieć,
PostPosted: Tue Jul 10, 2007 3:08 pm

Czesc jestem tu nowa a mam pytanie. mozliwe ze juz ktos gdzies je zadal, przerzucilam pobierznie tematy i nie znalazlam. jak wejde w gaia -> account to otwiera sie edit profile. i tam jest taka opcja "Like a header". do czego ona sluzy, bo ja zmianialam to i nie zauwazylam zadnej roznicy. prosze od odp.
i mam nadzieje ze pytanie sie nie powtarza.

Mroovecka

opcy

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 8:38 am

Mroovecka
Czesc jestem tu nowa a mam pytanie. mozliwe ze juz ktos gdzies je zadal, przerzucilam pobierznie tematy i nie znalazlam. jak wejde w gaia -> account to otwiera sie edit profile. i tam jest taka opcja "Like a header". do czego ona sluzy, bo ja zmianialam to i nie zauwazylam zadnej roznicy. prosze od odp.
i mam nadzieje ze pytanie sie nie powtarza.
mozzesz sobie po prostu wybrac co jest w tym kolku przy napisaie 'Gaia Olnine' (po lewej stronie u gory) - konkretny obrazek czy losowy..
PostPosted: Mon Jul 30, 2007 7:58 am

mam jedno pytanko czy na word bump da sie zarobic?

HiRo145

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Aug 01, 2007 3:07 am

HiRo145
mam jedno pytanko czy na word bump da sie zarobic?

da sie, dostaje sie kase i itemki, oraz bilety, ktore mozna wymienic na czapeczki
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 11:29 am

crying ehh ktos mnie okradł miałem 5k a mam 5g crying poprostu wczoraj miałem a dzisaj nie mam pomocy crying

HiRo145

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Sun Aug 12, 2007 9:36 am

po raz pierwszy mam problem z gaia... niesamowite w skali 3 lat sweatdrop

wchodzac na jigsaw normalnie lacze sie z serwerem, wchodze do jednego z roomow... no i od kilku dni caly czas wyswietla mi sie 'initializing user' jakby w ogole nie mogl zaladowac puzzli
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces