Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Konsole i wogole gaming Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Grasz?
  Ano gram xD
  Nie gram bo gry sa glupie i pozeraja moj cenny czas -.-
  Nie gram bo gry to twor szatana -.-
  lol dunno ....
View Results

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 12:14 am

Kasmizar
ZebraDeath
a ja usycham przez brak info o Disciples III gonk

czekam na ta grę prawie od roku i już nie wytrzymam - za dwa dni kończą sie targi na których .dat ma pokazać grywalną odsłonę Disa heart

Łącze się w bólu. Też chętnie bym w to pograł.

Ps. Czy Bunt Elfów Cię znudził? Ja zagrałem 4 pierwsze scenariusze i pozniej dałem sobie spokoj. Nuuuuda stare

ninja zdrajca rofl przeszłam całą sagę i wszystkie scenariusze, a teraz sagę powtarzam, bo potrzebuję do artykułu na stronkę.
PostPosted: Wed May 07, 2008 11:59 pm

Pytanie juz poszło na forum D teraz tutaj: jest gdzies spisana cała historia Disciplesa? To by był ciekawy art.

Kasmizar
Crew

harab serapel

PostPosted: Thu May 08, 2008 12:03 am

http://disciples.phx.pl/?art=INNE/historia

okolo 10 sekund szukania wink dziekuje ci google razz
PostPosted: Sat May 10, 2008 2:35 pm

harab serapel
http://disciples.phx.pl/?art=INNE/historia

okolo 10 sekund szukania wink dziekuje ci google razz

No dobra... jako, ze znam OGÓLNĄ historię Disciplesa, a lepiej znam użytkowanie google, to powiem o co chodzi.

Fabuła, która nie opowiada, tego, co można się dowiedzieć w Empiku z okładki gry, tylko fabułę, która opisuje, jak działanie na mapie 3 kampanii miało wpływ na los Uthera, czy uciekł on przed nieumarłymi, a także, czy krasnolud z koncowej misji miał na imię tak jak krasnolud z 1 części gry.

Jak znajdziesz taki opis (a na 99% nie będzie) to się uciesze.

ps. A zresztą jak wiesz, jeżeli grałeś, opis w 1/5 dotyczy sytuacji w grze.

Kasmizar
Crew

lordzio

PostPosted: Fri May 30, 2008 7:31 am

harab serapel
lordzio
harab serapel
w czwartek przeszedlem Snake eatera ^^ ( w sobote kupiony, ale zaczelem w poniedzialek, I nie wierze ze ta gre da sie przejsc w 5 godzin bez specjalnych itemow, a za przejscie w 5 godzin jest specjalna ranga)

Moja koncowa ranga: Shark ^^ rozpruwalem kazdego przeciwnika, walic to ze to skradanka twisted wyrznelem ich wszystkich xD potem musialem za to zaplacic ( walka z The Sorrow to ucieczka przed WSZYSTKIMI duchami wrogow jakich zabiles [doslownie] gonk ).

No i jeszcze dzis pewnie zaczne Snake Eatera od nowa ^^ ta gra naprawde ma duza replay ability smile zbiore wszystkie zabki, wszystkie rodzaje zarcia i zlapie tego legendarnego japonskiego weza ;] aaaa no i jeszcze musze zobaczyc 3 pozostale zakonczenia ^^

Jutro sobie wymienie Midnight cluba, chyba na devil may cry 1.

oj wiesz mi da sie przejsc bez specjalnych itemow w 5h wink i to bez specjalnych itemow ja przeszedlem w 7,5h po prostu bieglem przed siebie i na nikogo prawie nie zwracalem uwagi tylko czasami byla sieka straszna... a z the sorrow z godzine trwalo zanim wygralem wreszcie... a teraz przechodze juz po cichu i wszystkie camo dodatkowe staram sie zdobyc.
(chyba nie mowilem ze metal gear solid to moja ublubiona seria gier, ja je po prostu kocham heart heart . nie wiem tylko jak mam zagrac w mgs4 jak ps3 nie mam...) confused

a zlapales weza? ja tak ^^ tylko dostalem spazmow jak okazalo sie na koncu ze ktoras zabe pominelem gonk narazie pofrunol mgs na polke razz tez kocham ta serie. Teraz mecze God of War'a 2 ^^

Nie wiem czy mówimy o tym samym ale złapałem trzy węże podczas walki z The Boss... A co do God of War to ta gre tez lubie smile chociaz w druga czesc nie gralem.. ;(
PostPosted: Fri May 30, 2008 8:12 am

lordzio
harab serapel
lordzio
harab serapel
w czwartek przeszedlem Snake eatera ^^ ( w sobote kupiony, ale zaczelem w poniedzialek, I nie wierze ze ta gre da sie przejsc w 5 godzin bez specjalnych itemow, a za przejscie w 5 godzin jest specjalna ranga)

Moja koncowa ranga: Shark ^^ rozpruwalem kazdego przeciwnika, walic to ze to skradanka twisted wyrznelem ich wszystkich xD potem musialem za to zaplacic ( walka z The Sorrow to ucieczka przed WSZYSTKIMI duchami wrogow jakich zabiles [doslownie] gonk ).

No i jeszcze dzis pewnie zaczne Snake Eatera od nowa ^^ ta gra naprawde ma duza replay ability smile zbiore wszystkie zabki, wszystkie rodzaje zarcia i zlapie tego legendarnego japonskiego weza ;] aaaa no i jeszcze musze zobaczyc 3 pozostale zakonczenia ^^

oj wiesz mi da sie przejsc bez specjalnych itemow w 5h wink i to bez specjalnych itemow ja przeszedlem w 7,5h po prostu bieglem przed siebie i na nikogo prawie nie zwracalem uwagi tylko czasami byla sieka straszna... a z the sorrow z godzine trwalo zanim wygralem wreszcie... a teraz przechodze juz po cichu i wszystkie camo dodatkowe staram sie zdobyc.
(chyba nie mowilem ze metal gear solid to moja ublubiona seria gier, ja je po prostu kocham heart heart . nie wiem tylko jak mam zagrac w mgs4 jak ps3 nie mam...) confused

a zlapales weza? ja tak ^^ tylko dostalem spazmow jak okazalo sie na koncu ze ktoras zabe pominelem gonk narazie pofrunol mgs na polke razz tez kocham ta serie. Teraz mecze God of War'a 2 ^^

Nie wiem czy mówimy o tym samym ale złapałem trzy węże podczas walki z The Boss... A co do God of War to ta gre tez lubie smile chociaz w druga czesc nie gralem.. ;(

Nie te weze razz Chodzilo mi o tsuchinoko, legendarnego japonskiego weza, jak go zlapiesz dostaniesz infinity head camo, ktore daje jak sama nazwa wskazuje nieskonczona amunicje gdy masz go zalozony ^^ najpierw trzeba zlapac, a po walce z the sorrow, gdy masz meeting pod wodospadem gdy odzyskujesz graty musissz go ponownie zlapac bo uciekl smile no i oczywiscie uzywamy za pierwszym razem moustrapy a za drugim tranq'a . Zreszta kumaj video poradnik:

http://www.youtube.com/watch?v=bP2aqJco5hI

harab serapel

lordzio

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 3:22 am

harab serapel
lordzio
harab serapel
lordzio
harab serapel

Nie te weze razz Chodzilo mi o tsuchinoko, legendarnego japonskiego weza, jak go zlapiesz dostaniesz infinity head camo, ktore daje jak sama nazwa wskazuje nieskonczona amunicje gdy masz go zalozony ^^ najpierw trzeba zlapac, a po walce z the sorrow, gdy masz meeting pod wodospadem gdy odzyskujesz graty musissz go ponownie zlapac bo uciekl smile no i oczywiscie uzywamy za pierwszym razem moustrapy a za drugim tranq'a . Zreszta kumaj video poradnik:

]http://www.youtube.com/watch?v=bP2aqJco5hI

Dzieki za link smile Przydal sie, za nic bym tego weza nie zlapal bez tego filmiku razz . Ja mialem range Kerotan, dzieki wam zabki biggrin A i mam pytanie, jak kogos uspie tranq'iem i potem wrzuce go do bagna (niech go natura pochlonie twisted ), zrzuce z mostu, albo usadze go wygodnie pod drutami wysokiego napiecia, to to sie liczy jakbym go zabil? bo sam juz nie wiem a jezeli sie liczy to musialbym zaczynac gre znowu od nowa lol bo chce przejsc bez zadnego zabicia. (nawiasem mowiac to smieszny ten waz ciekawe jakby Snake'owi smakowal xd )
PostPosted: Mon Jun 23, 2008 8:28 am

Szykuje się premiera dodatku do World of Warcraft - Wrath of the Lich King

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Fri Jun 27, 2008 2:42 am

a ja chcialam tylko powiedziec, ze gram ostatnio w bardzo fajnego mmorpg'a - FlyFF (Fly For Fun). takie slodziutkie whee
PostPosted: Sun Jun 29, 2008 4:43 am

Kyoko Suomi
a ja chcialam tylko powiedziec, ze gram ostatnio w bardzo fajnego mmorpg'a - FlyFF (Fly For Fun). takie slodziutkie whee

Anzelmo mi kiedyś to pokazywał xd

Chciałem dać sprostowanie. Otóż wchodząc na stronę blizzarda mogliśmy obserwować pewne zapowiedzi szykującej się odsłony jakiegoś nowego produktu tej firmy. Zwiedziony mroźną aurą owych zapowiedzi, machinalnie pomyślałem, że chodzi o dodatek do WoW'a. O, jakże się pomyliłem. Panie i panowie, uroczyście obwieszczam, że Blizzard pracuje, czego efekty można już oglądać, nad DIABLO III !!!! twisted twisted

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Sun Jul 13, 2008 6:01 pm

ano, o Diablo III slyszalam. a raczej czytalam na onecie o tym kiedys. oj, bedzie sie gralo, bedzie 3nodding
PostPosted: Mon Jul 14, 2008 10:21 am

Kyoko Suomi
ano, o Diablo III slyszalam. a raczej czytalam na onecie o tym kiedys. oj, bedzie sie gralo, bedzie 3nodding

Chociaż nie grałem w Prince of Persia, to z tego co o tej grze słyszałem i z tego co zauważyłem na screenach i podczas gry moich kolegów, to Diablo w środowisku 3d ma w sobie coś z Prinza biggrin

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Ajsza

PostPosted: Mon Jul 14, 2008 12:02 pm

ale bynajmniej zostal ten klimat

ale slyszalam o polaczeniu Blizzarda z jakas firma na ''a'' jak to czytalam to yslalam ze sie przezeganm, ale uspokoili mnie zdanie ''Blizzard zastrzegl sobie suwerennosc'' i dziekowac bogu smile
PostPosted: Fri Sep 05, 2008 12:35 pm

Noooo wink
Jak byłem młodszy to jedna rzecz w Diablo jedynce mi się podobała/budziła grozę - możliwość zobaczenia umierającego, któremu nie można już pomóc (chodzi o postać mieszkańca Tristram leżącą przed Katedrą, zlecającą zabicie Butchera). Przydałoby się coś w tym stylu w trójce

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Wed Sep 10, 2008 9:28 pm

ichabot
Przydałoby się coś w tym stylu w trójce

a moim zdaniem w Diablo powinni w koncu jakies porzadne questy dac, a nie tylko lec i zabij, bo to nudne z czasem sie robi >o<
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces