Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wasze zboczenia Xd Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

dupa
  jasia
  jeża
  jak ty się bszydko wyraszasz...
View Results

Jukatan

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 2:16 am

Valter
Mroovecka
a ja uwielbiam soczki Kubuś... i chłepcze je litrami dziennie... i jakby to kumpel powiedział - mam cere jak pupcia niemowlaka xp twisted

serio question

dasz się zmacać question rofl rofl
nie wiedzialam, ze masz takie entuzjastycne reakcje na słowa "pupcia niemowlaka" mrgreen dyć to pod ***** podchodzi... mrgreen
PostPosted: Thu Jan 31, 2008 1:52 pm

1. U mnie wsrod wszystkich zboczen jedno sie wybitnie wyroznia. Sa to MIESNIE NA REKACH whee Jak facet nie ma slicznych bicepsow i miesni naramiennych to nie widnieje w moich oczach jako "facet" wink A jak ktorys ma je na widoku to bede sie bezczelnie caly czas na nie gapic, a w koncu spytam czy moge dotknac whee (no ale, wiecie: bez przesady, nie moze to byc jakis kulturysta). Ogolnie mam zboczenie co do urody meskiej mrgreen W komputerze mam 3 063 zdjec facetow wink
2. Nie wezme do buzi widelca czy lyzki, ktora ktos jadl. Nawet jak to bedzie kolezanka, mama, fajny chlopak... wink Moja mama ma taki glupi zwyczaj, ze musi wziac moj widelec i cos zjesc z mojego talerza. Ja zawsze wtedy musze sobie wziac czysty widelec wink
3. Szlak mnie trafia jak widze slad po szmince, czy blyszczyku na szklance. Jak cos pije to kazdy najmniejszy slad po moich ustach musze wytrzec wink Wiec czasami po kazdym lyku wycieram szklanke whee
4. Wącham wszystkie ksiazki mrgreen Uwielbiam zapach kartek (i nowych i starych) xd Poza tym zawsze jak mam jesc jakas nowa rzecz to musze ja dokladnie wywachac wink Troche to smiesznie wyglada jak jem gdzies na miescie bo sie pochylam i wacham dokladnie zawartosc talerza xd

Avarred

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Thu Jan 31, 2008 1:56 pm

Avarred
1. U mnie wsrod wszystkich zboczen jedno sie wybitnie wyroznia. Sa to MIESNIE NA REKACH whee Jak facet nie ma slicznych bicepsow i miesni naramiennych to nie widnieje w moich oczach jako "facet" wink A jak ktorys ma je na widoku to bede sie bezczelnie caly czas na nie gapic, a w koncu spytam czy moge dotknac whee (no ale, wiecie: bez przesady, nie moze to byc jakis kulturysta). Ogolnie mam zboczenie co do urody meskiej mrgreen W komputerze mam 3 063 zdjec facetow wink
2. Nie wezme do buzi widelca czy lyzki, ktora ktos jadl. Nawet jak to bedzie kolezanka, mama, fajny chlopak... wink Moja mama ma taki glupi zwyczaj, ze musi wziac moj widelec i cos zjesc z mojego talerza. Ja zawsze wtedy musze sobie wziac czysty widelec wink
3. Szlak mnie trafia jak widze slad po szmince, czy blyszczyku na szklance. Jak cos pije to kazdy najmniejszy slad po moich ustach musze wytrzec wink Wiec czasami po kazdym lyku wycieram szklanke whee
4. Wącham wszystkie ksiazki mrgreen Uwielbiam zapach kartek (i nowych i starych) xd Poza tym zawsze jak mam jesc jakas nowa rzecz to musze ja dokladnie wywachac wink Troche to smiesznie wyglada jak jem gdzies na miescie bo sie pochylam i wacham dokladnie zawartosc talerza xd

Niezły z ciebie pedancik biggrin
PostPosted: Fri Feb 01, 2008 5:19 am

a ja nie lubię umięśnionych chłopaków...

tzn. nie gardzę nimi,
ale jednak bardziej mnie urzeka skinny wygląd u chłopaków.

(wiecie, ale nie takie skinny w sensie anorektyczne xp )

pani psychol

Jukatan

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 5:33 am

pani psychol

tzn. nie gardzę nimi,

och och, ja tez wole skinny 3nodding jak jest napakowany za bardzo, to mnie skręca :/
PostPosted: Fri Feb 01, 2008 5:37 am

Jukatan
pani psychol

tzn. nie gardzę nimi,

och och, ja tez wole skinny 3nodding jak jest napakowany za bardzo, to mnie skręca :/

moim zdaniem napakowani goście wyglądają jak takie wielkie kloce xp

pani psychol

Avarred

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 5:52 am

No ja tez nie lubie kwadratow umiesnionych bez szyi mrgreen Bez przesadyzmu. Najfajnijsi sa bardzo szczupli, wascy w talii, ale umiesnieni whee
ichabot
Niezły z ciebie pedancik biggrin

No nie wiem czy taki pedancik. U mnie w pokoju prawie zawsze zalega miesieczna warstwa kurzu mrgreen Kocham kurz mrgreen
PostPosted: Mon Feb 11, 2008 8:02 am

a moim małym zboczeniem jest ciągła myśl o wiecie czym i, wszystko kojarzy mi się z wiecie czym i związkami homoseksualnymi domokun

whee whee

aaandzia69

pani psychol

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 8:14 am

aaandzia
a moim małym zboczeniem jest ciągła myśl o wiecie czym i, wszystko kojarzy mi się z wiecie czym i związkami homoseksualnymi domokun

whee whee

zbok xd
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 11:39 am

aaandzia

whee whee

OOO nieeee kolejna yaoistka...wyrastacie szybciej niż grzyby po deszczu :/

NEOZPL

ShilvaRays

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 11:43 am

A jaaa... domokun mam zboczenie do małych rzeczy. Kocham wszystkie miniatury wszystkiego. Im więcej szczegółów ma ta miniatura, tym bardziej chcę ją mieć ninja
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces