|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 9:47 pm
Taaa ... Ssijj Marwit'a xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 4:51 am
chybaty,
poza tym martwit to polska nazwa. niepotrzebny jest ten apostrof domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:01 am
wicked que.en chybaty,
poza tym martwit to polska nazwa. niepotrzebny jest ten apostrof domokun purystka ninja ale zgadzam się. co innego gdyby to by było tedí (tak csie zwie słynny bułgarski Kubuś)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:02 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en chybaty,
poza tym martwit to polska nazwa. niepotrzebny jest ten apostrof domokun purystka ninja ale zgadzam się. co innego gdyby to by było tedí (tak csie zwie słynny bułgarski Kubuś) poparcie: to się liczy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:04 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en chybaty,
poza tym martwit to polska nazwa. niepotrzebny jest ten apostrof domokun purystka ninja ale zgadzam się. co innego gdyby to by było tedí (tak csie zwie słynny bułgarski Kubuś) poparcie: to się liczy mrgreen ak 12 punktów dla tej pani! Tańczmy limbo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 10:30 am
Ale Marwit'a i Marwita to nazwa pierwsza mi sie bardziej podoba i mogę pisać jak mi sie podoba xPPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:01 pm
a se pisz jak chcesz, co mi tam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:59 pm
ooo nie, teraz tak to wszystko przekręcisz, że wyjdzie na twoje. tak nie może być! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 4:50 pm
Ale jest bo to moj temat muahahaha xP zawsze wychodzi na moje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:06 pm
NEOZPL Ale jest bo to moj temat muahahaha xP zawsze wychodzi na moje razz Nyahaha! xDDD Racja Iruś,racja xDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:14 pm
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en chybaty,
poza tym martwit to polska nazwa. niepotrzebny jest ten apostrof domokun purystka ninja ale zgadzam się. co innego gdyby to by było tedí (tak csie zwie słynny bułgarski Kubuś) poparcie: to się liczy mrgreen ak 12 punktów dla tej pani! Tańczmy limbo! hmm z tego co kojarze to limbo to gra w przechodzenie pod poprzeczka ktora za kazym razem jest nizej, wiec tu moje pytanie - jak w to tanczyc? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:15 pm
Lyncoris NEOZPL Ale jest bo to moj temat muahahaha xP zawsze wychodzi na moje razz Nyahaha! xDDD Racja Iruś,racja xDDDDDDD Cichooo!!! bez Imion MONIKO!!! XDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:16 am
harab serapel ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en chybaty,
poza tym martwit to polska nazwa. niepotrzebny jest ten apostrof domokun purystka ninja ale zgadzam się. co innego gdyby to by było tedí (tak csie zwie słynny bułgarski Kubuś) poparcie: to się liczy mrgreen ak 12 punktów dla tej pani! Tańczmy limbo! hmm z tego co kojarze to limbo to gra w przechodzenie pod poprzeczka ktora za kazym razem jest nizej, wiec tu moje pytanie - jak w to tanczyc? sweatdrop no widzisz, a my z witkiem umiemy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|