|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:41 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina Jukatan nie, ni gaiowiczów, trzy barany być mojo. ewentualnie 2,5... toz to na jedno wychodzi xp oszukać mnie chccesz! Ja mam dzieci do wykarmienia! żona chora, pies bez nogi, syn na studia chodzi, żrą tylko, darmozjady, a ty mi nie chcesz trzych baranów dać? a pódziesz ty, ty... a ty robisz za alfonsa Gem_my? twisted za alfonsinę mrgreen to nie chcem, nie zalatwiam potrzeb przez posrednikow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:42 am
Baranina to nie chcem, nie zalatwiam potrzeb przez posrednikow mrgreen wiesz, do Gemmunia inaczej wstępu ni ma mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:45 am
4 wielbłądy i jurny kogut dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:47 am
Jukatan Baranina to nie chcem, nie zalatwiam potrzeb przez posrednikow mrgreen wiesz, do Gemmunia inaczej wstępu ni ma mrgreen trudno... zerzne Ciebie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:49 am
Baranina trudno... zerzne Ciebie twisted no cos ty, pani, ja gruba jestem i brzydka ryj mam szprotawy, z ust mi smierdzi, w ogole kosmos i tragedia, Gemme wez, przystojny, jurny kogut!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:00 am
Jukatan Baranina trudno... zerzne Ciebie twisted no cos ty, pani, ja gruba jestem i brzydka ryj mam szprotawy, z ust mi smierdzi, w ogole kosmos i tragedia, Gemme wez, przystojny, jurny kogut! gazeta na twarz i pchasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:01 am
Jukatan Baranina trudno... zerzne Ciebie twisted no cos ty, pani, ja gruba jestem i brzydka ryj mam szprotawy, z ust mi smierdzi, w ogole kosmos i tragedia, Gemme wez, przystojny, jurny kogut! Omgg jaka samo krytyka xD aż tak źle być nie może ^^""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:03 am
Baranina Jukatan Baranina trudno... zerzne Ciebie twisted no cos ty, pani, ja gruba jestem i brzydka ryj mam szprotawy, z ust mi smierdzi, w ogole kosmos i tragedia, Gemme wez, przystojny, jurny kogut! gazeta na twarz i pchasz. kupilas sobie d***o? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:05 am
NEOZPL Jukatan Baranina trudno... zerzne Ciebie twisted no cos ty, pani, ja gruba jestem i brzydka ryj mam szprotawy, z ust mi smierdzi, w ogole kosmos i tragedia, Gemme wez, przystojny, jurny kogut! Omgg jaka samo krytyka xD aż tak źle być nie może ^^"" nie moze? sugerujesz cos? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:07 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina trudno... zerzne Ciebie twisted no cos ty, pani, ja gruba jestem i brzydka ryj mam szprotawy, z ust mi smierdzi, w ogole kosmos i tragedia, Gemme wez, przystojny, jurny kogut! gazeta na twarz i pchasz. kupilas sobie d***o? mrgreen no baa... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:09 am
Jukatan NEOZPL Jukatan Baranina trudno... zerzne Ciebie twisted no cos ty, pani, ja gruba jestem i brzydka ryj mam szprotawy, z ust mi smierdzi, w ogole kosmos i tragedia, Gemme wez, przystojny, jurny kogut! Omgg jaka samo krytyka xD aż tak źle być nie może ^^"" nie moze? sugerujesz cos? XD Noo nie xD tylko mówię.. ^^ raczej piszę.. razz zawsze może być jeszcze gorzej prawda? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:12 am
NEOZPL Jukatan NEOZPL Jukatan Baranina trudno... zerzne Ciebie twisted no cos ty, pani, ja gruba jestem i brzydka ryj mam szprotawy, z ust mi smierdzi, w ogole kosmos i tragedia, Gemme wez, przystojny, jurny kogut! Omgg jaka samo krytyka xD aż tak źle być nie może ^^"" nie moze? sugerujesz cos? XD Noo nie xD tylko mówię.. ^^ raczej piszę.. razz zawsze może być jeszcze gorzej prawda? razz optymista...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:15 am
Baranina NEOZPL Jukatan NEOZPL Jukatan Baranina trudno... zerzne Ciebie twisted no cos ty, pani, ja gruba jestem i brzydka ryj mam szprotawy, z ust mi smierdzi, w ogole kosmos i tragedia, Gemme wez, przystojny, jurny kogut! Omgg jaka samo krytyka xD aż tak źle być nie może ^^"" nie moze? sugerujesz cos? XD Noo nie xD tylko mówię.. ^^ raczej piszę.. razz zawsze może być jeszcze gorzej prawda? razz optymista... No ktoś musi być..przykro mi :] a Ty się nie obrażaj XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:19 am
juz sie nie obrazam.. gg mi siada..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:22 am
Baranina juz sie nie obrazam.. gg mi siada.. Heh no i dobrze a z gg też mam problem..tzn w ogóle teraz mi nie działa!!! >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|