|
|
Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 2:50 pm
Srácok, nálatok működik az ajándék küldés? Vagy most van az Item normalizálás vagy mi? én is jól ki tudom fogni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 8:38 am
Swk, köszi a c**ót, majd valamikor meghálálom. Bár nem tudom pontosan hogy fog ez átjönni, mert csak másodikra tudtam akceptolni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 10:47 am
softwarekiller Srácok, nálatok működik az ajándék küldés? Vagy most van az Item normalizálás vagy mi? én is jól ki tudom fogni... Nekem sem mükszik, eddig azt hittem, hogy az én gépemmel van a baj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 2:52 pm
Tyrke Swk, köszi a c**ót, majd valamikor meghálálom. Bár nem tudom pontosan hogy fog ez átjönni, mert csak másodikra tudtam akceptolni. Harmadikra fogadta el biggrin De most talán átment. (És az új questben mit kapsz?... Gitárt... kééész...) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 3:21 am
softwarekiller Harmadikra fogadta el biggrin De most talán átment. (És az új questben mit kapsz?... Gitárt... kééész...) xd Nem baj, mert amit kapsz az elég ratyi sajnos. Egyelőre úgyis machetét szorongatok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 3:40 am
senki nem válaszol a kérdésemre crying újra megkérdezem: tudja vki h mennyi ink kell egy teljes testfestéshez????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 11:46 am
500 ink és 21 ezer arany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 1:53 pm
eek Aaaz igen.... durva...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 2:13 pm
bibortetu 500 ink és 21 ezer arany. eek asszem akkor nem leszek teljesen szines crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 3:39 am
Lassan összejön egy cosplayes avatarom, és elindítanám az arénában. Az érdekelene, hogy mit lehet nyerni, és hanyadik helyzésig van vmi nyeremény.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 5:42 am
A tíz első helyezett avatár nyer aranyat. 1. helyért: 50,000 arany 2. helyért: 30,000 arany 3. helyért: 20,000 arany 4. helyezéstől a 10. helyig: 10,000 aranyat kap minden egyes helyezett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 6:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 12:01 pm
bibortetu A tíz első helyezett avatár nyer aranyat. 1. helyért: 50,000 arany 2. helyért: 30,000 arany 3. helyért: 20,000 arany 4. helyezéstől a 10. helyig: 10,000 aranyat kap minden egyes helyezett. Wowowo.... Ezért pénzt lehet kapni? eek Tényleg? eek eek Hogyan kell oda olyat csinálni??? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 2:11 pm
Először is kell egy penge ötlet. Beszerzed az összes ruhadarabot, felveszed. Community/Arenas/Avatar Arena/Submit Yourself Címet adsz az avidnak. Kulcsszavakat megadod (színek, felvett tárgyak neve). Írsz egy rövid és frappáns leírást róla, ki is találhatsz sztorit is hozzá. Kipipálod, hogy elfogadtad az aréna szabályait és, ha ezt megsértenéd törölik a jelentkezésedet. Egyúttal tudomásul veszed, hogy a jelentkezési díj 1000 arany, amit automatikusan levonnak tőled. Míg be nem kerültél az arénába visszavonhatod a jelentkezésedet és visszakapod a jelentkezési díjat. Illetve módosíthatod a jelentkezésed adatait. Miután elfogadtad elmenti a jelenlegi avatárod képét, tehát utána akár vissza is öltözhetsz a szokásos ruhádba. A jelentkezésed a követező hétfőn kerül az arénába. Ahol lehet szavazni az avidra, ott van egy link amire, ha jobb gombbal kattintasz és másolod a hivatkozást, az fel tudod használni promóciós célokra. Nagyon nehéz nyerni, van, hogy többedjére sikerül. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 5:59 am
bibortetu Először is kell egy penge ötlet. Beszerzed az összes ruhadarabot, felveszed. Community/Arenas/Avatar Arena/Submit Yourself Címet adsz az avidnak. Kulcsszavakat megadod (színek, felvett tárgyak neve). Írsz egy rövid és frappáns leírást róla, ki is találhatsz sztorit is hozzá. Kipipálod, hogy elfogadtad az aréna szabályait és, ha ezt megsértenéd törölik a jelentkezésedet. Egyúttal tudomásul veszed, hogy a jelentkezési díj 1000 arany, amit automatikusan levonnak tőled. Míg be nem kerültél az arénába visszavonhatod a jelentkezésedet és visszakapod a jelentkezési díjat. Illetve módosíthatod a jelentkezésed adatait. Miután elfogadtad elmenti a jelenlegi avatárod képét, tehát utána akár vissza is öltözhetsz a szokásos ruhádba. A jelentkezésed a követező hétfőn kerül az arénába. Ahol lehet szavazni az avidra, ott van egy link amire, ha jobb gombbal kattintasz és másolod a hivatkozást, az fel tudod használni promóciós célokra. Nagyon nehéz nyerni, van, hogy többedjére sikerül. sweatdrop Köszi majd csinálokvalami frampánsat. blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|