|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 10:18 am
ano xd 1) zmeczona, jak cholera. 2) nazarta [nie ma jak sniadanie po 18tej] 3) zgubiona [to, co zawsze] 4) wsciekla [moj komputer skutecznie stawia opor slownikowi ang] 5) toze rozmarzona 6) troche zla na siebie.
ogolnie: nie wiem, ale chyba dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 10:22 am
aha zapomnialam dodac, ze nie moge doczekac sie czwartku 4laugh no i jeszcze dzis ide pic! cheese_whine mrgreen
[angdotka z zagli] jako ze 'BUF' jest bardzo wdziecznym slowotworczo wyrazem, niejaki Antek wzial sie kiedys za tworzenie nowych wersyji. padlo po jakims czasie na bajki. powstal wtedy 'Kubus Puchatek i Bufolumpy'... nie musze chyba dodawac, ze od razu sie wszytskim spodobalo xd takie... adekwatne... mrgreen sweatdrop [/anegdotka z zagli]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 10:24 am
tak, bardzo mi sie podoba xd eheheheheh, nasej wycieczki po meblowych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 10:27 am
wilkus tak, bardzo mi sie podoba xd eheheheheh, nasej wycieczki po meblowych? a jakze! 4laugh i potem shishy z drinkami heart a tak na przepiekne zakonczenie wakacji szanty! mrgreen a nastepnego dnia mam spotkanie z wladzami mojego wydzialu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 10:31 am
oz paaaac xd alez bedzie smiesznie. kurde, jestem wyzuta z jakiejkolwiek energii po dzisiaj, juz pomijajac fakt, ze mnie gardlo od smiechu boli. dawno sie nie smialam. ale nasza wizja mi sie co najmniej podoba xd
tylkom troszku na siebie zla, zem go poniekad olala dzisiaj... ehehe, i dopisalam w autobusie dalsza czesc tamtego. faza byla piekna xd niesamowite, tak wstawic sie powietrzem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 10:38 am
wilkus oz paaaac xd alez bedzie smiesznie. kurde, jestem wyzuta z jakiejkolwiek energii po dzisiaj, juz pomijajac fakt, ze mnie gardlo od smiechu boli. dawno sie nie smialam. ale nasza wizja mi sie co najmniej podoba xd tylkom troszku na siebie zla, zem go poniekad olala dzisiaj... ehehe, i dopisalam w autobusie dalsza czesc tamtego. faza byla piekna xd niesamowite, tak wstawic sie powietrzem no nie??? 4laugh piekna sprawa, daaaaawno tak nie mialam 3nodding heh a ja sie tak caly czas zastanawiam i zastanawiam i nie wiem na czym stoje. powinnam powazna rozmowe przeprowadzic ale najpierw musielibysmy... sie spotkac stare proponowalam dzis, zeby sie przylaczyl. sms z odpowiedzia brzmial 'nie dzieki.' czy to juz czas przeniesc sie na topic z offtopami? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 10:40 am
tak, to juz jest ten moment xd zaraz Ci tam napisze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 5:48 am
cudownie... spotkałam na ulicy znajomą, której nie widziałam od pół roku (??) i sie steskiniłam...i jest super...i sam ryjek mi sie cieszył!! ^^ i gdyby ktoś jechał ze mną tramwajem wtedy ktoś kto mnie zna, dostałby zawału widząc mrówę z uśmiechem przyklejonym do twarzy smile I JEST SUPER!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 6:31 am
heheehe, az milo posluchac xd
a ja jestem chora, ale mam ambicje w piatek isc na impreze wiec sie kuruje bardzo. i ogolnie dobry humor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 7:48 am
wilkus heheehe, az milo posluchac xd a ja jestem chora, ale mam ambicje w piatek isc na impreze wiec sie kuruje bardzo. i ogolnie dobry humor. ja też przeziębiona a w srode mam moją 18nastke w klubie wyprawianą...Cóż, muszę być w pełni zdrowa do tego czasu biggrin biggrin biggrin nie ma to tamto smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 7:50 am
hehehe, ano, ano! [ja tez na 18stke ide :nnja:] to rozumiem, ze co najmniej pozadne kurowanie? ja juz mam minirytualny stosik z chusteczek xd ozby, zyczmy sibie nawzajem powodzenia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 9:20 am
blaugh <- sama nie wiem dlaczego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 10:18 am
robie prace domowa z chemii, poza tym nic powaznego do odrobienia na jutro Czyli czuje sie mniej wiecej tak: cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 11:04 am