|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 11:24 am
Maja na kacie wiele swietnych kawalkow. W koncu pierwszy album wydali w 1980 (i nadal graja ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 5:29 am
Sie chcialam pochwalic, ze z Adwokatem prawdopodobnie wybieramy sie na Metall Hammer 12 sierpnia do Katowic, gdzie zagra Tool i cala reszta typu dir en grey (nie przepadam za j-rockiem no ale jak juz tam bede to poslucham), coma, delight i jakis jeszcze niezpodziankowy artysta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:52 am
To co słucham bez opamiętania od paru dni...
Within Temptation-Stand My Ground Within Temptation - pale Lacrimosa - Kyrie Lacuna coil – Fragile Clint Mansell - Death is the Road to Awe (OST The Fountain) Marilyn Manson - This Is Halloween Helium Vola - In lichter Farbe steht der Wald Moonlight - Dialog ciała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 1:16 pm
Ja jestem typowym gotem smile
Within Temptation, Artrosis, Moonlight, Nightwish, Lumsk itd. smile ooo...ale COMA też niezła razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 1:11 am
Mystical Excalibour Ja jestem typowym gotem smile Within Temptation, Artrosis, Moonlight, Nightwish, Lumsk itd. smile ooo...ale COMA też niezła razz Lumsk dobry :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 9:09 am
Delein the Wildest Mystical Excalibour Ja jestem typowym gotem smile Within Temptation, Artrosis, Moonlight, Nightwish, Lumsk itd. smile ooo...ale COMA też niezła razz Lumsk dobry :3 Within Temptation, Nightwish heart Gotem nie jestem a lubię posłuchac. A raczej uwielbiam :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:30 am
Delein the Wildest Mystical Excalibour Ja jestem typowym gotem smile Within Temptation, Artrosis, Moonlight, Nightwish, Lumsk itd. smile ooo...ale COMA też niezła razz Lumsk dobry :3 zgadzam sie smile chociaz moim aworytem jest Artrosis...od tego wszystko sie zaczelo :] slucham od 3 lat smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 12:24 am
ja tez jestem typowum emogotem mrgreen
slucham wlasnie tego albumu ktory mam w sigu.. 3nodding
Godspeed You! Black Emperor [Yanqui U.X.O. #04] ******** (Part 1) [21:22]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 3:10 pm
Ostatnio za mną chodzi Simple Plan. Szczególnie piosenka pt. Perfect ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 10:27 am
A ja się ostatnio rzuciłem na viking metal typu Ensiferum i Wintersun i się wcale nie zawiodłem ^^ Szybkie, melodyjne jak to w każdym gatunku wywodzącym się z power metalu i baaardzo podniosłe, a w wielu momentach wręcz epickie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:05 am
Gveir A ja się ostatnio rzuciłem na viking metal typu Ensiferum i Wintersun i się wcale nie zawiodłem ^^ Szybkie, melodyjne jak to w każdym gatunku wywodzącym się z power metalu i baaardzo podniosłe, a w wielu momentach wręcz epickie ^^ *zapisuje sobie nazwy zespołow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 9:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 1:18 pm
Ja jak juz mowilem slucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho, ostatnio odswiezam sobie daft punka i pare kawalkow z mojej mlodosci, heh cos mi sie dzieje w glowe bo zaczynam lubiec stare polskie przeboje ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:09 pm
Dzięki opatrzności bogów dzisiaj w moje ręce trafiła nowa płyta Evans Blue ^^ Weee! Myślałem, że dorównają pierwszej, naprawdę genialnej płycie, a tu proszę - zaskoczenie, jest niemal tak samo dobra jak pierwsza, ale brakuje takich killerów emocjonalnych jak Over i Eclipsed... Za to całość świetna. Jeżeli ktoś gustuje w cięższych brzmieniach (jak ja) niech spróbuje, może znajdzie coś dla siebie (odmiennego, bo to mnie przyciągnęło, tak jak i serce w tej muzie) w tym bardzo dobrym alternative rock'u/metalu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 3:57 pm
moje ulubione zespoły to 3 inches of blood annihilator atreyu black sabbath bleed in vain danzig dio electric six eyeless MACHINE HEAD Running wild Trivium
no głównie to domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|