|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 8:43 am
Delein the Wildest A ja zdobylam wczoraj Vamude Project "King of my castle" rofl dla mnie ten teledysk byl w dziesiatke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 12:49 pm
jz okazji nowej blyty panbi Bjork (Volta - calkiem fajna troche jakby byla zmieszana z debut,homogenic i vespertine + polamace timbalanda) dostalem fizia (ponownego) na punkcie The Sugarcubes szczegolnie tej plytce:  dziekuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 5:42 am
tynek dla mnie ten teledysk byl w dziesiatke icon_biggrin.gif A był jak diabli :] Nie dość że wyglądał jak genialnie zmajstrowany AMV, to jeszcze miał błogosławieństwo praw autorskich ^^ Ech... po nie wiadomo jakim czasie w końcu udało mi się znaleźć w wersji ściągalnej teledysk do Focus Shift od Dark Tranquillity... MOC! Mam nadzieję że przyjadą do Polski w trasie koncertowej nowej płyty. To samo się tyczy Soilwork i nadchodzącej ich płyty... Plus najważniejsze - nowa płyta In Flames za rok - jest bosko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 9:17 am
The Sugarcubes! owszem! a jakże! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 9:28 am
A ja się kogoś tam posłuchałam i zasmakowałam trochę tych Akuratów. Dużo osób mi polecało ich... tacy sobie, ot grajkowie. Nie narzekam. Parę piosenek mi się podoba. Muszę się zagłębić w temat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 12:53 am
opcy jz okazji nowej blyty panbi Bjork (Volta - calkiem fajna troche jakby byla zmieszana z debut,homogenic i vespertine + polamace timbalanda) dostalem fizia (ponownego) na punkcie The Sugarcubes szczegolnie tej plytce:  dziekuje... Bjork jak zwykle w swietnej formie smile Chociaż bardziej podobała mi sie "Medulla" nie wiem czemu...moze dlatego ze tam bardziej eksperymentowała z dźwiękami ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 12:39 pm
wicked que.en A ja się kogoś tam posłuchałam i zasmakowałam trochę tych Akuratów. Dużo osób mi polecało ich... tacy sobie, ot grajkowie. Nie narzekam. Parę piosenek mi się podoba. Muszę się zagłębić w temat... Uważaj, ja też zaczynałam od "fajna ta piosenka" =P A skończyło się na tym, że na kompie jest cała dyskografia ( o masz, trzy płyty raptem =P), a na eMPe3ójku to samo =P I, co chyba najgorsze, strasznie mi się taki stan rzeczy podoba i nie widze w tym żadnej obsesji =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 1:06 pm
Yumea Bjork jak zwykle w swietnej formie smile Chociaż bardziej podobała mi sie "Medulla" nie wiem czemu...moze dlatego ze tam bardziej eksperymentowała z dźwiękami ^^ próbowałam słuchać Bjork, ale to jednak nie moje klimaty.. ciężko mi było i męczyłam sie strasznie słuchając. niestety. a taką miałam nadzieje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 4:43 am
Mylenka wicked que.en A ja się kogoś tam posłuchałam i zasmakowałam trochę tych Akuratów. Dużo osób mi polecało ich... tacy sobie, ot grajkowie. Nie narzekam. Parę piosenek mi się podoba. Muszę się zagłębić w temat... Uważaj, ja też zaczynałam od "fajna ta piosenka" =P A skończyło się na tym, że na kompie jest cała dyskografia ( o masz, trzy płyty raptem =P), a na eMPe3ójku to samo =P I, co chyba najgorsze, strasznie mi się taki stan rzeczy podoba i nie widze w tym żadnej obsesji =P U mnie tak nigdy nie będzie ;> mam dużo ulubionych zespołów- to jest tylko jeden z nielicznych. Na pierwszym miejscu stawiam Happysadów (ich muzyka dobrze na mnie działa) później coraz ostrzej. I tak mi mało. Muszę jakąś nową (czyt. DOBRĄ) kapele znaleźć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 8:47 am
Marcinka Yumea Bjork jak zwykle w swietnej formie smile Chociaż bardziej podobała mi sie "Medulla" nie wiem czemu...moze dlatego ze tam bardziej eksperymentowała z dźwiękami ^^ próbowałam słuchać Bjork, ale to jednak nie moje klimaty.. ciężko mi było i męczyłam sie strasznie słuchając. niestety. a taką miałam nadzieje.. bo wszyscy ludzie na ziemi rodzą się albo z umiejetnoscia sluchania Bjork, albo z totalnym na nia odrzuceniem, albo z czasem, zupelnie przypadkiem, dojrzewaja do tej muzyki - kiedys powiedziala tak jedna dziennikarka radiowa i do tej pory uznaje te slowa za prawde. ja dlugo nie moglam sluchac Bjork, a gdy ja zrozumialam... jest najcudowniejsza istota, jaka poznalam. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 8:48 am
wicked que.en Mylenka wicked que.en A ja się kogoś tam posłuchałam i zasmakowałam trochę tych Akuratów. Dużo osób mi polecało ich... tacy sobie, ot grajkowie. Nie narzekam. Parę piosenek mi się podoba. Muszę się zagłębić w temat... Uważaj, ja też zaczynałam od "fajna ta piosenka" =P A skończyło się na tym, że na kompie jest cała dyskografia ( o masz, trzy płyty raptem =P), a na eMPe3ójku to samo =P I, co chyba najgorsze, strasznie mi się taki stan rzeczy podoba i nie widze w tym żadnej obsesji =P U mnie tak nigdy nie będzie ;> mam dużo ulubionych zespołów- to jest tylko jeden z nielicznych. Na pierwszym miejscu stawiam Happysadów (ich muzyka dobrze na mnie działa) później coraz ostrzej. I tak mi mało. Muszę jakąś nową (czyt. DOBRĄ) kapele znaleźć. wicked, masz last.fm? tam przypadkiem mozna duzo znalezc pozytecznego, jak sie ma czas i sie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 4:04 am
Ja tam uważam, że Akurat jest świetna kapelą =] A teksty mają genialne! Happysad mogłoby być niezłe. Ale wnerwia mnie to, ze każda piosenka brzmi praktycznie tak samo... To, że słucham Akurat, wcale nie zmieniło tego, ze mam inne ulubione kapele. Nightwish chyba w zyciu nie przestanę lubić, a ich dyskografia jest o wiele większa =P Nie trzeba się ograniczać do jednego zespołu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 5:11 am
Mylenka Ja tam uważam, że Akurat jest świetna kapelą =] A teksty mają genialne! Happysad mogłoby być niezłe. Ale wnerwia mnie to, ze każda piosenka brzmi praktycznie tak samo... To, że słucham Akurat, wcale nie zmieniło tego, ze mam inne ulubione kapele. Nightwish chyba w zyciu nie przestanę lubić, a ich dyskografia jest o wiele większa =P Nie trzeba się ograniczać do jednego zespołu. Happysadzi wg mnie nie mają zbyt ambitnych tekstów, muzyka też nie jest jakaś rewelacyjna, ale tak jakoś miło mi się ich słucha. Sentyment mam do nich- i tyle... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 4:51 am
Witam. Jakis czas temu znajoma dala mi do posluchania plytke Happysad. Moim zdaniem, ich muzyka jest dosc specyficzna, ale jak najbardziej w porzadku smile Jednak moim ulubionym zespolem jest U2. Po prostu sa boscy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 5:01 am
Krejzolka Witam. Jakis czas temu znajoma dala mi do posluchania plytke Happysad. Moim zdaniem, ich muzyka jest dosc specyficzna, ale jak najbardziej w porzadku smile Jednak moim ulubionym zespolem jest U2. Po prostu sa boscy biggrin Niektóre ich kawałki wpadły mi w ucho ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|