|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 1:55 am
A ja też ich lubię. Całą dyskografię mam (o masz, a tego to strasznie dużo było =P) =3 Szkoda, że do Zabrza mam daleko =(
A ostatnio zasłuchuję się w DARK CHEST OF WONDERS, oczywiście zespół Nightwish 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 4:05 am
ja mam czas rozluznienia.. caly czas u mnie leci 'prefjuz' wink
Prefuse 73 [Extinguished Outtakes #11] Vikings Invade The Mediterranean But Don't Leave [1:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 10:38 am
A ktoś z was wybiera się na Placebo? Albo Red Hotów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 2:12 am
Yumea A ktoś z was wybiera się na Placebo? Albo Red Hotów? ja sie wybieram na Red Hotów ; p,stawiaja bilet to trzeba korzystać ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 7:37 am
Yumea A ktoś z was wybiera się na Placebo? Albo Red Hotów? ja bym chciala ale za biedna jestem crying (jak zarobic drobnych w "muzyczny" sposob: spiewac na ulicy...im glosniej i falszywiej tym lepiej...ludzie daja kase zeby tylko delikwent przestal spiewac razz <-sama dalam kilka groszy gosciowi w Sopocie zeby tylko nie spiewal...gral dalej, widocznie dalam mu za malo razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 11:24 am
No...kasa to największy problem w tym wypadku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 12:50 pm
Yumea No...kasa to największy problem w tym wypadku crying Kasa to nie problem... to potrzeba, ktora ciezko zaspokoic. ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:38 am
no a właśnie że kasa... sweatdrop i jakoś przeżycie w tym tłumie xp ja byłam też na U2 i to dopiero było przezycie - w ogole na stadionie slaskim jest świetnie. ~ http://last.fm/user/szindo ~ muzyczniej, bardzo muzyczniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 10:21 am
tynek no a właśnie że kasa... sweatdrop i jakoś przeżycie w tym tłumie xp ja byłam też na U2 i to dopiero było przezycie - w ogole na stadionie slaskim jest świetnie. ~ http://last.fm/user/szindo ~ muzyczniej, bardzo muzyczniej. uaaa, zazdroszcze crying ja jeszcze na takim wielkim koncercie nie bylam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 4:05 am
Jeszcze masz całę żytciue przed sobą =P A tymczasem zaraszam do Ciechanowa, Hunter gra 26 (chyba, że coś pokręciłam i 25 =P)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 5:52 am
Yumea tynek no a właśnie że kasa... sweatdrop i jakoś przeżycie w tym tłumie xp ja byłam też na U2 i to dopiero było przezycie - w ogole na stadionie slaskim jest świetnie. ~ http://last.fm/user/szindo ~ muzyczniej, bardzo muzyczniej. uaaa, zazdroszcze crying ja jeszcze na takim wielkim koncercie nie bylam... No to tak jak ja... lacze sie z toba w bolu i cierpieniu. xp Ja jedynie bylam na koncercie DODY (taa... bo to rodzice wejsciowki jak co roku zalatwili i fajne osoby szly), LEZ i GOYi <-- mam z nia zdjecie nawet. Z reszta z Doda tez, ale tu nie ma sie czym chwalic. Mam jeszcze zdjecie z Bieleninikiem i Mroczkiem mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 6:02 am
u mnie miks ostatnio..
postr-rockowe zboczenie troszke oslablo.. (ale nie za bardzo)
prefjuz troszke podskoczyl no i Matisyahu..
slucham go w samochodzie i jakos sie tez przemycil do domu..
szczegolnie ta koncertowa plytka..
Matisyahu [Live At Stubb's #06] Aish Tamid [6:56]
surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 9:07 am
wicked que.en Yumea tynek no a właśnie że kasa... sweatdrop i jakoś przeżycie w tym tłumie xp ja byłam też na U2 i to dopiero było przezycie - w ogole na stadionie slaskim jest świetnie. ~ http://last.fm/user/szindo ~ muzyczniej, bardzo muzyczniej. uaaa, zazdroszcze crying ja jeszcze na takim wielkim koncercie nie bylam... No to tak jak ja... lacze sie z toba w bolu i cierpieniu. xp Ja jedynie bylam na koncercie DODY (taa... bo to rodzice wejsciowki jak co roku zalatwili i fajne osoby szly), LEZ i GOYi <-- mam z nia zdjecie nawet. Z reszta z Doda tez, ale tu nie ma sie czym chwalic. Mam jeszcze zdjecie z Bieleninikiem i Mroczkiem mrgreen .
haha, jak bylam mala to bylam 2 razy na koncercie Budki Suflera...rodzice biedne male dziecko zaciagneli razz tak to bylam tylko jak gral Sting w ramach akcji Orange'a. jak sie juz przezylo support, tzn. Marcina Rozynka bodajze i Kayah to bylo super. Tylko krotko crying a tak to do tej pory mam zal do rodzicow ze mnie nie puscili na Torwar na koncert A-ha pare lat temu. Pewnie wiecej do Polski nie zawitaja........ co do kasy - na sam bilet to jeszcze jakos ujdzie, ale dojazd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 9:24 am
Yumea tynek no a właśnie że kasa... sweatdrop i jakoś przeżycie w tym tłumie xp ja byłam też na U2 i to dopiero było przezycie - w ogole na stadionie slaskim jest świetnie. ~ http://last.fm/user/szindo ~ muzyczniej, bardzo muzyczniej. uaaa, zazdroszcze crying ja jeszcze na takim wielkim koncercie nie bylam... ojejż, naprawdę było wielko. pod kazdym wzgledem. mam tyle fajniej, ze moja Mamusia siedzi w takiej muzyce i czasami latwiej Ją przekonac, bo jest rockowa xp kurde, a teraz jest koncert Iggy'ego Popa i pewnie nie pojade bo jest w niedziele i nie mam jak sie dorwac do Wroclawia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|